Typy na noc
Kupon 1
????Memphis Grizzlies u Phoenix Suns
Totals
Typ: Mniej niż 192,5
Kurs 1,90
Stawka 100j
Wygrana 190j
90
Na pierwszy rzut oka nic nie wpadlo mi do glowy co do grania na dzis ale zatrzymalem wzrok na tym meczu zobaczyle linie -5 ale pomyslalem ze jednak ja odpuszcze a po zobaczeniu lini punktowaej 192,5 pkt ( Bwin) uznalem ze jest dosyc atrakcyjna i w tej krotkiej analizie zajme sie wlasnie ta linia. Zaczne od gospodarzy czyli Słońc. Bilans u sibie 10-8 czyli całkiem przyzwoity jak na ich miejsce w tabeli. Under 192,5 padł w 11 meczach na 18 mozliwych z czego 2krotnie ( Hornets, Byki) była dogrywka. Analizujmy z kim przekroczyli ta linie. Od poczatku sezonu Clevland 212 nie dziwi, Portland 201 do przewidzenia, Charlot wiadomo chlopiec do bicia to i narzucali dozo, Knicks 196 plus te dogrywk i Denver 210. To pokazuje ze overowali ale z drozynami albo slabymi albo z przecietnymi ( sorry Bulls). procz Knicks ale tam chyba Melo nie gral jesli dobrze pamietam ( nie jestem pewny) to i ofens Knicks byl słabszy co przełożyło się na mecz na styku w końcowym rozrachunku. Teraz under: Utah, Phila 185, Clipps, Kings 191, Memphis 162, Magic, Mavs, Heat 185, Pistons 191 i Wariors. Zaznaczyłem wyniki które mnie interesują Phila defensywna nisko, Kings dosyc overowe na wyjazdzie linie kryli, Memphis nisko, Heat rowniez i Pisotons nisko. Dróżyny z przyzwoitymi defensywami może prócz Sacramento. I w każdym był under.
Teraz Miśki wyjazd under 192,5 w 6 meczach na 13 w tym 2wie dogrywki. Popatrzmy na overy Houston ( normalka), Denver 193, Spurs 194 OT, Oklahoma 204. Bucks, Clipps, Wriors start sezonu. Undery Boston, Indiana, Utah, Phoenix, Charlot, Hornets. Z tego wnioskuje ze jesli już był over to z mocnymi ekipami przynajmniej w ataku Houston, Spurs, Clipps, Denver, OKC same mocne w ataku drozyny i mimo tego nie byly to doze overy a underowali ze wszsytkimi drozynami lepiej grajacymy w obronie nie licze poczatku sezonu bo na starcie byli piekkielnie mocni lub z drozynami srednimi, przecietnymi.
Phoenix gra słabo przerwali ostatnio passe 6sciu porazek po czym znow ulegli Utah (167) drozyna gral slabo nie ma lidera do waznych momentow raczej graja falami. Scola raz na 15 meczy dobry wystep Dragic solidnie ale za malo aby byl lepszy bilans, Gortat troche lepiej ostatnio ale szalu nie ma zmiennicy czasem cos pokaza.
Memphis natomiast spuscili z tonu w ostatnich dniach przeplataja porazki z wygranymi moze jakas zadyszka bo poczatek mieli swietny. Na 6 meczy przegrali 4ry.
Kontuzji w Phoenix chyba nie ma natomiast Randolph widze DTD nie wiem na ile to sprawdzone i co sie stalo.
Porownujac obie ekipy no to wiadomo Mmephis o kilka klas lepsze graja defensywnie nie przekroczyli bariery 100 punktow od 16 spotkan nie liczac meczu z dogrywka. Mimo tego ze sa lepsi balbym sie stawiac na ich wygrana z hendi bo Phoenix u sibie a ostatnio miśki zawodza. H2H w roku 2012 grali ze soba 5 razy under 3 razy raz dogrywka i raz 197 punktów. Phoenix u siebie zawsze under.
Podsumowujac gram under bardzo sie zdziwie jesli padnie wiecej punktow. Miski 3cia najgorsza drozyna za 3 a Phoenix slabo bronia trojki natomiast Phoenix najgorsza skutecznosc rzutowa to przemawia za tym zeby zaryzykowac i pograc ten typ. Nawet jakby nie gral Zbo to wydaje mi sie ze nie wplynie to na wieksza ilosc punktow. Wynik 100-92 daje wygrana ale watpie aby ktoras z drozyn potrafila zakrecic sie pod 100 punktow.
Kupon 2
????Charlotte Bobcats u Detroit Pistons
Zakład na zwycięzcę (US)
Typ: Detroit Pistons
Kurs 1,20
????Washington Wizards u Miami Heat
Totals
Typ: Mniej niż 198
Kurs 1,45
AKO 1,75
Stawka 100j
Wygrana 175j
100j
Detroit zw bez hendi bo moze byc wygrana ale niska taka 1-4 punktów dlatego tylko zw.
Noc
10j