>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy z dziennika nocnegobelta

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
#18 Puchar Niemiec
Saarbucken-Aue 2dnb zwrot 1:1
AKO: 1,66
Stawka: 10zł zwrot
PW: 6,6zł
#19 Puchar Niemiec
Leipzig-Wolfsburg 2⛔???????????? Jak można przegrać z takim ogórkiem
Wehen-Stuttgard 2✅
AKO: 1,92
Stawka: 15zł⛔⛔⛔????
PW:13,8
Same niespodzianki w tym pucharze a miałem pograć drugi kupon over no, ale trudno się mówi trzeba próbować dalej.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Dokończenie progresji
:baseball: wygrana STL Cardinals
Stawka:20,55zł
PW:15zł

Nie wiem jak to się stało, ale wczoraj nie zagrałem tej progresji a drużyna STL Cardinals wygrała ,dlatego dzisiaj zagram na nich, bo wczoraj zagapiłem się i nie zagrałem ????
:baseball: wygrana NY Yankees
Stawka:26,36zł⛔
PW:12,55zł
Mam nadzieję, że w nocy skończę pozostałe dwie progresje i zrobię statystki za ten miesiąc.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
#20 Ekstraklasa
⚽Widzew Łódź-Wisła Kraków 2dnb 1:1 w 90min bramka na wyrównanie ufff...
AKO: 1,57
Stawka: 20zł zwrot
PW: 11,43zł
Po takim kursie czemu nie spróbować szczególnie, że faworytem jest Wisła Łódź co najwyżej stać na remis co będzie wielką niespodzianką. Stawka dosyć wysoka myślę jeszcze nad typem z ligi bułgarskiej, ale o tym nieco później.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
:baseball: wygrana STL Cardinals✅✅✅
Stawka:26,25zł
PW:15zł✅

:baseball: wygrana NY Yankees -1,5✅✅✅
Stawka:48,64
PW:38,91zł✅ izzy:cool:
Miejmy nadzieję ,że uda się ugrać dzisiaj te progresje a teraz szybko idę oglądać mecz Wisły.:razz:
Wszystko zgodnie z planem i 8 progresji ładnie zakończone. Pod wieczór pojawią się za ten miesiąc.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
#21 Węgry NB 1
⚽ Kaposvar-Videoton 2 2:0⛔
AKO
: 1,55
Stawka: 10zł
PW: 5,5
Nie ma to jak grać mecz na siłę i oczywiście LOSE muszę się trzymać zasad bo daleko nie zajadę.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
#22 żużel
Unibax Toruń-Falubaz Zielona Góra 1✅
AKO: 1,36
Stawka: 20zł
PW: 7,20✅
Mogłem zagrać hendi bo wygrali 12 oczkami a hendi było 6,5 ,ale i tak cieszy wygrana bo miesiąc na plus a statystyki podam jutro z rana.
Dzisiaj wiele osób stawia z Hedi Unibax, ale ja nie będę ryzykował i zagram bezpieczniejszy typ czyli czystą 1.
Czekam na mecz Polonii Bytom-Warty i mam nadzieję, że buki nie zarobią na nas do usłyszenia.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
To już jest progresja na nowy miesiąc sierpień, ale grana już dzisiaj.
wygrana MIL Brewers -1,5⛔
Stawka:4,75zł⛔
PW:5zł
Niezmiennie na każdej progresji chce ugrać 5 zł na czysto, ale w tym miesiącu nieco zmienam taktykę będę grał typy wyłącznie z hendi -1,5

