>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy z krótką analizą by Surma

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Dusseldorf-Cottbus 1
⚽Hacken-AIK Stockholm 2(remis zwrot)
⚽Esbjerg-Nordsjaelland 1(remis zwrot)
⚽Vaslui-Rapid BTS
Stawka:5
Ako:12,11
EW:60,65

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Dusseldorf-Cottbus 1✅
⚽Hacken-AIK Stockholm 2(remis zwrot)✅
⚽Esbjerg-Nordsjaelland 1(remis zwrot)✅
⚽Vaslui-Rapid BTS✅
Ako:12,11
EW:60,65
Weekend na plus,wpłacone 20zł,przegrane 10zł,wygrane 60,65 minus 5zł ze stawki,stan konta 65,65zł.

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Shakhtyor-Bate 2⛔
⚽Skenderbeu-Neftchi 2
⚽Daugava-Elfsborg Gol dla gospodarzy⛔
Stawka:3
Ako:5,73
EW:17,19
Znow nauczka zeby nie stawiac smiesznych elminacji do LE i do LM,Elfsborg jedzie bez paru podstawowych zawodnikow a Daugava nawet nie potrafi tego wykorzystac grajac u siebie i nie sprawi radosci kibicom chocby jednym golem,Bate zawalilo na calej lini,niedawno pokonali Bayern teraz przegrywaja z Kazachami

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Legia-New Saints 1(-1)⛔
⚽Partizan-Shirak 1(-1)⛔
⚽Skra II-Olimpia 2✅
⚽Ursus-Górnik Łęczna 2⛔
Ako:6,91
EW:20,73
Mecze pucharowe bede grac tylko za 3zł dla zabawy a może z 3 wyjdzie 20 ???? więcej będę kombinował w meczach ligowych!

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Aalen-Greuther Furth 2(remis zwrot)✅
⚽Arminia-Union BTS✅
⚽Nordsjaelland-Viborg BTS✅
⚽Ruch-Lechia BTS✅
⚽Znojmo-Teplice BTS⛔
Ako:12,84
EW:64,20
Greuther Furth zaczęło sezon od zwycięstwa 2-0 z Arminią i pokazali się z dobrej strony,myślę że będą chcieli od razu wrócić do 1.Bundesligi,rywal dość słaby w pierwszym meczu zremisowali z Sandhausen 0-0.
Arminia vs Union,Arminia po porażce z w pierwszym meczu będzie chciała wygrać u siebie a zadanie będzie mieć dość trudne bo Union to nie ogórki wprawdzie lepsi są na własnym terenie ale myślę że zdołają wbić bramkę a i gospodarze nie będą dłużni.
Nords... vs Viborg,gospodarze przechodzą kryzys po niepowodzeniach w sparingach sezon zaczeli od porażki 0-4 z Elfsborgiem,Viborg beniaminek w pierwszym meczu zremisował 2-2,na pewno Viborg będzie chciał wykorzystać słabą formę gospodarzy ale wątpię że na wyjeździe wygrają do 0,liczę na bramki z obu stron.
Ruch vs Lechia,po dość underowej kolejce myślę że czas na overową,ostatni mecz tych drużyn to remis 4-4 w Gdańsku,w pierwszych meczach w tym sezonie solidarnie zremisowali jedni z Kolejorzem 1-1 drudzy z Góralami 2-2,ciężko wskazać faworyta ale jestem pewny ze będzie to otwarty mecz z overem nawet 3,5(stawiam BTS).
Znojmo vs Teplice,dość overowa liga Czeska,w pierwszym meczu Znojmo na wyjeździe zremisowało 1-1 a Teplice u siebie wygrały 3-2,skoro na wyjeździe udało się strzelic bramkę to i u siebie coś strzelą,faworytem jest zespól Teplic i też na pewno coś strzeli.
Norma:/

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Grasshopper-Aarau 1✅
⚽Olimpia-Dolcan over 1,5✅
⚽Stomil-Arka 2(remis zwrot)⛔
⚽Sandecja-Okocimski 1⛔
Ako:6,98
EW:34,90
⚽Karlsruhe-St.Pauli gol dla gości⛔
⚽Aalesund-Sandnes 1⛔
⚽Vestsjaelland-Aarhus BTS⛔
⚽Ried-Wolfsberger BTS⛔
⚽Podbeskidzie-Górnik 1(remis zwrot)⛔
⚽Banik-Mlada BTS✅
AKO:22,36
EW:111,80
Kiepsko ????

