JAK NA RAZIE NIE JEST ŹLE 2
Co ciekawe, gdyby te same mecze grać "płasko" za 100zł, yield byłby niższy - niewiele, ale jednak (106,5%). Oznacza to, że dobrze dobieram mecze i prawidłowo stawkuję.
Całe to "zło", objawiające się zbyt małym yieldem (w moim odczuciu), wynika z mojej miłości do grania taśm ???? Może nawet nie taśm - jako takich - ale grania wielu spotkań danego dnia. Lubię jak coś się dzieje ???? , ale sam na tym tracę. Gdyby spojrzeć szerzej, to zdobywam wiedzę, analizując różne rozgrywki, przez co - na dłuższą metę - zyskuję, ale... ???? Traci na tym mój budżet i yield. Coś za coś.
Wracając do sprawy, jeśli ktoś w porę zauważył tę prawidłowość w moim graniu, to myślę, że nie jest zawiedziony ???? . Oczywiście nie jest tak, że ja te "gorsze" mecze stawiam bez pojęcia. Staram się odpowiednio przykładać do wszystkich spotkań. Czasem jednak jest zbyt mało informacji i muszę spekulować. Stąd te niższe stawki.
Miłość do taśm w moim wykonaniu jest pewnie znana. Buki zacierają ręce ???? Ale ja wiem, że tam można zarobić, mając mało kasy przy duszy ???? Oczywiście rzadziej będzie się szło po taką "wypłatę", ale sumarycznie - zysk się pojawi (i to zauważalny). Teraz mój temat (ten dotyczący taśm) jest traktowany przeze mnie rekreacyjnie, ale spokojnie... "odpalę". Niech tylko sezon się rozkręci ????
cdn.