>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy z krótką analizą by Surma

surma90 8

surma90

Użytkownik
Ostatnio szło średnio,zazwyczaj jak nie dawałem typów na forum to coś tam wchodziło,a jak coś podałem to już nie,więc teraz będę pisać wszystko co gram,budżet na BetClick 20zl na Expekcie 90zl.

surma90 8

surma90

Użytkownik
Niby spory wybór na dziś,Polska 1 i 2 liga,ale jakichś zdecydowanych ,pewniaków&#39; oprócz Arki nie ma,ja zabawie się tak:
⚽Miedź Legnica-GKS Tychy : BTS
⚽Cracovia Kraków-Olimpia Grudziądz : 1
⚽GKS Katowice-Flota : 1X
⚽Wisła Puławy-Garbarnia Kraków : 1
⚽MKS Kluczbork-Jarota Jarocin : 1
AKO:13,40
Stawka:5
EW:67
mecz nr1: Myślałem o tym żeby grac na Tychy ale jest to mecz wyjazdowy i różnie może być to że coś strzelą jest pewne ale Miedzianka u siebie też raczej coś wbije ja widzę tu wynik 1-1 lub 1-2
mecz nr2: Cracovia u siebie raczej wygrywa,Olimpia na wyjazdach radzi sobie trochę gorzej niż u siebie więc liczę na to że przegra minimalnie 1-0 czy 2-1,Krakusy muszą mecze u siebie wygrywać bo w czubie tabeli straszny ścisk i kto straci pkt będzie leciał w dół a do końca już nie tak dużo spotkań.
mecz nr3:Gieksa u siebie mocna co pokazała wygrywając z Bydgoskim Zawiszą na wyjeździe minimalna porażka z liderem po pięknej bramce z 30 metrów,Flota forma zniżkowa mimo ostatniego lania Arki ja widzę tu zwycięstwo Gieksiarzy ,daje 1X bo trochę boję się remisu 0-0 co często w moich typach ma miejsce ???? .
mecz nr4:Tu opieram się na H2H,Wisła wygrała 2 razy na wyjeździe z Garbarnią dość łatwo,Puławianie spuścili z tonu w porównaniu do jesieni,ale myślę że dziś grając u siebie poradzą sobie ze słabą drużyną z Krakowa.
mecz nr5:Ostatni mecz tych drużyn to remis w Jarocinie,Kluczbork ostatnio na fali wznoszącej 3 mecze wygrane,Jarota raczej słabo 2 remisy i porażka,gdyby mecz był w Jarocinie nie grałbym na MKS,ale tu opieram się na atucie własnego boiska i obecnej formie.

surma90 8

surma90

Użytkownik
Jeszcze 1 kupon bardzo ciężki tak for fun:razz:
⚽Miedź-Tychy:2 ⛔ (wynik przewidzialem ale nie w ta strone ???? )
⚽Dolcan-Zawisza:1✅
⚽Warta-Bogdanka:2 ⛔
AKO:17,95
Stawka:3
EW:53,85

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Miedź Legnica-GKS Tychy : BTS ✅
⚽Cracovia Kraków-Olimpia Grudziądz : 1 ⛔ (kiepski mecz w wykonaniu Pasów i po kuponie)????
⚽GKS Katowice-Flota : 1X ✅
⚽Wisła Puławy-Garbarnia Kraków : 1✅
⚽MKS Kluczbork-Jarota Jarocin : 1 ✅
AKO:13,40
EW:67
Co tu dużo mówić,Cracovia zawiodła na całej linii,zagrała słabo i nie zasłużyła na zwycięstwo szkoda tylko że na nią stawiałem,jak ktoś pograł inne moje typy to coś zarobił ????

surma90 8

surma90

Użytkownik
Nie ma dziś nic ciekawego więc dla żartu pogram to:
⚽Basel-Chelsea 2✅
⚽Fenerbahce-Benfica X⛔
Ako:7,68
Stawka:4
EW:30,72
Czemu tak?jeśli Chelsea zagra tak jak umie to może i 3-0 wygrać ale wiadomo dobre mecze przeplatają słabszymi,Benfica u siebie powinna wygrać ale w Turcji na gorącym terenie może być ciężko o 3 pkt ja widzę tu remis 1-1,kupon czysto dla zabawy bo kursy ciekawe a nic innego rozsądnego dziś nie ma do grania.
Nie spodziewałem sie tak słabej postawy Benfiki a mimo to tylko 1-0,zwycięstwo Turków powinno być bardziej okazałe.

