>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy spod ciemnej gwiazdy

Status
Zamknięty.
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Zestawienie za kwiecień:

*Skuteczność: 32/73 (44%)
*Średni kurs: 2,72
*Zysk: 326j
*Yield: 5,05%

Refleksje:
W połowie kwietnia zapowiadało się, że miesiąc będzie na ⛔ ale na szczęście udało się go wybronić dzięki świetnej końcówce i co ciekawe udanym typom na NBA ???? Podsumowanie robię już teraz, bo przed nami majówka i raczej ciężko mi będzie znaleźć czas, by zaktualizować temat. Nie jestem zadowolony z typów w trakcie ATP Monte Carlo (niektóre nieco wariackie, co widać po średnim kursie ???? , ale później było już lepiej (głównie dzięki Mandy Minelli ???? Temat wznawiam po majówce - nadal tenis będzie na 1. miejscu, ale na pewno będę zamieszczał typy z PO NBA + może coś nowego dorzucę (ostatnio snooker mi ładnie szedł na livie).

Udanej majówki wszystkim!!

Na koniec ogólne zestawienie:

Yield:.
MARZEC 14,38%
KWIECIEŃ 5,05%

Zysk:
MARZEC 608,3j
KWIECIEŃ 326,0j

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
1) Zaczynamy majówkę;)
Dyscyplina: Tennis ATP Oeiras
Spotkanie: Carreno-Busta P.- Goffin D.
Typ: Goffin
Kurs: 2,48
Bukmacher: Pinnacle
Stawka:50j
Wygrana:
Analiza:
Faworytem buków jest zdolny hiszpański ziemniak z trzeciej setki ATP. Moim zdaniem, jest duże value w graniu na &quot;doga&quot; z Belgii, który może do asów nawierzchni ziemnej się nie zalicza, ale jednak jest w rankingu ATP te 167 miejsc wyżej Goffin w tym roku na ziemi na razie 2/2: przegrał z Almagro w Monako, ostatnio grał w Bukareszcie, gdzie pokonał Ungura, a przegrał z Hanescu. W Oeiras wygrał już z Portugalczykiem Sousą 2:1. Hiszpan z kolei katuje mączkę na maxa i widać, że to jego docelowe miejsce. Po niezłym turnieju w Casablance złapał nieco zadyszkę (odpadł szybko w Rzymie i nie zawojował Barcelony). W Portugalii grał już kwalifikacje, a w 1. rundzie pokonał Benneteau. Liczę, że Belg dziś pokaże się z dobrej strony i nie polegnie z dużo niżej klasyfikowanym graczem, który gra dużo i próbuje się przestawić z poziomu ITF na ATP.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
2 typy w Unibecie na wejście w rytm po majówce - WTA Madryt

2)
Azarenka vs Pavyluchenkova
+1,5 seta Pavlyuchenova 2,65⛔⛔⛔
Stawka: 50j
Wygrana:-50j

3)+5,5 g Pavlyuchenkova 2,04✅✅✅
Wygrana: 104j
e:7:6,7:6 - bardzo zacięty mecz, który rozstrzygał się w dwóch TB, w 1. Rosjanka prowadziła 6:3, ale jednak ostatecznie przegrała 10:8

Otrzymane punkty reputacji: +2
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
4)
Dominguez Lino +7,5 g vs Serena Williams ✅✅✅6:2,7:5
Unibet
1,84
Stawka:100j
Wygrana:184j

