Pewnie nie jest to legalne ale to tak samo jak inne rzeczy bo patrząc z innej strony to ludzie muszą z czegoś żyćJestem ciekawy czy sprzedawanie typów za pieniądze jest legalne?? Bo tak bardzo dużo jest teraz ludzi którzy to sprzedają a wydaje mi się że to nie legalne ? Pytam z ciekawosci.
ciekawy artykuł„Sprzedaż wysyłkowa, reklama, usługi reklamowe i akwizycyjne, wydawanie i publikacja książek, konsulting, usługi astrologiczne”. Urzędnik miał najwyraźniej problemy z zakwalifikowaniem prowadzonej przez Alberta działalności.
Nie lubię płatnych typów. Przeważnie wolę grać swoje typy lub zapożyczać jak ktoś mnie przekona analizą.chodzi mi o to czy wierzycie w ich skuteczność ja osobiście korzystałem z jednej stronki ale po 5 wygranych z rzędu podpaliłem sie i postawiłem wszystko czyli około 700$ i była wpadka teraz zamierzam zacząć od 200$ i podwajać w razie przegranej 5 razy z rzędu sie raczej nie mylą ale chciałbym poznac opinie innych
dokladnie, satysfakcja ze sam wytypowałeś niz ze kupiles jest duuza ????Nie lubię płatnych typów. Przeważnie wolę grać swoje typy lub zapożyczać jak ktoś mnie przekona analizą.
czyli sa takowe firmy ???? ciekaw jestem ????Jakbyś kupił fixa z renomowanej firmy a nie bloga dzieciaka i Ci weszło to też byś miał satysfakcję i był zadowolony.
skad je brac ?a co sądzicie o azjatycki płatnych pickach maja około 85% skuteczności ale też cene około 90$ za sztuke korzystał ktos z nich
bo dodatkowa kasa zawsze sie przyda?Ja jesli mialbym jakiegos fixa,to nie sprzedawalbym nikomu,tylko wzialbym jak najwiecej kasy i samemu go postawil,bo wiem ze wejdzie.Po co mialbym sprzedawac te typy??
z czasem buki poprostu blokuja ci konta gdyz za mocno ich ogrywasz... wtedy by zarobic sprzedaja typy i maja czysta kase...Moim zdaniem osoby sprzedajace typy to normalni oszusci...
Pomyslcie i postawcie sie w miejscu tego "sprzedawcy".
Ja jesli mialbym jakiegos fixa,to nie sprzedawalbym nikomu,tylko wzialbym jak najwiecej kasy i samemu go postawil,bo wiem ze wejdzie.Po co mialbym sprzedawac te typy??
Proste, jak ktoś nie jest na tyle dobry żeby zarobić grając własne typy sprzedaje je ... :spokodfhgfh:Ja jesli mialbym jakiegos fixa,to nie sprzedawalbym nikomu,tylko wzialbym jak najwiecej kasy i samemu go postawil,bo wiem ze wejdzie.Po co mialbym sprzedawac te typy??