>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Olo, po prostu basket

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Cepelova J./Cohen J. - Abduraimova N./Lykina K. 3.15 ⛔
Panbet
4/10

Murray +4.5 games 1.98 ✅
Panbet
4/10

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Niemcy - Azerbejdżan +14 1.82 ✅
Panbet
2/10

Niemcy - Azerbejdżan 9.25 ⛔
Expekt
1/10

Dla nich wygrana to jedyna szansa na awans, więc lekko spróbuję, bo Niemcy bez motywacji totalnie. Azerbejdżan ma gorsze H2H ze Szwecją i Bułgarią, więc nic im nie da nawet niska porażka. Także taki wariant wybrałem.

Serbia - Izrael +13 1.86 ⛔
Pinnacle
3/10

Serbia - Izrael 8.17 ⛔
Pinnacle
1/10

Serbia gra słabiutko w tych eliminacjach, z Estonią plecy, z Islandią ledwo co im się udało wygrać. To nie jest ta ekipa, która jeszcze niedawno była 2-3 siłą w Europie. Dają ciała konkretnie, a tutaj czeka ich ciężki mecz, bo może i Izrael nie będzie grał na miliard procent, żeby za wszelką cenę tutaj rozgromić Serbów, ale co by nie powiedzieć to są profesjonaliści, którzy mają pewne umiejętności i nagle nie zapomną jak się gra w kosza. A, że zawsze lepiej wygrać to wiadomo, oni też to wiedzą zapewne. Także jak dla mnie szanse na win Izraela sporo większe niż mówi to kurs, także pobieram.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Alstermo IF - LIF Lindesberg 1.45 ⛔
Önnereds HK - HK Varberg 1.15
IFK Ystad HK - GF Kroppskultur 1.35
AKO: 2.25
Tobet
3/10

Ystads vs Kristianstad 1.66 ⛔
Redbergslids vs Aranäs 1.20
Eskilstuna Guif vs Vasteraslrsta 1.166
Alingsås vs Sävehof 1.43
Drott Halmstad vs Lugi 1.98
Skanela vs Hammarby 1.92
AKO: 12.63
Panbet
1/10

Ystads vs Kristianstad 1.66 ⛔
Redbergslids vs Aranäs 1.20
Eskilstuna Guif vs Vasteraslrsta 1.166
Alingsås vs Sävehof 1.43
AKO: 3.32
Panbet
3/10

Drott Halmstad vs Lugi 1.98 ⛔
Panbet
3/10

Skanela vs Hammarby 1.92 ⛔
Panbet
3/10

Oskarshamn - Troja/Ljungby 1.87 ⛔
Betsafe
4/10

Vasteras - Tingsryds 1.72 ✅
Betsafe
4/10

olo 2,4K

olo

Użytkownik
210
⛔ 2.42
⛔ 1.15%

Póki co słaby miesiąc, będzie jednak we wrześniu jeszcze kolejka PLKK, także teraz zgodnie z nazwą tematu po prostu basket, ten miesiąc wychodzi na plus, a potem to wiadomo, że PLKK daje zyski.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Lotos Gdynia - Horizont Minsk
Lotos -9.5 1.83 ⛔
Bet365
4/10

Memoriał Małgorzaty Dydek, ostatni dzień. W turnieju biorą udział 3 ekipy z Polski - Lotos, Artego i Lider oraz Horizont Minsk z Białorusi.

Wyniki z 2 pierwszych dni:

Artego Bydgoszcz - Horizont Minsk 106:64 (12-29, 17-23, 18-34, 17-20)
Lotos Gdynia - Lider Pruszkow 67:85 (24-22, 27-19, 14-13, 20-13)

Lider Pruszkow - Horizont Minsk 70:56 (16-13, 18-11, 19-23, 17-9)
Lotos Gdynia - Artego Bydgoszcz 78:63 (19:19, 22:16, 14:9, 23:19)

Lotos ma sporo nowych zawodniczek, generalnie młody skład, Amerykanki zaraz po uczelni. Póki co jeszcze nie do końca wykrystalizowała się rotacja, więc zawodniczki muszą pokazać się z jak najlepszej strony tutaj, bo sezon zaczyna się już za niecałe 2 tygodnie, także to już prawie końcówka przygotowań.

Nie widziałem gier Lotosu, ale słyszałem co nieco od znajomych, także zaufam dziewczynom, bo powinny wygrać spokojnie.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Wisła - Praga 1.90 ✅
Betcity
6/10

Takie coś mogę polecić spokojnie ;)

Sparingi Wisły:

http://www.wislacanpack.pl/artykul/w-ruzomberoku-minimalne-lepsze-gospodynie
http://wislakosz.pl/index.php/terminarz-ekstraklasa/miedzynarodowy-turniej-w-trutnovie/item/401
http://www.fibalivestats.com/matches/8627/06/04/53/56wwa3dMGHSXU/
http://www.fibalivestats.com/matches/8627/06/04/49/10DQO9cwh6LoI/
http://plkk.pl/index.php?id=8387

Póki co średnie wyniki. Po przyjeździe Charles i Douglas one będą takich rywali gromić po prostu. Przynajmniej powinny. Generalnie w sparingach to 9-osobowa rotacja póki co. Bo Suknarowskiej to nie uznaję za pełnoprawną zawodniczkę w tym względzie. Jej przyjście do Wisły to dla mnie trochę zagadka. Nie powala też Joanna Czarnecka, dla mnie mocno średnia, choć w lidze daje radę. Niemniej jednak Wisła po niemałej przebudowie, sporo nowych zawodniczek, więc wiadomo, że jakość gry jeszcze nie do końca taka jak powinna być.
A co do Pragi to mocne są, czeski trzon zeszłorocznego składu pozostał - Viteckova, Elhotova, Burgurova, Zrustova. Wymieniono zawodniczki zagraniczne, przyszła Dubljevic, Vaughn, Skerovic, DeForge, Lardy. Naprawdę niezłe transfery. Skerovic + DeForge to bardzo doświadczony duet, który gwarantuje dobry poziom na obwodzie. Pokazały to już w Trutnovie, w turnieju, w którym brała także udział Wisła. Póki co widzieliśmy tylko te dwie zawodniczki i Lardy w sparingach, ale już w ostatnim meczu w Trutnovie na ławce siedziały Vaughn i Dubljevic, a to dobry znak, bo powinny zagrać już dziś, choć kilka minut.
Myślę, że po biorąc pod uwagę siłę ekip, transfery, kurs i wgl wszelkie okoliczności to naprawdę warto pograć na Prażanki, bo nie uważam, żeby był to gorszy zespół, a w tym momencie wręcz przeciwnie.

Paris + Ulker + Galata 2.12 ⛔
Betcity
3/10

Bilbao -5.5 - Lagun Aro 1.90 ✅
Betcity
3/10

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Samsun Basketbol -2.5 - TED Ankara Kolejliler 1.90 ✅
Betcity
4/10

Turniej towarzyski kobitek w Turcji, 4 tureckie zespoły. W innym meczu Fener gra ze Stambułem, mniej ciekawy mecz do obstawiania wg mnie.
Samsum to szósta ekipa zeszłego sezonu, przed tym sezonem poczynili trochę starań, żeby w tym roku skończyć wyżej. Megan Frazee i Chante Black to nowe Amerykanki w Samsunie, do tego Anna Vadja i Andja Jelavic i mamy naprawdę niezłe wzmocnienia jak na zespół takiego kalibru. Ankara dodała do składu Ane Dabovic, która w Wiśle szans nie dostawała za bardzo, ale potrafi ona nieźle grać, o tym od dawna wiadomo. Nie sądzę jednak, że sama pociągnie zespół i odmieni na tyle, żeby wyciągnąć je z tak dalekiego miejsca w tabeli. Tutaj wg mnie Samsun powinien dość spokojnie wygrać ten mecz.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
MBK Ruzomberok +10.5 - Wisla Can-Pack Krakow 1.90 ✅
Betcity
4/10