surma90 8

surma90

Użytkownik
Trudno o dobre typy na dziś więc znów ryzykownie ????
⚽Wisła-Widzew 1✅
⚽Pogoń-Korona Dokładnie 2 lub 3 bramki ✅
⚽Heerenveen-Alkmaar 1DNB⛔
⚽Union.B-Jahn Regensburg 1 ✅
Ako:11,07
EW:55,35
Wisła myślę że jest lepszym zespołem od Widzewa,opieram się na meczu z Legią w którym zagrali dobrze i na spotkaniu z Jagą jak ze stanu 2-0 wyciągneli na 2-2,Widzew na wyjeździe raczej nic nie ugra typuje pewne 2-0 dla Białej Gwiazdy.
Pogoń ma szanse na przełamanie fatalnej passy bo do Szczecina przyjeżdża słaba na wyjazdach Korona,różnie w tym meczu może być ale wątpię że któraś z drużyn rozstrzela rywala,przeczuwam że Korona strzeli bramkę i to zmotywuję Portowców do ataków i też coś wbiją.
Heerenveen w wysokiej formie,w ostatnim spotkaniu remis z Ajaxem na wyjeździe to jest coś,u siebie raczej pewnie wygrywają a z takim Alkmaarem powinni sobie spokojnie poradzić.
Ten typ opieram na trenerze gości:razz: Franek Smuda niczego się nie nauczył i dalej ciągnie drużynę do niższej ligi,z drugiej strony Union który u siebie nie przegrywa a zagra z drużyna która 2 razy wygrała i 3 razy zremisowała na wyjeździe więc faworyt jest tylko jeden.
No to czekamy na Wisłę i Heerenveen ????

surma90 8

surma90

Użytkownik
Ciężko cokolwiek napisać na temat moich ostatnich kuponów jak nie Cracovia to Heerenveen,ciągle jeden mecz zawala sprawę,nie ogarniam jak tak dobra drużyna jak serduszka z Holandii potrafią zremisować na wyjeździe z Ajaxem a przegrać u siebie z Alkmaarem aż 0-4...masakra:;/: Dziś znów coś pogram ale chyba 2 kupony po 3 mecze bo taktyka z 4 spotkaniami lub 5 nie wychodzi.

surma90 8

surma90

Użytkownik
Bez analizy bo nie mam czasu:
⚽Frankfurt-Dresden BTS✅
⚽Wolfsburg-Monchengladbach BTS✅
⚽Nordsjaelland-Sonderjyske over 2,5 ✅
⚽Caligari-Udinese BTS⛔
AKO:8,55
Stawka:6
EW:51,30
⚽Everton-Fulham 1✅
⚽Piast-Legia 2⛔
⚽Fortuna-BVB (Lewy strzeli a BVB wygra)anulowany
AKO:6,35
Stawka:8
EW:50,80
i co ja mam tu pisac? kolejny dzien kolejny kupon ktory nie wchodzi przez 1 mecz!!:/

surma90 8

surma90

Użytkownik
Raz się żyje???? :
⚽Zagłębie-Śląsk BTS⛔
⚽Arsenal-Man.U BTS✅
⚽St.Pauli-Herta BTS✅
⚽Polonia-Gieksa 2⛔
⚽Sampdoria-Fiora 2✅
⚽Torino-Juve 2✅
AKO:20,09
Stawka:10
EW:200,90
2 mecze nie weszly ale patrzac na ryzyko i zysk w przypadku zwyciestwa to wole zeby 2 nie weszly gdy mam do wyjecia 200zl niz zeby 1 nie wchodzil na kuponie ok 50zl.

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Pelikan-Motor 1✅
⚽Kolejarz-GKS BTS✅
⚽Miedź-Nieciecza BTS✅
⚽Okocimski-Zawisza 2✅
AKO:9,72
EW:48,60:browar565::browar565::browar565:
:spokodfhgfh:

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Korona-Polonia 1⛔
⚽Silkeborg - FC Nordsjælland over 2,5✅
⚽NK Lokomotiva Zagreb - NK Osijek 1✅
⚽Borussia Mönchengladbach - Schalke 04 BTS⛔
AKO:8,69
EW:43,45
BUK: Expekt
⚽Podbeskidzie-Zagłębie BTS✅
⚽Dresden-Paderborn BTS✅
⚽Aalen-Regensburg 1✅
⚽St.Etienne-Bordeaux 1⛔
AKO:7,38
Stawka:6
EW:44,28
BUK:BetClick

surma90 8

surma90

Użytkownik
Jak widać znów niewiele brakowało,nie spodziewałem się tak słabej postawy St.Etienne byłem przekonany że nawet jak nie wygrają to strzelą ze 2 bramki a tu taka padlina,Korona u siebie też zawiodła a Moenchengladbach u siebie bez bramki też trochę rozczarowanie,ale mówi się trudno dziś kolejne typy...