Analiza:
Szybko, bo zaraz grają. Dla Amerykanki to pierwszy turniej po Charleston (nie licząc Fed Cupu) i jak widać po meczu z Putintsevą (7:6,6:1) nie niszczy jeszcze tak całkowicie. Lino ostatnio przegrywała tylko ze Schiavone (2 razy), a poza tym w Maroku pokazała się z dobrej strony pokonując Minellę, Bertens czy Pironkovą. Przewiduję wygraną Sereny, ale handi powinno zostać pokryte dość spokojnie.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
5)
Dyscyplina: Tenis, ATP Madryt
Spotkanie: Murray A. - Mayer F.
Typ: Mayer +1,5 seta ⛔jakieś fatum:p w 1. secie Mayer miał 5 setboli, a w drugim prowadził 4:1 w gemach, by znowu dać się ograć w TB
Kurs: 3,15
Bukmacher: Unibet
6)
Mayer +5,5 gema 1,82 Unibet ✅ 6:7,6:7
Wygrana:182j

Analiza:
Dla Murray&#39;a to będzie dopiero trzeci mecz turniejowy na mączce w tym roku. Jak dotąd wystąpił na ziemi tylko w Monaco, gdzie pokonał Roger Vaselina 6:1,6:4, a następnie dostał baty od Stasia Wawrinki wygrywając jedynie 3 gemy. Niemiec ma w tym roku na mączce bilans 11 spotkań rozegranych, z czego tylko 3 przegrał (porażki z Haasem,Garcią Lopezem i Dimitrovem). Fakt, że nie mierzył się z mocarzami, ale jednak ma większe ogranie na ziemi niż Szkot, który ziemniakiem nigdy nie był jakimś szczególnym i nadrabiał wybieganiem i wolą walki. Spotkali się raz (nie licząc walkoveru) i wtedy, w 2011 roku na korcie ziemnym w Rzymie wygrał Andy w 3. setach (każdy z trzech setów kończył się wygraną do 1).

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
9) NBA PO
Spotkanie: NY Knicks vs Indiana Pacers
Typ: Over 183,5pkt ✅✅✅184pkt cudem weszło dzięki luźnej końcówce ????
Buk: Unibet
Kurs: 1,91
Stawka:80j
Wygrana:152,8j