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
#13 oby nie pechowy
31.07.2011r
Polonia Bytom-Warta Poznań 2 @ 1,80✅0:1 na bet-at-home i bet365 już usunęli ten mecz ja zagrałem na bwinie
PW: 16zł✅
Już tydzień temu grałem przeciwko Polonii dziś jest podobnie ,ponieważ wiele się nie zmieniło a rywal też pragnie awansu do Ekstraklasy. Mecz dopiero w niedzielę ,ale wiem że kursy strasznie idą w dół na początku był 2,00 a teraz tylko 1,80 ale i tak biorę go z pocałowaniem ręki.:grin:
Dzisiaj na pewno pojawi się więcej kuponów bo oferta bardzo fajna do usłyszenia.
Udało się i miesiąc będzie na plus statystyki podam po zakończeniu ostatniego kuponu na dziś, ale myślałem że Warta wygra nieco wyżej ale ważne że na ✅✅✅.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
LIPIEC
STATYSTYKI:
Typy:
trafione 16/24-69,23%
nietrafione 8/24 30,77%
Kupony:
Trafione:12/20-60% Nietrafione:8/20-40%
Dyscypliny:
żużel 1/1-100%
???? 1/2-50%
???? 1/1-100%
⚽ 15/22-68,18%
Wygrane pieniądze: 103,7zł
Przegrane pieniądze:100zł
BILANS:3,7zł✅
Zakończonych progresji-8
Zarobione pieniądze z progresji-40zł✅
Zarobek całkowity z miesiąca: 43,7zł:grin:
Można powiedzieć, że nie najgorzej poszedł ten miesiąc, a właściwie 8dni, bo tylko tyle typowałem w tym miesiącu. Trzeba powiedzieć, że skuteczność na poziomie 70% nie jest zła wydaję mi się ,że stawkowanie było słabe i dlatego tak słabo. Zabrakło trochę szczęścia, ale nie jest źle.
Bardzo chętnie chciałbym przeczytać komentarze na temat mojego typowania i kilku wskazówek.
Chciałbym aby osoba która dłużej w tym siedzi pokazała mi jak policzyć yield.
Jeśli osoba która dobrze zna się na MLB czyta ten komentarz niech do mnie napisze na PW lub GG, bo mam kilka pytań do niej. Z góry dziękuję za odp i czekam na lepszy kolejny miesiąc.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Na dzisiejszą noc trzy progresje wszystkie -1,5
wygrana MIL Brewers -1,5✅
Stawka:5,85zł
PW:9,95zł✅
wygrana CIN Reds -1,5⛔
Stawka:3,70zł⛔
wygrana BOS Red Sox -1,5⛔
Stawka:5zł⛔
Mam nadzieje ,że dobrze zacznie się ten miesiąc na jutro szykuję Bate -1 i może koniczynki oraz coś skubnę w meczu FC Kopenhaga:grin:

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Bate-Ekranas -1AH 1 3:1 88min :gool:
AKO: 1,375
PW: 7,50✅
Co do tego meczu to jestem pewien ,że drużyna z Białorusi poradzi sobie i wygra. Jeśli wygra 1 bramką to zwrot natomiast jeśli dwoma to win , dlatego nie ryzykuję i gram taką opcją.
Villacher SV-Lask Linz Jrs 1 6:2✅
AKO: 1,60
PW: 12zł✅✅
(grane w bet-at-home)
Nie wierzę żeby beniaminek mógł przegrać z juniorami. Liczę na pewny zysk z tego meczu dlatego taka, a nie inna stawka. Zobaczymy jak pójdą te mecze jeśli wejdą to pogramy jeszcze coś z el. Ligi Mistrzów.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
wygrana CIN Reds -1,5✅
Stawka:6,70zł
PW:8,70zł✅

Stawka:13,50zł⛔
PW:10zł
wygrana PIT Pirates -1,5⛔
Stawka:3,57⛔
W tym miesiącu chcę ugrać 20 progresji do końca czyli wygrać na czysto 100zł dosyć ambitnie, ale zobaczymy.
Na razie wchodzi statystycznie jedna progresja na noc nie jest źle, ale myślałem, że będzie lepiej dzisiaj znowu dołożę jedną i zobaczymy;)

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
⚽ Panathinakos-Odense 1 ⛔ 3:4 a wygrywali 2:1
Stawka: 5zł⛔
PW:3,33zł
Jednak miałem dobre przeczucie żeby tego mocno nie grać:razz:
⚽Shamrock-FC Kopenhaga obie strzelą:nie 0:2✅
AKO: 1,72
Stawka: 7,5zł
PW: 5,45✅
Muszę jednak pochwalić ogórków bo tak słabo nie grali, ale po bramce Duńczyków zaczęli się tylko bronić ale i tak z kontry strzelili jedną:grin:
Co do pierwszego meczu to wiele na forum napisano, ale ja za bardzo nie jestem przekonany, dlatego taka mała stawka.
Drugi mecz powinni wygrać goście, ponieważ drużyna z Irlandii to ogórek oglądałem ich mecz we wcześniejszej rundzie i nic nie grali prosta gra piłka od obrońcy do napastnika i niech się dzieje co chce. Jeśli drużyna z Dani nie zlekceważy przeciwnika typ spokojnie powinien siąść. Zobaczymy co czas pokaże.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
⚽Rubin Kazań-Dynamo Kijów 1DNB 2:1✅
AKO: 1,83
PW:8,3zł✅
⚽Malmo-Rangers 2DNB 1:1 :grin: zwrot
Stawka: 10zł zwrot
PW:6,6zł

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Stawka:22,38zł⛔
PW:23,5zł

wygrana PIT Pirates nie ma w ofercie hendi -1,5 dlatego czysta 1 ⛔
Stawka:9,00⛔
PW:8,57
wygrana ATL Braves -1,5
Stawka:5zł
PW:5zł✅
Jedziemy z progresja marzy mi się noc z samymi wygranymi może dzisiaj właśnie jest ten dzień kto wie:jezora:

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
#7 mały wariat:cool:
⚽Dinamo Zagrzeb-HJK obie strzelą TAK 1:0
⚽Maribor-Haifa obie strzelą TAK 1:1✅
⚽Partizan-Genk obie strzelą TAK 1:1✅
AKO:5,55
Stawka: 3zł
PW:13,65zł
Później może zagram coś na Wisłę żeby się lepiej oglądało.
Było blisko, ale jednak się nie udało nie będę płakał bo stawka była żałosna, a tak nawiasem mówiąc to wielkie gratki dla Wisły który ma już europejskie puchary zapewnione przynajmniej LE szkoda, że dzisiaj ich nie pograłem.
Jednak z dzisiejszych wyników zobaczyłem że drużyny które u siebie wygrały różnicą 2 bramkę na wyjeździe przeważnie remisują jutro może wypatrzę takie perełki a tymczasem do usłyszenia zobaczymy jak pójdzie progresja bo na razie jest dobrze i minimum na ta noc już jest:grin:

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Dzisiaj praca uniemożliwiła mi zagranie choćby jednego kupony na el. do LE ,dlatego tylko na dzisiaj progresja i nic więcej. Szkoda dzisiejszego dnia, bo miałem naszykowane parę perełek niestety praca????
wygrana BOS Red Sox ⛔
Stawka:74,78⛔ ????????????
PW:45,88 no ja dzisiaj nie wygram to będzie nie za ciekawie...

wygrana PIT Pirates
Stawka:26,36⛔
PW:17,57
wygrana NY Yankees✅
Stawka:5,55
PW:5✅

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
No niestety przyszedł kryzys w progresji i trzeba nieco zmienić taktykę, bo jest trochę pieniędzy do odrobienia teraz progresja nie będzie tylko i wyłącznie z typów MLB, ale także innych dyscyplin po mału będziemy odrabiać straty, ale 20 progresji z zyskiem 5zł na jednej na pewno w tym miesiącu ugram.
STRATY:
BOS Red Sox ⛔115,66zł
PIT Pirates ⛔38,57zł
Łącznie:⛔154,23
Ogólnie to nieźle jestem pod kreską, ale bukmacherka to nie sprint, więc do końca miesiąca czuje, że jeszcze będę ładny plusik z tej progresji. Głupim rozwiązaniem było jednak granie hendi -1,5 ale trzeba teraz szybko naprawić błąd i byle do przodu.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Progresja progresją, ale teraz czas na zwykłe kupony.
Anderlecht-Mechelen 1 3:1✅
Zagłębie-Lech over 1,5 1:1✅
AKO:2,09
PW:11zł✅
Anderlecht przegrał pierwszy mecz z beniaminkiem i teraz muszę nieco zwiększyć moc i wygrać mecz u siebie i przeprosić za tą wpadkę swoich kibiców myślę, że bez problemu im się to uda.
Zagłębie w tym sezonie widać że celuje wysoko transfery robią wrażenie i myślę że będą chcieli wygrać ten mecz. Co do Lecha to w pierwszym meczu rozbili 5:0 ŁKS i na pewno będą chcieli pójść na ciosem i wygrać kolejny mecz. Zobaczymy co z tego będzie ale 2 bramki na pewno powinny paść.
Polonia Bytom-Piast Gliwice 2DNB 0:2 ✅
AKO:1,57
PW:5,71zł✅
Co to Polonii to nie będę się powtarzał bo sytuacja jakoś się nie zmieniła. są to derby dlatego wynik może być różny bardziej jednak jestem skłonny że w tym meczu padnie remis ale granie x2 po kursie 1,31 mija się z celem dlatego taka opcja.
Dobra ,a teraz coś z progresji.
Zakończyłem pomyślnie 4 progresje, a teraz będzie odrabianie strat więc jeszcze nie wiem jak będzie z numerowaniem byle na ✅
Dzisiaj myślę, że łatwo będzie odrobić straty na meczu Borussi z Hamburgiem a oto typy na ten mecz.
⚽rzuty rożne powyżej 9,5 już po 60 min było po sprawie✅:grin:
Stawka:15,79
Pieniądze do wygrania z progresji:5zł✅
Pieniądze do odzyskania z progresji:10zł✅
⚽kartki powyżej 3,5 linia bardzo nisko ustawiona jak na 1 mecz w sezonie dzięki Robert za kartke✅:grin:
Stawka:13,75zł
Pieniądze do wygrania z progresji:5zł✅
Pieniądze do odzyskania z progresji:5zł✅
Wiem że pewnie dla was to trochę nie zrozumiałem, ale najważniejsze żeby typy wchodziły, a reszta się sama zrobi.
Lubie to jak wszystko jest ładnie na zielono i mogę powiedzieć zielono mi:razz:

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
:siata:Włochy-Dominikana -1,5seta 1 3:1
AKO:1,50
PW:5zł✅
Żałuje że nie pograłem więcej no, ale rozkręcam się z siatkówką bo ją kocham najbardziej niestety kursy jakie są na jutrzejsze mecze są żenujące

Do góry Bottom