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Brighton - Wolves 1✅
⚽Fulham - Reading 1⛔
⚽Marseille - Bastia 1✅
⚽SønderjyskE - AaB BTS⛔
AKO:7,85
Stawka:9
EW:70,65
⚽West Ham - Newcastle 1DNB✅
⚽Lech Poznan - Wisla Krakow 1✅
⚽Toulouse - Lille 2⛔
⚽Fiorentina - AS Roma 1⛔
AKO:9,67
Stawka:7
EW:67,69
EHH żenada Novara
⚽Widzew Łódź - Jagiellonia Bialystok over 2,5✅
⚽Novara - Bari 1⛔
⚽FC Nürnberg - Bayer Leverkusen 2✅
⚽MKS Kluczbork - Gryf Wejherowo 1✅
AKO:11,85
Stawka:7
EW:82,95
Lipa????

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Udinese - Sampdoria : 1✅
⚽ADO Den Haag - Feyenoord : 2⛔???:;/:
⚽RKC Waalwijk - Vitesse : 2⛔???:;/:
⚽Warta Poznan - Zawisza Bydgoszcz : 2✅
AKO:7,81
EW:39,05
może chociaż dziś będzie coś na ✅
⚽Kaiserslautern - FSV Frankfurt BTS✅
⚽Legia Warszawa - Lechia Gdansk Legia over 1,5⛔
⚽Manchester Utd - Chelsea BTS⛔
⚽Slask Wroclaw - Pogoń Szczecin 1✅
Trzeba zacząć stawiać na niespodzianki skoro takie drużyny jak Feyenoord czy Vitesse przegrywają z takimi ogórkami.
PADLINA

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Ruch Chorzow - Piast Gliwice BTS✅
⚽Sigma Olomouc - FK Teplice 1⛔
⚽OB - FC Midtjylland BTS⛔
⚽Sassuolo - Padova BTS✅
AKO:9,48
EW:47,40
Lipa po raz kolejny,narazie przerwa z obstawianiem

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Olimpia Grudziadz - GKS Katowice - X2 (1,50)⛔
⚽LKS Nieciecza - Zawisza Bydgoszcz - X2 (1,50)✅
⚽CFR Cluj - U Cluj - BTS (1,65)✅
⚽Arka Gdynia - OKS 1945 Olsztyn - 1 (1,95)⛔
⚽Sandecja Nowy Sacz - Cracovia Krakow -2 (1,80)✅
Stawka:10
AKO:Zakład systemowy 4/5
EW:78,40
BUK:Expekt
No Giekse jakoś przeboleje ale Arka to przegięcie pały.:;/:

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Hodd-Aktobe 2⛔
⚽Jagodina-Rubin 2✅
⚽Śląsk-Rudar over 2,5✅
⚽Zalgiris-Pyunik 1✅
⚽Honka-Lech 2✅
Stawka: 4
Ako: 11,41
EW:45,63
Tak na dobry początek ???? oczywiście 1 mecz nie wchodzi i to największy pewniak,no cóż widać że drużyna z 2 ligi jest mocniejsza niż vice lider 1 ligi!!????

surma90 8

surma90

Użytkownik
⚽Zagłębie - Pogoń 1(-1)⛔
⚽Wisła - Górnik (2-3 bramki)⛔
⚽St.Pauli - 1860 Monachium BTS⛔
AKO:10,62
EW:31,86
No to rusza nasza ekstraklasa,na początek Miedziowi zagrają u siebie z Portowcami.Typuje tu gładkie zwycięstwo Zagłębia którzy zrewanżują się za lanie z ubiegłego sezonu 4-0:],Zagłębie osłabione Pawłowskim ale wzmocnione Przybeckim i Piątkiem więc nie odczują braku Pawłowskiego,myślę że dość już okupowania środka tabeli przez tak dobry zespół,oglądałem większość spotkań Miedziowych i podoba mi się ich styl,myślę że sezon skończą w pierwszej piątce więc na początek rozjadą Pogoń.Wisła-Górnik,Franek? i wszystko jasne,nie wróże Wiśle niczego dobrego z tym trenerem,pierwszy mecz i dość kulawe defensywy obu zespołów,myślę że mecz zakończy się wynikiem 1-1 w razie jakby ktoś chciał wygrać 2-1 stawiam opcje (2-3) bramki w meczu.St.Pauli jak zawsze dość mocne u siebie i Monachium dość solidna drużyna która powinna strzelić coś na wyjeździe,widzę tu nawet over 3,5.Gram tak małymi stawkami bo wpłaciłem 20zł i muszę zarobić na początek parę groszy na tym weekendzie.
Nie bardzo wiem co napisac o meczu Zaglebia,poziom na max III lige,tragedia,slabo grajaca Pogon leciutko ich pchnela 2-0,dno i wodorosty,dziekuje!

surma90 8

surma90

Użytkownik
Korona-Śląsk BTS⛔
Ruch - Lech 2⛔
Aalborg-Copenhaga BTS✅
FSV-Karlsruhe 1⛔
Ako:13,65
EW:40,95
Pięknie rozpoczęty sezon ????

Do góry Bottom