>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Olo, po prostu basket

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Ankara - Erdemit
over 141.5 1.91 ✅
Panbet + Marathonbet
3/10
Dla mnie linia i 146-148 do przekroczenia.
Ankara to 3 zawodniczki głównie - Dabovic, Walker i Amachree. Średnio to trio sypie tak około 50 punktów, ale to średnio. Erdemit to cieniasy, więc tutaj spodziewam się tak 65 od tej trójki. Do tego kilkanaście od całej reszty i tak około 8 dyszek uzbierają. A obrona Ankary nie powala, więc 60+ od Erdemitu nie będzie niczym dziwnym. Amisha Carter - ta pani potrafi fest punktować, Constance Jinks - dziewczyna z pewnością umie rzucać, widziałem nie raz na własne oczy, Solopova - też umie sypać. Generalnie skoro Erdemit z Fener rzucił 59 to z Ankarą 65-68 + powinno też być. Obie te ekipy raczej nastawienie na atak. Dla mnie warto spróbować.

Otrzymane punkty reputacji: +1
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Fenerbahce - Galatasaray 1.34 ✅
Canik - Istanbul 1.58 ✅
AKO: 2.117
Panbet + Marathon
3/10

Fenerbahce vs Galata to klasyk ligi. Wg mnie górą dziś gospodynie. Galata owszem mocna pod koszem - Caglar, Wauters, Fowles, Lyttle, ale przecież Matovic, Verameeyenka, Nevlin to też bardzo mocne trio. Do tego Biba czy Angel też potrafią powalczyć pod koszem. A na ławce Horasan, która też sobie radzi w pomalowanym. Obwód Galaty to Whalen, Alben i Ivegin, bez praktycznie żadnego backupu. W Fener z kolei Angel, Pondexter, Biba, Vardarli czy Tuncluer. Fener ma sporo dłuższy skład i powinny tutaj spokojnie to wg mnie wykorzystać.
Co do Canika to tak, mega mocna piątka - McCarville, Hodges, Ford, Akkaya, Anaz. McCarville i Ford zapewniają sporą siłę pod koszem. Obie ograne już solidnie, dobrze zbierają, sporo rzucają, Janel potrafi naprawdę nieźle bronić i spoko podawać. Hodges tutaj na pozycje 1-2, wymiennie z Anaz. Obie fajnie rzucają, naprawdę nieźle podają i niemało przechwytują. Akkaya uzupełnia piątkę, a że rzucać dobrze umie to naprawdę się przydaje. Poza tą piątką Bakircioglu, Suer czy Cirov, które zapewniają rotację na pozycjach 3-5 raczej, choć Cirov na 2 też może grać, nawet Akkaya może pare minut tam spędzić jak trzeba. Dobrze pod koszem sobie radzą jak na rezerwowe, podawać umieją. Ekipa niezła naprawdę.
Istanbul to też niezłe nazwiska - Osipova, Montanana, Carson, Davenport, Palazoglu. Do tego rozgrywająca - Kartaltepe. Czyli jedna z &quot;gwiazd&quot; często wchodzi z ławki. Ale te gwiazdy to już wyblakłe niektóre, zwłaszcza Montanana to cień zawodniczki z najlepszych czasów. Z ławki jakiegoś solidniejszego wsparcia brak. Czyli głównie te 6 zawodniczek. Jak dla mnie Osipova, Montanata i Davenport wcale jakoś nie są dużo lepsze niż McCarville, Ford i powiedzmy Bakircioglu. Obwodowo też Istanbul lepszy nie jest, bo nie ma totalnie backupu. Są jakieś totalne nołnejmy, które szału nie robią.
Także podsumowując ten mecz to dla mnie Canik ma dłuższą rotację, trochę mocniejszą piątkę i lepszą rezerwę. Powinno wystarczyć do wygrania meczu tak na moje.

✅ 32.744

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Indiana Hoosiers -36.0 - Jacksonville Dolphins 1.91 ⛔
WillHill
4/10
Yale Bulldogs - Nevada Wolf Pack -11.5 1.91 ⛔
WillHill
3/10

