>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy spod ciemnej gwiazdy

Status
Zamknięty.
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
25)
Turniej: WTA Madryt Debel
Typ: Pavlyuchenkova/Safarova win against Black/Erakovic✅✅✅6:2,6:4
Kurs:1,72
Bukmacher: Unibet
Stawka:100j
Wygrana:172j

Otrzymane punkty reputacji: +6
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
26) NBA PO
Spotkanie: Memphis Grizzlies vs OKC
Typ: OKC +5,5 pkt ⛔⛔⛔ 87-81 .... pech....
Buk: Unibet
Kurs: 1,91
Stawka: 100j
Wygrana:-100j

27) OKC win Pinnacle 2.92 ⛔⛔⛔
Stawka:50j
Wygrana:-50j

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
28) NBA PO
Spotkanie: Indiana Pacers vs NY Knicks
Typ: Over 183 pkt ⛔⛔⛔ bardzo underowy mecz
Kurs: 1,91
Stawka: 100j
Wygrana:-100j

e: bardzo kiepska noc...

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Poniższymi typami spróbuję odrobić stratę z nocy. Mam problemy z kompem, więc niestety analiz nie będzie. Pewniakiem jest zakład na Hantuchovą, pozostałe typy są dość prawodopodobne mimo kosmicznych kursów.

29)WTA Rzym
Spotkanie: Halep vs Hantuchova
Typ: Hantuchova ⛔⛔⛔ 2-0 WTF?!
Kurs: 1,68
Stawka: 200j
Wygrana:-200j

30) ATP Madryt
Spotkanie: Wawrinka vs Nadal
Typ: Wawrinka ⛔⛔⛔ 0:2
Kurs: 5,9
Stawka: 60j
Wygrana:-60j

31) ATP Rzym
Spotkanie: Baghdatis vs Dimitrov
Typ: Bagieta ⛔⛔⛔ 0:2
Kurs: 4,0
Stawka: 50j
Wygrana:-50j

32)Baghdatis +1,5 seta Pinnacle 2,31 Stawka:100j ⛔⛔⛔ -100j

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Krótkie słowo tytułem ostatnich typów: PADAKA K.....!!!
Nie jest dobrze, więc żeby przerwać złą passę warto mocno uderzyć i albo się odrodzić albo już do końca pogrążyć:p

33) NBA PO
Spotkanie: Golden State Warriors vs San Antonio Spurs
Typ: SAS ⛔⛔⛔
Buk: Pinnacle
Kurs: 1,81
Stawka: 1000j (najmocniejsze uderzenie do tej pory w tym temacie)

e: jestem b.zły po tym meczu. Spurs powinni to wygrać, ale co powinno, a nie jest... Skandaliczna decyzja sędziego w końcówce na korzyść GSW.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
No więc jestem na dnie:p Mam sporo do odrobienia, ale taki life... Zrobiłem sobie 2 dni odpoczynku, aby ochłonąć, a teraz wracam do gry.

34)
ATP Rzym
Spotkanie: Paire vs Bennetau
Typ: Paire ✅✅✅ e:6:7, 6:4, 7:6 francuski mecz:p Paire miał 4:1 w 3. secie a i tak był TB
Buk: [URL='http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=8325&amp;bid=3240']Unibet[/URL]
Kurs: 1,8
Stawka: 200j
Wygrana:360j

Bennetau na mączce rozegrał tylko kilka meczów w tym roku i ma ujemny bilans (1-3), a wygrana z Almagro to jego największe osiągnięcie na tej nawierzchni w tym sezonie. Paire już od dłuższego czasu próbuje sił na clayu (bilans ma 6/6 - piszę z pamięcie, bo wczoraj patrzyłem na staty) i kilka jego porażek jest uzasadnonych (np 2 razy grał z Nadalem). Przedwczoraj Benoit pokonał Juana Monaco w 3. setach. Dziś zmierzy się z rodakiem, z którm ostatnio zagrał w 2011r w Rotterdamie na hardzi i wygrał 2:1. Na chwilę obecną Paire jest w lepszej dyspozycji i jest bardziej ograny na clayu

Otrzymane punkty reputacji: +1
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
35)
WTA RZYM
Spotkanie: Muguruza vs Sharapova
Typ: Muguruza +7g ⛔⛔⛔ 2:6,2:6
Kurs: 1,66
Stawka: 1000j

Analiza:
Wydaje mi się, że grzechem byłoby nie uderzyć w to grubo. Sharapova jest prosto po finale w Madrycie, a Muguruza ma na koncie już 3 mecze w Rzymie i wygląda ok. Biorąc pod uwagę jak dużo jest niespodzianek w tej fazie turnieju wydaje mi się,że Masha może mieć dziś kłopoty. Hiszpanka to mocna fizycznie zawodniczka, na ziemi w tym roku ma bilans 6/3.

36) Muguruza +1,5 seta Pinnacle 4,54
Stawka: 50j ⛔⛔⛔

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
37)
WTA RZYM
Spotkanie: Halep vs Vinci
Typ: Vinci
Kurs: 1,78

Analiza:
H2H z ostatnich 3 lat 2:1 dla Vinci. W tym roku zagrały raz (w Paryżu na hardzie) i gładko wygrała te mecz Vinci (6:0,6:3). Włoszka gra u siebie i jest w niezłej formie ostatnio (8/2), a Halep już swoje zrobiła pokonując 3 wyżej rozstawione zawodniczki (Hantuchova, Kuznetsova, Radwańska). Nazwiska pokonanych robią wrażenie, ale ich dyspozycja pozostawiała wiele do życzenia. Halep ostatnio spotykała się z innymi Włoszkami: porażka ze Schiavone w Maroku i Errani w Miami. Wygrała co prawda z Balducci, ale to jest całkiem inna liga niż wielka włoska trójka.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
38)
ATP Rzym
Spotkanie: Anderson vs Berdych
Typ: Anderson +1,5 seta
Kurs: 2,15

39)
Over 22g Pinnacle 1,7

Analiza:
Anderson znacznie poprawił swoją grę na clayu. Przegrał ostatnio z Berdychem w Madrycie 6:7,5:7, ale mecz był zacięty. Poza tym ogrywał ostatnio Cilica, Monaco, Janowicza czy Klizana. Wydaje się, że Czech ma patent na Afrykańczyka, ale moim zdaniem ostatnie spotkanie pokazało, że Anderson jest w stanie &quot;coś&quot; ugrać z Berdychem. Anderson będzie chciał wziąć rewanż na Tomasie i sądzę, że wygra choćby 1 seta (najprawdopodobniej po TB).

e: poprawiłem stawki, bo oba typy po 1kj miały być

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom