Progresja progresją, ale teraz czas na zwykłe kupony.
Anderlecht-Mechelen
1 3:1
Zagłębie-Lech
over 1,5 1:1
AKO:2,09
Stawka: 10zł
PW:11zł
Anderlecht przegrał pierwszy mecz z beniaminkiem i teraz muszę nieco zwiększyć moc i wygrać mecz u siebie i przeprosić za tą wpadkę swoich kibiców myślę, że bez problemu im się to uda.
Zagłębie w tym sezonie widać że celuje wysoko transfery robią wrażenie i myślę że będą chcieli wygrać ten mecz. Co do Lecha to w pierwszym meczu rozbili 5:0 ŁKS i na pewno będą chcieli pójść na ciosem i wygrać kolejny mecz. Zobaczymy co z tego będzie ale 2 bramki na pewno powinny paść.
Polonia Bytom-
Piast Gliwice 2DNB 0:2
AKO:1,57
Stawka: 10zł
PW:5,71zł
Co to Polonii to nie będę się powtarzał bo sytuacja jakoś się nie zmieniła. są to derby dlatego wynik może być różny bardziej jednak jestem skłonny że w tym meczu padnie remis ale granie x2 po kursie 1,31 mija się z celem dlatego taka opcja.
Dobra ,a teraz coś z progresji.
Zakończyłem pomyślnie 4 progresje, a teraz będzie odrabianie strat więc jeszcze nie wiem jak będzie z numerowaniem byle na
Dzisiaj myślę, że łatwo będzie odrobić straty na meczu Borussi z Hamburgiem a oto typy na ten mecz.
rzuty rożne
powyżej 9,5 już po 60 min było po sprawie:grin:
Stawka:15,79
Pieniądze do wygrania z progresji:5zł
Pieniądze do odzyskania z progresji:10zł
kartki
powyżej 3,5 linia bardzo nisko ustawiona jak na 1 mecz w sezonie
dzięki Robert za kartke:grin:
Stawka:13,75zł
Pieniądze do wygrania z progresji:5zł
Pieniądze do odzyskania z progresji:5zł
Wiem że pewnie dla was to trochę nie zrozumiałem, ale najważniejsze żeby typy wchodziły, a reszta się sama zrobi.
Lubie to jak wszystko jest ładnie na zielono i mogę powiedzieć zielono mi:razz: