>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy z dziennika nocnegobelta

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Na forum jest bardzo długo brałem udział w wielu konkursach niestety nie udzielałem się dla społeczności tego forum, dlatego chce to jak najszybciej zmienić. Założyłem nowy temat w który będę umieszczał swoje typy. Ilość ich będzie uzależniona od czasu jaki będę posiadał. Intresuję się głównie siatkówka i piłką nożną. Statystyki co 10 kuponów będę grał również ciekawą progresję MLB w temacie zakaz komentowania jeśli podobał Ci się typ kliknij dzięki. Najważniejsze to być na plus.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
1.Dynamo Kijów-Obolon Kiev-1 @1,16✅
2.Start-Molde 2 DNB @ 1,83
AKO: 2,12
Stawka: 10zł
PW: 11,39
1.Chorwacja U18-Słowenia U18 @ 1✅
AKO: 1,60
Stawka: 15zł
PW:9zł
1.Osasuna-Eibar 1 @1,44 ⛔ 90min bramka na 1:1
2.Legia-Zalgiris 1 @1,53✅
AKO: 2,20
Stawka: 10zł⛔
PW:12,15zł
Wszystkie kursy będą podawane z Bet365

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Dzisiaj niestety średnio poszło trochę pecha niestety. Na noc puszczam progresje MLB moim założeniem jest zarobić 5zł na czysto z każdej progresji dzisiaj 1 poziom.
1# poziom wygrana New York Yankees ✅
Stawka: 9zł
PW:5zł✅
Progresji nie będę wliczał do statystyk jedynie ile zostało zakończonych pomyślnie.
Oby wszystkie wchodziły na 1 poziomie.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Niestety sezon ogórkowy w pełni i ciężko jakiś meczyk znaleźć dlatego na dzisiaj tylko jeden mecz z naszego Polskiego podwórka.
1.Pogoń Szczecin-Polonia Bytom 1 @1,72
PW: 7,20zł✅
Pogoń jest dzisiaj zdecydowanym faworytem ma w tej chwili dużo silniejszy skład mam nadzieję że presja która na nich ciąży nie odbierze tej drużynie skuteczności w tym meczu. Na noc podam jeszcze jakąś progresje.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Progresja #2 Wygrana Texas Rangers
Stawka: 8,30zł
No na razie ładnie wszystkie progresje na 1 poziomie byle tak do końca sezonu:grin:

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Wczoraj dobry dzień dlatego dzisiaj nie zwalniamy z tempa.
#5 TENIS
Simon-Almagro 2 @ 1,36⛔
Zvonareva-Pervak 1@ 1,20✅
AKO: 1,63
PW: 6,36
Rostov-Din.Moskwa 2 @ 1,80 0:2✅
Stawka: 15zł
PW: 12zł✅
Niestety nie ma co brać się za rzeczy o których się nie ma pojęcia niby Almagro miał być pewniakiem niestety zawiódł dzisiaj progresji nie będzie bo za późno wróciłem do domu, ale jutro na pewno coś się pojawi.
Dobrze że drugi mecz wszedł to i tak dzień na lekki plus niedługo pojawią się statystyki.

Otrzymane punkty reputacji: +1
nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Na razie podaje jednego singielka jeśli będzie na plus zagramy coś jeszcze z 2 Bundesligi
CSKA Moskwa-Krylia Sovetow (hendi azjatycki -2) 1 @ 1,725 ⛔2:1
Stawka: 15zł⛔
PW: 10,88zł
Myślę że CSKA poradzi sobie z ostatnią drużyna ligi rosyjskiej i wygra pewnie przy wyniku 2:0 zwrot kasy.
CSKA poradziła sobie ale wygrała skromnie 2:1 i niestety przegrana ale gra na nich po kursie 1,15 była nie opłacalna na dzisiaj jeszcze 2 progresje MLB.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
progresja #3 PRZEGRANA
Wygrana BOS Red Sox ,ale hendi -1,5
Stawka: 7zł⛔
PW:5zł

