niemownicnikom
Użytkownik
Jest PSG ma gola więc nie jest źle niech tylko ta bytovia się poprawi i będzie ok ale średnio coś grają ;l/
Kto ogląda PSG właśnie teraz, ten wie, że takiego niefartu to dawno nie byłoJest PSG ma gola więc nie jest źle niech tylko ta bytovia się poprawi i będzie ok ale średnio coś grają ;l/
Dzięki za wsparcie ????Easy za tydzien rusza Premiership i będzie można coś zagrać Też mi PSG popsuło dzień, bo kto by się spodziewał takiej gry ze strony Reims. Do tego niewykorzystany karny...
Nie ma co się opierać na typach fejsbukowych magików. Polegać można tylko na swojej wiedzy i doświadczeniu.
Dobrej nocy wszystkim i milego dnia
Dokładnie! Potwierdzam ????Jest nowy dzień i nowe rozdanie. Coś w tym jest, że jak człowiek przegląda to fejsy lub inne strony z tymi wygranymi kuponami to zaczyna faktycznie wiecej myśleć-że jak to jest żeby trafić takie cuda jak tam ludziom wchodzą. A to trzeba grać swoje i wierzyć w swoją wiedzę.
To trzymamy kciuki za ciebie...rzuć to świństwo w cholerę...ja nigdy nie dałem się wciągnąć w ten nałóg...wolę wypić piwko niż palić jakieś *****...Dajesz dajesz z tym rzucaniem tylko bez ściemy i oszukiwania samego siebie. Jestem z TobąWitam Pana dzięki za uznanie; korzystaj śmiało z typów, jeśli Ci tylko nie przeszkadzają ???? Niestety, rzucam dziś palenie i mam problemy z podstawowymi operacjami "myślowymi" ???? Dlatego dziś nic nie policzę prawidłowo ???? Bardzo możliwe, że się "machnąłem". Skoryguję to kiedy indziej, bo już sam nie wiem ????
Pozdrawiam serdecznie ????
Dzięki, powalczę ????Myślę, że rzucanie palenia nie sprzyja typowaniu. Może na wszelki wypadek warto zrobić kilka dni przerwy lub zmniejszyć stawki? ????
Również pozdrawiam i życzę sukcesów zarówno w typowaniu jak i walce z nałogiem ????
Hehe, spoko ???? Dzięki wielkie za wsparcie ???? To jest masakra, pocę się cały i dziwnie się czuję, ale daję radę ????To trzymamy kciuki za ciebie...rzuć to świństwo w cholerę...ja nigdy nie dałem się wciągnąć w ten nałóg...wolę wypić piwko niż palić jakieś *****...Dajesz dajesz z tym rzucaniem tylko bez ściemy i oszukiwania samego siebie. Jestem z Tobą