http://www.wislacanpack.pl/artykul/w-ruzomberoku-minimalne-lepsze-gospodynie

Jakoś 2 tygodnie temu obie ekipy zmierzyły się w meczu towarzyskim. Rużemberok wygrał 72:71. Nie sądzę więc, że wobec podkręcenia kostki przez Krężel i dalszego braku Amerykanek w Wiśle coś zmieniło się na tyle, żeby nagle Wisła miała rozgromić swoje przeciwniczki. Wisła nie jest jeszcze na tyle zgrana, a i bez Amerykanek nie jest wg mnie jakąś potęgą, gdy w rotacji niemałe minuty dostają Czarnecka czy Suknarowska.

W drugim meczu gospodynie - Koszyce, zmierzą się z Pragą. Powinien być wyrównany mecz. Betcity trzyma 2.34 na Pragę i może warto to spróbować, choć wg mnie lepszą opcją jest:

Koszyce - Praga
over 142.5 1.90 ✅
Betcity
4/10

Wyniki Prażanek z Trutnova:

vs Dynamo Kursk 71:82
vs TSV Wasserburg 90:82
vs Wisła 74:77
vs Gyor 83:79

Praga nie ma zdecydowanie żelaznej obrony, taki Wasserburg w innych meczach rzucał na poziomie 60-67 punktów. Gyor z Polkowicami i z Kurskiem 90 punktów w 2 meczach w sumie, także też nie są potęgą ataku. A z Pragą wszyscy sporo rzucają. No nie bronią dziewczyny tak jak powinny i tyle. Fakt, że sporo rzucają jakoś to maskuje trochę, bo jednak wygrywają mecze. Ale można to wykorzystać i jakiś over pograć.
Korzyce wczoraj rzuciły 97 punktów z Rużemberokiem, także siła w ataku jest. Myślę, że przy obronie Pragi i dobrej dyspozycji w ataku obu ekip to i około 170 punktów możemy tutaj zobaczyć. Zwłaszcza, że Praga też w ataku nieźle sobie radzi.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Koszyce -6.5 - Wisła 1.90 ✅
Betcity
6/10

Co do Wisły ostatnio to wyraźnie widać co o tej ekipie myślę. Jeszcze nie są na tym etapie, żeby wygrywać z najlepszymi ekipami. Nie ten skład i nie to zgranie. Koszyce już w pełnym składzie, ostatnio z Rużemberokiem 97:61, wczoraj pokonały mocną Pragę 78:72. Wisła z tym samym Rużemberokiem wczoraj przegrała 72:73, z Pragą 71:83. Myślę, że już po tych wynikach widać obecną różnicę między tymi ekipami. Koszyce już w pełnym składzie są jak pisałem, Krivacevic, Quigley, Kulichova, Bojovic. Powinny sobie poradzić. Wczoraj w Wiśle grała już nawet Krężel, rzuciła te 12 punktów, ale nawet to nie pozwoliło wygrać z Rużemberokiem. Dziś Koszyce nie powinny mieć z Wisłą wg mnie żadnych kłopotów.

MBK Ruzomberok - USK Prague
over 143.5 1.90 ⛔
Betcity
4/10

A w meczu Pragi znów over gram. Wyniki Rużemberoka to 61:97 i 73:72, wyniki Pragi to 83:71 i 72:78. Wszystkie te mecze overowe jak widać. Rużemberok nie ma potężnej obrony, Praga też. Zwłaszcza Praga ma dobry atak, także powinien tutaj być over wg mnie, nie ma co się rozpisywać za bardzo.

Do góry Bottom