Analiza:
Knicks mają swoje problemy i po raz pierwszy w PO muszą się z nimi skonfrontować, bo to b.ważne spotkanie na tym etapie. Defensywa Pacers postawiła twarde warunki Nowojorczykom i dziś spróbują powtórzyć swój wyczyn z GM1. Głównym zadaniem dla gospodarzy będzie lepsze zastawienie tablicy, aby mieć jakieś opcje na ponawianie akcji i nie narażanie się na szybkie kontry. W poprzednim meczu to Melo miał najwięcej zbiórek w ekipie z NY (sic) i to już jest zła wiadomość, bo on powinien się skupić na punktowaniu rywali i bez jego 30 oczek w każdym meczu na tym poziomie jest ciężko. Podoba mi się w PO gra Feltona, ale Knicksi muszą mieć zdecydowanie większą rotację i brakuje punktów Prigioniego, Kidda czy Chandlera. Wydaje mi się, że dzisiejszy mecz będzie overowy, bo gospodarze muszą wygrać i moim zdaniem dziś ustawią się bardzo ofensywnie, bo w slow game opartej na obronie nie mają szans z Indianą. Trójki powinny latać seriami, a jeśli ten scenariusz się nie spełni to przeniesiona do Indianapolis rywalizacja będzie bardzo smutna dla Spike&#39;a Lee i całej reszty. Jeśli chodzi o Pacers to punkty powinni gwarantować głównie George (świetna forma) i Hill, ale jak widać było ostatnio - to wysocy Pacers odegrali główne role, więc wydaje mi się, że zdobycze punktowe będą rozłożone bardzo równomiernie. Przypominam ostatni total - 197pkt.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
10)
Haas vs Robredo
Typ: Robredo win ⛔⛔⛔6:3,7:5, ale Hiszpan dał d... w 2. secie prowadząć 5:2!!
Pinnacle 2,81
11)
Ten sam mecz
Typ:Over 22,5 gema⛔⛔⛔21g
Pinnacle 2,26
Analiza:
Haas ma obecnie świetny czas: gra super i jest na fali. Większość pewnie pobierze win Niemca, ale ja wyczekuję momentu słabości i sądzę, że nastąpi on jutro. Haas ma w tym sezonie na mączce bilans 5/1. Przegrał pierwszy mecz w Houston z Berankisem, ostatnio wygrał w Monachium cały turniej pokonując Gulbisa, Mayera,Dodiga i Kohliego, a w Madrycie ma już na koncie wygraną z Seppim. Robredo to też wyjadacz, ale specjalizujący się w grze na nawierzchni ziemnej. W tym roku grał na clayu już 22 razy i przegrał tylko 6 spotkań, ale nazwiska zwycięzców nie są przypadkowe (Raonic,Almagro,Ferrer). Ostatnio w Portugalii przegrał co prawda z Seppim, którego dziś gładko ograł Tommy, ale nie sugeruję się tym korespondencyjnym pojedynkiem. Robredo ostatnio przekonał mnie do siebie głównie za sprawą wygranych w Barcelonie z Dimitrovem czy Berdychem. Wygrana w Casablance też świadczy o jego potencjale (zwycięstwa z Andersonem, Wawrinką i Paire robią wrażenie). Haas jest na pewno nieco bardziej zmęczony ostatnią aktywnością, w Niemczech dziennikarze nie dawali mu spokoju i miał mało czasu na odpoczynek. W maju rozegrał już 5 meczów w dwóch różnych państwach i mimo, że wygląda ok fizycznie, kryzys musi nadejść. Wydaje mi się, że Robredo jest w stanie mu się postawić, a przy dłuższym meczu widzę dużą szansę dla Hiszpana, który gra u siebie i jest świetnym ziemniakiem.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
WTA MADRYT
12)
Mladenovic (+4,5g) vs Kirilenko ⛔⛔⛔7:6,1:6,4:6
Unibet 1,92
Stawka:60j
Wygrana:-60j
13)
Mladenovic (+1,5s) vs Kirilenko ✅✅✅7:6 w 1. secie
Unibet 1,98
Stawka:60j
Wygrana:118,8j
14)
Over 20,5 g - ten sam mecz ✅✅✅30 gemów
Unibet 2,0
Wygrana:200j

Analiza:
Kirilenko jak na razie ma w tym roku tylko 1 mecz na koncie na nawierzchni ziemnej. Mecz ten był rozegrany 3 dni temu i wygrała go kreczem rywalki Zakopalovej, która BTW rok temu wygrała z Rosjanką podczas RG. Kiri nie grała od Monterrey (po drodze był Fed Cup), gdzie przegrała z Kerber i może mieć dziś kłopoty na clayu. Francuzka Mladenovic na mączce w tym sezonie 3/3. W Madrycie ograła na luzie (6:1,6:1) solidną Soler-Espinozę mimo, że nie była faworytką w tym meczu. Wcześniej przegrała z Kanepi w Portugalii i Scheepers w Maroku, ale te zawodniczki były na fali wznoszącej. Wydaje mi się, że Francuzka powalczy, więc gram ten mecz na 2 sposoby.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
17) dziś coś nowego ???? Kolarstwo - Giro, Stage 6 H2H

Bouhanni N. vs Degenkolb J. 1,72 Unibet ⛔⛔⛔kicha
Wygrana:-100j

Trochę poczytałem i widzę sens w spróbowaniu typu z zupełnie innej dziedziny. Niemiec powinien zająć dziś jedno z czołowych miejsc.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
20)
Turniej: ATP Madryt Debel
Spotkanie: Soares/Peya. - Fyrstenberg/Matkowski
Typ: Frytka/Matka ⛔⛔⛔ zachciało mi się k..... Frytek i teraz brzuch boli:p
Kurs: 2,10