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Botas - Antakya 2.35 ✅
Bet365
2/10
Botas cały czas będzie bez Paris - 15.6 ppg, 13.4 rpg - ostatni mecz zawieszenia jej został. Widać od razu po cyferkach, że to mega osłabienie pod koszem. Poza nią tak Thomas jeszcze coś gra, ale tak to raczej podkoszowe niezbyt wysokiej klasy. Antakya ma dobre podkoszowe - Turcinovic, Cirak, Dacic i Vesela, które naprawdę potrafią konkretnie walczyć na desce. Tutaj bardzo duża przewaga gości moim zdaniem.
Botas nie ma zbytnio sensownej rozgrywajki, Antakya ma Yavuz niezłą i do tego Anderson, która choć jest głównie strzelczynią to potrafi dobrze rozrzucać piłki, widziałem nie raz na Lotosie.
No i strzelczynie obwodowe. Tutaj kolejna przewaga Antakyi. Anderson, Stricklen w podstawie, na ławce choćby Daricioglu też sensowna zawodniczka. Botas ma Cigil taką naprawdę przydatną, a poza tym to takie średniaczki. Przydatne, ale nie takie co pociągną ekipę.
Antakya ma dłuższą i bardziej wartościową rotację, a do tego mocniejszą piątkę, to powinno wg mnie wystarczyć.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Galatasaray - Kolejliler +21.5 1.91 ⛔
Panbet
1/10
Dla mnie tutaj handi lekko za wysokie, więc spróbuję. Galata to dla mnie taka ekipa, co niezbyt lubi się przemęczać w lidze. 20+ wygrane w tym sezonie 3, dwie z najsłabszymi w lidze Erdemitem i Besiktasem, no i raz sie trafiło z Mersinem. A tak naprawdę jakby spięły się konkretnie to co 2 mecz by mogły wygrywać 20+, co najmniej co drugi.
Co do składu Galaty to pisałem tutaj już:
Fenerbahce vs Galata to klasyk ligi. Wg mnie górą dziś gospodynie. Galata owszem mocna pod koszem - Caglar, Wauters, Fowles, Lyttle, ale przecież Matovic, Verameeyenka, Nevlin to też bardzo mocne trio. Do tego Biba czy Angel też potrafią powalczyć pod koszem. A na ławce Horasan, która też sobie radzi w pomalowanym. Obwód Galaty to Whalen, Alben i Ivegin, bez praktycznie żadnego backupu. W Fener z kolei Angel, Pondexter, Biba, Vardarli czy Tuncluer. Fener ma sporo dłuższy skład i powinny tutaj spokojnie to wg mnie wykorzystać.
O Ankarze też pisałem:
Ankara to 3 zawodniczki głównie - Dabovic, Walker i Amachree. Średnio to trio sypie tak około 50 punktów, ale to średnio. Erdemit to cieniasy, więc tutaj spodziewam się tak 65 od tej trójki. Do tego kilkanaście od całej reszty i tak około 8 dyszek uzbierają.
Ostatni mecz Galaty to wysoka, 16-punktowa porażka z Fenerbahce w szlagierze ligi. A Fener grało w 7 zawodniczek i bez Biby.
Ankara ostatnio overowy mecz z Erdemitem. Ich Big Three rzuciło 59 punktów, miały 19 zbiórek i 10 asyst. W miarę normalny mecz.
Ankara dość dobrze radziła sobie z mocniejszymi ekipami tej ligi. Z Tarsusem -7, z Istanbulem -6 bez Walker, z Fenerbahce -31 ok, ale bez Dabovic, która kreuje całą gre i z dopiero wchodzącą do ekipy z ławki Walker, a Fener z Bibą, z Antakyą -9, ale bez Amachree. Nie są to takie złe wyniki.
Jak dla mnie handicap trochę za wysoki, tak ze 3-4 punkty niższy powinien być.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Canik -4 - Mersin 1.85 ⛔
Betsson
4/10
O Caniku wyżej:
Co do Canika to tak, mega mocna piątka - McCarville, Hodges, Ford, Akkaya, Anaz. McCarville i Ford zapewniają sporą siłę pod koszem. Obie ograne już solidnie, dobrze zbierają, sporo rzucają, Janel potrafi naprawdę nieźle bronić i spoko podawać. Hodges tutaj na pozycje 1-2, wymiennie z Anaz. Obie fajnie rzucają, naprawdę nieźle podają i niemało przechwytują. Akkaya uzupełnia piątkę, a że rzucać dobrze umie to naprawdę się przydaje. Poza tą piątką Bakircioglu, Suer czy Cirov, które zapewniają rotację na pozycjach 3-5 raczej, choć Cirov na 2 też może grać, nawet Akkaya może pare minut tam spędzić jak trzeba. Dobrze pod koszem sobie radzą jak na rezerwowe, podawać umieją. Ekipa niezła naprawdę.
Istanbul to też niezłe nazwiska - Osipova, Montanana, Carson, Davenport, Palazoglu. Do tego rozgrywająca - Kartaltepe. Czyli jedna z &quot;gwiazd&quot; często wchodzi z ławki. Ale te gwiazdy to już wyblakłe niektóre, zwłaszcza Montanana to cień zawodniczki z najlepszych czasów. Z ławki jakiegoś solidniejszego wsparcia brak. Czyli głównie te 6 zawodniczek. Jak dla mnie Osipova, Montanata i Davenport wcale jakoś nie są dużo lepsze niż McCarville, Ford i powiedzmy Bakircioglu. Obwodowo też Istanbul lepszy nie jest, bo nie ma totalnie backupu. Są jakieś totalne nołnejmy, które szału nie robią.
Także podsumowując ten mecz to dla mnie Canik ma dłuższą rotację, trochę mocniejszą piątkę i lepszą rezerwę. Powinno wystarczyć do wygrania meczu tak na moje.
Mersin to ekipa wcale nie lepsza od Istanbulu wg mnie. Mają Zellous na obwodzie i Ozturk. Palazoglu i Carson wcale gorsze nie są, może i mniej rzucają, ale lepsza deska i więcej gry kreują. Poza tym w Mersinie Larkins i Handy pod koszem. Larkins zbiera co popadnie, Handy z kolei nie bardzo. Rzucać jakoś wiele nie rzucają. Istanbul był mocniejszy. Poza tym Mersin nie ma rozgrywającej, najlepszy dowód na to, to to, że najwięcej asyst ma PF/C.
Porównuję Mersin do Istanbulu, bo wyżej już analiza na mecz Canik - Istanbul, który zakończył się +14 dla Canika. Dla mnie powinno być tutaj kolejne łatwe zwycięstwo Canika. Canik ma dłuższą i lepszą rotację, piątki porównywalne, choć też bardziej na korzyść Canika.

✅ 28.58

olo 2,4K

olo

Użytkownik
A jeszcze ostatnie bety w tym roku:
Elitzur Netanya-Elitzur Ramla 4.25 ✅
Bet365
1/10
Elitzur Netanya +9 - Elitzur Ramla 1.85 ✅
Bet365
3/10

Netanya mimo słabego bilansu lepszy skład ma. Paradoks, wiem. Ostatnio zatrudnili tam Redmon - 17/6/2 średnio w 2 meczach. Nieźle. Hurt, Reid, Reed do tego, a to zapewnia siłę i pod koszem i na obwodzie. Naprawdę fajnie to wygląda. Naprawdę fajnie zbierają dziewczyny. Na rezerwie ze 2 dość solidne zawodniczki.
Ramla ma Levitski, Jones, Hightower, Chones, Oren, ale poza tą piątką to ewentualnie Boddie. No i tak piątka wg mnie nie jest tak silna jak piątka Netanyi.
Ostatnie mecze obu ekip z tą samą ekipą:
Elitzur Netanya-Elitzur Holon 87-94
Elitzur Holon-Elitzur Ramla 62-86
Ale z Ramlą nie grała Hornbuckle w Holon (póki co jeden mecz, właśnie z Netanyą), a ona gra mega - 26 ppg, 6 rpg, 9 apg, 6 spg, 1 bpg. Mega cyfry. Fakt, jeden występ, ale pokazuje potężny potencjał.
Jak dla mnie i linia i kurs na wygraną zawyżone.
Dałbym tak z 2.50-2.60 około na win, a handi w granicach 3-4 punktów.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Portland Trail Blazers @ New York Knicks -5 1.51 ⛔
Los Angeles Clippers @ Denver Nuggets 1.952
AKO: 2.948
Panbet
2/10

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Galatasaray - Antakya +11.5 1.85 ✅
Bet365
3/10
Turkish Cup Eight-Finals will be held in Kepez Sport Hall- Antalya on 2nd-6th January 2013.
Tak więc teren neutralny.

Program pucharu wygląda tak:
Eight-Finals pairings,
2nd January 2013
Game 1 : 17:15 Canik Belediyesi - Mersin BSH Bld
Game 2 : 19:30 Galatasaray M.P. Istanbul - Homend Antakya Belediyesi
3rd January 2013
Game 3 : 17:15 Ceyhan Belediyespor - Kayseri KASKI
Game 4 : 20:15 Fenerbahce - Istanbul Universitesi BGD
4th January 2013
18:00 Winner Game 1 - Winner Game 2
20:15 Winner Game 3 - Winner Game 4
6th January 2013
15:00 Final
Następna ligowa kolejka 12 stycznia, więc można się pomęczyć tutaj trochę, bo czas na odpoczynek będzie.

Nie oszukujmy się, faworytem Galata. Galata, która planuje tutaj 3 mecze, bo finał inny niż Galata - Fener będzie zaskoczeniem. Trzy mecze w trzy dni, trzeba umiejętnie rozłożyć siły, nie ma co się forsować w 1 meczu. Antakya z kolei ma już na początku sporą przeszkodę, także mobilizacja będzie spora. One muszą się spiąć konkretnie na ten mecz, bo inaczej odpadną. A ekipa to niezła jest. Pisałem o nich już też nie raz. Pod koszem Vesela, Turcinovic, Cirak czy Dacic, które może nie są tak mocnym kwartetem jak Fowles, Lyttle, Wauters i Caglar, ale to wciąż mocna paczka. Na obwodzie świetna strzelczyni Anderson, inna dobrze punktująca - Stricklen no i ich rozgrywająca Yavuz. Z ławki Daricioglu też coś potrafi wnieść. Galata ma 2 zawodniczki wymiennie rozgrywające - Whalen i Alben. Do tego Ivegin i Kimyacioglu, dwie Turczynki. I obwodowo też aż tak źle nie jest dla Antakyi. To jest serio fajna ekipa wg mnie, która może tutaj sprawić kłopot Galacie. Zresztą wystarczy zobaczyć na to:
Dec. 22, 2012 Galatasaray-Antakya 72-70
Dopiero końcówka wtedy uratowała Galate.
Ja tam widzę tutaj close game, może nie aż tak jak poprzednio, ale też nie na dwucyfrową wygraną Galaty. Tak 7-punktowy handicap byłby ok, ale nie aż tyle.

Do góry Bottom