progresja #4
Wygrana NY Yankees
Stawka: 11zł
Oby dobra passa trwała i dwie kolejne progresje na 1 poziomie elegancko weszły:grin:.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Twente-Vaslui AH -1 1 @ 1,475
PW: 4,75zł✅
APOEL-Slovan Bratysława 1 @ 1,57
PW: 5,70zł
Rangers-Malmo 1 @ 1,40
Stawka: 20zł⛔????porażka jedna wielka porażka
PW:8zł
Ekranas-BATE AH +1 , +1,5 1@ 1,575 Zgodnie z planem
PW:5,75✅
Niestety cały dzień poszedł na ⛔ przez Szkotów coś czuję ,że ten miesiąc pójdzie na minus chyba że progresja MLB trochę podciągnie statystyki.
Takie małe uzupełnienie statystyki miały być co 10 kuponów, ale do końca miesiąca zostało 5 dni więc zrobię od razu całego miesiąca i już.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
progresja #3 wygrana BOS Red Sox
Stawka: 21zł
PW:12zł✅
Zobaczymy czy uda coś się ugrać w eliminacjach do LM bo jeśli będzie fajny plus to zaczniemy jeszcze jedną a może nawet dwie progresje.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
progresja #5 wygrana TEX Rangers -1,5
Stawka: 11zł⛔
PW:10zł
progresja #6 na przełamanie wygrana ATL Braves
Stawka: 9,10zł
Jak nie idzie w kopaną to trzeba spróbować MLB.
Na jutro mam już kilka typów na eliminacje do LM, więc na pewno coś się pojawi.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Wczoraj nie za bardzo poszło typowanie eliminacji do LM ,dlatego na dziś tylko jeden typ za dużo stawkę.

FC Kopenhaga
-Shamrock 1 @ 1,12 1:0 :grin: izzy

Stawka
: 100zł
PW: 112,50✅
Oglądałem mecz Shamrock i to jak oni grają to wielka jedna porażka. Tak ograny zespół jak FC Kopenhaga który radził sobie całkiem dobrze w fazie grupowej LM i awansował do 1/16 nie może przegrać u siebie z takim ogórkiem ,dlatego stawiam zdecydowane zwycięstwo FC Kopenhagi myślę że też ciekawym typem jest czy obie drużyny strzelą:nie po kursie 1,44✅ ja bym to bardzo chętnie wziął ,ale wczorajsze niepowodzenie skłania mnie do zagrania 1. Trzeba by jeszcze pomyśleć nad meczami towarzyskimi. Ciekawie wygląda kurs na Real M.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
progresja #7
Wygrana NY Yankees
Stawka: 7,55zł⛔
Dobrze idzie to MLB, dlatego trzeba grać szybko, bo do wieczora kursy pójdą w dół.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
#13 oby nie pechowy
31.07.2011r
Polonia Bytom-Warta Poznań 2 @ 1,80 na bet-at-home i bet365 już usunęli ten mecz ja zagrałem na bwinie
Stawka: 20zł
PW: 16zł
Już tydzień temu grałem przeciwko Polonii dziś jest podobnie ,ponieważ wiele się nie zmieniło a rywal też pragnie awansu do Ekstraklasy. Mecz dopiero w niedzielę ,ale wiem że kursy strasznie idą w dół na początku był 2,00 a teraz tylko 1,80 ale i tak biorę go z pocałowaniem ręki.:grin:
Dzisiaj na pewno pojawi się więcej kuponów bo oferta bardzo fajna do usłyszenia.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Śląsk-Lokomotiv 1 @ 1,61 0:0
PW: 6,15zł
Taki singielek żeby lepiej się oglądało.:]
POLACY i jak tu ich nie kochać ????

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
:baseball:progresja #5 wygrana TEX Rangers -1,5
Stawka:25,60
PW:32zł✅
Jak dzisiaj nie wejdzie to będę musiał użyć nadzwyczajnych środków, ale powiem o tym jutro żeby nie zapeszać że nie wejdzie.

:baseball:progresja #8 wygrana STL Cardinals
Stawka:10zł⛔
Dzisiaj nie grają Yankeesi ,dlatego nie ma na nich progresji. Cele na ten miesiąc który dobiega końca zakończyć te progresje które zacząłem. Jeśli uda sie ugrać 8 do końca to nie będzie źle bo 40zł wpadnie:grin:

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Polonia Warszawa-Lechia Gdańsk 1dnb 1:0
AKO: 1,40
PW: 4zł✅
Trochę się spóźniłem i nie ma co grać zobaczymy co z tego będzie, ale pierwsza kolejka to raczej loteria zobaczymy jak będzie.:]
Bynajmniej jestem zadowolony z dzisiejszej nocki i eliminacji do Ligi Europy teraz byle do przodu niedługo długo oczekiwane statystyki sam jestem ciekaw jak poszedł ten miesiąc, ale czuję że za dobrze nie będzie.
Biegnę szybko oglądać mecz Lecha:cool:

Do góry Bottom