Analiza:
Na rozgrzewkę pierwszy typ deblowy. Faworytami są Peya i Soares, którzy grali dużo więcej na ziemi w tym roku i mają bardzo dobry bilans. Polacy jak na razie tylko 2/2, ale to nieobliczalna para, która dopiero wchodzi w grę na clayu w tym sezonie. Nasi rodacy są dłużej w Hiszpanii, bo ostatnio występowali w Barcelonie, więc aklimatyzacja na plus dla nich- rywale grali po Barcelonie jeszcze w Monachium, więc wracali do słonecznej Hiszpanii. Na papierze mecz wygląda na 50/50, więc pobieram naszych po lepszym kursie.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Temat awansował do wyższej ligi - jestem już w VIP typach, więc trzeba utrzymać bądź też poprawić poziom.
Trzymajcie kciuki!

Otrzymane punkty reputacji: +3
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
22)
Turniej: ATP Madryt Debel
Spotkanie: Marrero/Verdasco vs Granollers M./Lopez M.
Typ: Marrero/Dasco ✅✅✅7:6,6:3
Kurs:1,95
Wygrana:195j
Analiza:
Drugie dzisiejsze podejście do debla:p Dlaczego ten mecz?
- przede wszystkim H2H z ostatnich 3 lat 3:0 na korzyść Dasco i Marrero (wszystkie mecze na mączce, a jeden tegoroczny)
- tegoroczny bilans na clayu 6/2 (wygrana z Nestorem/Lindstedtem , Frytką/Matką czy Mirnyiem/Tecau) przy bilansie rywali 2/2
Skąd więc tak wysoki kurs?no to jest ten myk, że Verdasco gra wcześniej singla z Tsongą:p Mam jednak nadzieję, że się mocno nie zmęczy (Francuz ???? .

Otrzymane punkty reputacji: +6
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
23)
Turniej: WTA Madryt
Spotkanie: Kanepi vs Sharapova
Typ: Kanepi +6,5g ✅✅✅ 2:6,4:6
Kurs:1,72
Stawka:200j
Wygrana:344j

Analiza:
Obserwuję Kanepi od powrotu po kontuzji i trzeba powiedzieć, że gra coraz lepiej. W Madrycie pokonała już Penettę, Suarez Navarro i Hantuchovą, więc &quot;lipy nie ma&quot; ???? Czaiłem się, by pograć na nią z Hiszpanką, a potem żałowałem, bo zagrałem jedynie leciutko na livie. Marysia nie straciła jeszcze seta, ale rywalki (jak na clay) nie były powalające (Dugheru, McHale, Lisicki), a jednak Sharapova dała ugrać 2 z nich po 7 gemów i rozjechała jedynie McHale. Dzisiaj tragicznie zaprezentowała się Lisicki, która w 1.secie ani razu nie utrzymała swojego podania, a mimo tego zdobyła w całym meczu 7 gemów i przegrała tylko czterema, a Rosjanka trzykrotnie dała się jej przełamać i tych BP wcale nie było mało.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
24)
Turniej: ATP Madryt
Spotkanie: Andujar vs Nishikori
Typ: Over 21,5 gema ⛔⛔⛔6:3, 7:5 = 21 gemów:p
Kurs: 1,92
Wygrana:-100j

Analiza:
Trochę to dziwny mecz dla mnie. Kitaniec niespodziewanie pogonił Fedexa, ma także na koncie wygrane z Melzerem i Troickim.Hiszpan skorzystał na kreczu rodaka, a pokonał wcześniej Isnera i Cilica. Naprawdę jest mi ciężko wytypować wygranego w tym starciu patrząc na ich style gry, mimo że Nishikori jest na papierze dużym faworytem buków. Hiszpan po fatalnym starcie ma niepowtarzalną szansę znów zaistnieć i to na dodatek w Madrycie (patrząc na reakcje publicznośći i te chamskie gwizdy jak ktoś podważa decyzję arbitra to duże handi). Andujar to zawodnik, który &quot;lubi&quot; grać 3.setówki - na ostatnich 10 spotkań (bez ostatniego kreczu) trafiło mu się ich 7.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom