Mala rada - nie kupujcie platnych typow - lepiej samemu - wygrac (pomyslec - poczytac - pozbierac informacje - trafic typ) albo przegrac ( bo to sport - a sport jest niekiedy bardzo nieprzewidywalna dziedzina pomimo tego ze prognoza wydaje sie bardzo prawdopodobna)
Nie zrozumiales mojego posta. No coz...
Zdecydowanie uwazam ze lepiej przejsc przez te wszystkie porazki - zdobyc doswiadczenie - by w rezultacie byc na plus konkretny (jednym zajmie to rok innemu 5 lat)- niz isc na latwizne i kupowac typy.
Ty tak zarabiasz na bukmacherce - korzystajac z uslug kogos kto za ciebie myslii - ja zarabiam samodzielnie.
I tyle - a co do tego stwierdzenia "Grasz zeby przegrywac" - pomysl odrobine nad nonsensem swojej wypowiedzi.
Wolisz przegrac na swoich typach niz wygrac na platnych ? --> a to - co to ma byc?
Kto ci glupot nagadal - gdzies ty wyczytal takie stwierdzenie?
Trafisz swoj typ - cieszysz sie - masz satysfakcje - przegrasz swoj typ - nie masz do nikogo pretensji (no chyba ze do kogos z otoczenia klubu ktory przegral) albo do siebie ????
ps. i nie wierze ci ze dzieki platnym serwisom jestes - domyslam sie co miesiac - ponad 2xsrednia krajowa na plus
Oj zyjecie ludzie w niewiedzy... a ten post powyzej to juz w ogole parodia... Grasz zeby przegrac? Wolisz przegrac na swoich typach niz wygrac na platnych ? To moze odrazu oddaj na jakas fundacje charytatywna ta kase co przepuszczasz u bukmacherow ?
Oj zyjecie ludzie w niewiedzy... a ten post powyzej to juz w ogole parodia... Grasz zeby przegrac? Wolisz przegrac na swoich typach niz wygrac na platnych ? To moze odrazu oddaj na jakas fundacje charytatywna ta kase co przepuszczasz u bukmacherow ?
bukmacherke to inwestycja, ludzie chcacy zarobic wiecej korzystaja z doradcow finansowych. Tutaj nie jest inaczej ???? Grajcie jak tam chcecie, ale jak dla mnie to jest jedyny sposob na stale zarobki i to wyzsze niz 2 srednie krajowe.