surma90 8

surma90

Użytkownik
Tak na szybko bo zaraz Nieciecza-Row i Flota-Gieksa...
⚽Nieciecza-Row (2-3 bramki)⛔
⚽Flota-GKS over 1,5⛔
⚽FC Koeln-Fortuna BTS✅
⚽Cottbus-Paderborn 1 (remis zwrot)✅
Ako:6,26
EW:18,78
Nieciecza vs Row,jestem przekonany że nie będzie remisu 0-0 w tym meczu,czuję że beniaminek grający bardzo ofensywnie strzeli bramkę a Nieciecza odpowie bramką a może nawet strzeli 2.
Flota vs GKS,też jestem przekonany że padną tu bramki,ale myślę że faworyzowana Flota może się zdziwić i przegrać nawet 0-2.
Koeln vs Fortuna,co do bramki Fortuny to też raczej pewne bo drużyna ma potencjał i będzie chciała szybko wrócić do 1.Bundesligi,Fc Koeln u siebie zawsze mocne też powinni coś strzelić.
Cottbus vs Paderborn,oglądałem mecz Fortuna-Cottbus i nie wiele brakowało a byłby remis 1-1,Cottbus u siebie powinien poradzić sobie ze średniakiem Paderborn.

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Piast-Zagłębie BTS✅
⚽Śląsk-Jaga over 2,5✅
⚽Lahti-Honka BTS⛔
⚽Bełchatów-Puszcza 1✅
⚽Midtjylland-Kopenhaga BTS⛔

System:4/5
Ako:16,54
EW:47,58

surma90 8

surma90

Użytkownik
PSV-Zulte 1✅
Basel-Maccabi 1✅
Dinamo-Steaua over 2,5✅
Lechia-Barcelona over 4,5⛔
Stawka:7
Ako:8,35
EW:58,45
Jak dziś nie wejdzie to na razie przerwa????

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Dinamo-Trabzonspor 2(remis zwrot)✅
⚽Swansea-Malmo 1(-1)✅
⚽Zalgiris-Lech BTS⛔
⚽Xanthi-Liege 2✅

Ako:13,98
EW:41,94
BUK:BetClic
⚽Randers-Rubin 2✅
⚽Ventspils-Maccabi 2⛔
⚽Aktobe-Breidablik 1✅
⚽Vojvodina-Bursaspor BTS✅
⚽Petrolul-Vitesse BTS✅
⚽Śląsk-Brugge over 2,5⛔
Stawka:4
Ako:15,99
EW:63,96
BUK:Expekt

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Honka-Turku 2⛔
⚽Zagłębie-Lech 1X
⚽Śląsk-Wisła over 1,5⛔
⚽Napoli-Porto 1(remis zwrot)⛔
⚽Arsenal-Galata 1(over 1,5)⛔
Ako:8,83
EW:44,15
Buk:Expekt
⚽Szachtar-Dynamo 1✅
⚽Tromso-Valerenga BTS✅
⚽Miedź-Flota X2✅
⚽Zabrze-Piast BTS✅
Buk:BetClic
Ako:7,03
EW:35,15
Wczoraj pograłem 2 kupony ale nie miałem czasu ich wstawić,ale widzę że jak nie podaję tu typów to coś wchodzi ???? na drugim było do wyjęcia 75zł ale Row niestety tylko zremisował ze Stomilem ????

surma90 8

surma90

Użytkownik
Jestem pare groszy do przodu wiec zagram cos trudniejszego ????
Regensburg-Union 2✅
Duisburg-Paderborn 1⛔
Vests-Aalborg 2⛔
Lechia-Jaga BTS⛔
stawka:5
ako:19,80
EW:99

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Grasshopper-Lyon 2✅
⚽Maribor-Apoel 1⛔
⚽Fenerbahce-Salzburg BTS✅
⚽Exter-QPR 2✅
⚽Birmingham-Plymouth 1⛔
Ako:14,60
EW:73
Lyon?wg.mnie Francuzi sa o wiele lepsza druzyna od Szwajcarow,mysle ze zdominuja mecz od poczatku i szybko strzela bramke,Maribor?nie po to zremisowali na trudnym terenie w Nikozji zeby przegrac u siebie,Fenerbahce BTS?pierwszy mecz dosc wyrownany licze tu na awans Turkow ale Salzburg powinien chociaz powalczyc i strzelic jakas bramke,QPR?w pierwszym meczu w lidze gralem na nich i nie zawiedli mnie,mysle ze sa o klase lepsi od Exter,Birmingham?pamietam ich gre w najwyzszej lidze ???? i poprostu czuje ze u siebie dadza rade

Do góry Bottom