pirlo2122
Użytkownik
Typy na noc
Kupon 3
????Phoenix Suns u Chicago Bulls
Totals
Typ: Mniej niż 190
Kurs 1,80
Stawka 100j
Wygrana 180j
80j
Totals
Typ: Mniej niż 190
Kurs 1,80
Stawka 100j
Wygrana 180j
80j
Na dzosoaj wybrałem ten mecz do analizy bo wydaje mi się najlepszym type z tych które wybrałem. Szybko i na temat. Phoenix na wyjazdach 7 underow o mojej lini i 10 overo chyba raz dogrywka. Under Brooklyn, Boston, Indiana, Clevland, Utah, Portland, Pistons. Overy Bucks, OKC, Mina, Cllips, Grizlies OT, Knicks, Phila, Raptors, Lakers, Bobcats, Heat,Magic. To byłu overy dóżo ale popatrzmy ile w tyh overach było niespodzianek overowych jak dla mnie tylko Phila, Miski ale to z OT i Bucks ktorzy ostatnio grają słabo pozostałe dróżyny albo z bardzo słabą obroną albo ze świetnym atakiem. Under z prawie wszystkimi dróżynami z dobrą obrona Boston, Indiana lub słabymi w ataku.
Teraz Bulls Boston over 4 razy na 19 meczy były to spotkania z Bucks, Clevland, Rockets i Boston 196pkt. Undery z Wizard, Bobcats, Boston, Nets, Clipps, Knicks, Phila, Memphis, Pacers, Mavs, Bucks, Phila, Mina, OKC, Hornets, Magic, Kings. No było troche tych underów. Wnioski chyba nie musze mówić że Byki to dobra drozyna w obronie to wie każdy a te mecze pokazują że underowali praktycznie z kazdym z Bostonem blisko mojej linie natomiast z Houston nie dziwi over.
H2H nie ma co zwracac uwagi bo Phoenix byli do nie dawno potega w ataku. Kontuzje pratycznie nie ma nie licze Rosa i Frye. Pdsumowując linia która wybrałem 190 punktów jest dzisiaj moim zdaniem dana na wyrost poniewaz mimo tego ze Phoenix calkiem sporo overowali na wyjazdach tak praktycznie zawsze albo z dobrymi ekipami w ataku albo slabymi w obronie albo i to i to. Bulls ani nie jest dore w ataku anie nie jest slabe w obronie. Natomiast byki u siebie praktycznie zawsze kryli linie. Phoenix gra piach na wyjazdach zawodza praktycznie wszyscy tylko czasem ktos ma przseblysk ale nic wiecej. Byki graja solidnie ale bez polotu i co wazne dla mnie fatalanie graja za 3 i slabo kontruja no i graja wolno w ataku. Undery nie biora sie z kosmosu. Noah zapewne z Gortatem beda sporo walczyc i sadze ze obaj beda sie dobrze bronic. Phoenix musza znalezc odpoweidz na Denga bo moze znow odpalic no i ciekaw jestem jak zagra Boozer bo ostatnio mial swietne wystepy. Obie drozyny grały dzisiaj w nocy tak wiec maja prawie tyle samo przerwy dlatego nikt tu nie ma przewagi. Do tego sprawdzilem zawsze w tym sezonie Bulls grajac dzien po dniu underowali chyba raz nie ale byl to wyjazd.natomiast Phoenix jak na szybko zobaczylem 2 razy over a 3 under. Podsumowujac powtorze linia jest atrakcyjna mimo tego ze obie drozyny dzien po dniu tak w tym meczu sadze ze to jeszcze moze pomoc. Jak bedzie zobaczymy mysle ze warto postawic kilka groszy na ten typ.
Kupon 1
????Orlando Magic u Los Angeles Clippers
Spread
Typ: Los Angeles Clippers -6,5
Kurs 1,35
Spread
Typ: Los Angeles Clippers -6,5
Kurs 1,35
????Atlanta Hawks u Washington Wizards
Totals
Typ: Mniej niż ok 195
Kurs 1,45