>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy od Wakabayashi92

wakabayashi92 0

wakabayashi92

Użytkownik
Witam,
Postanowiłem założyć własny temat. Nosiłem się z myślą pogrania u bukmachera i wybrałem Bwin.
Wkład początkowy to 50 zł . Nie gram za więcej , gdyż na chwilę obecną na tyle jestem w stanie sobie pozwolić.

Interesuje się wieloma dziedzinami sportu jednak jeśli chodzi o taką dogłębniejszą wiedzę to dotyczyć ona może 3 dyscyplin: Piłki Nożnej, Siatkówki i Tenisa.

Początkowo będę próbował grać jakieś AKO , później jeśli by się udało trochę rozegrać to singlami.

Zapraszam do odwiedzin tematu. Uwagi , sugestie z Waszej strony mile widziane.

wakabayashi92 0

wakabayashi92

Użytkownik
Zaatakuje dzisiaj turniej w Waszyngtonie.
???? Dmitry Tursunov(+1,5 seta) - Marinko Matosevic 1 @ 1,25 ✅
???? John Isner - Marcos Baghdatis 1 @ 1,30 ✅
???? Juan Martin Del Potro - Kevin Anderson 1 @ 1,22 ✅

ako 1,98
Stawka: 20 zł​

Zazwyczaj unikam tego typu kursów jednak na dziś jako triple wydają się logiczne.

Tursunov jak narazie w Waszyngtonie spisuje się dobrze. Z Levine i Simonem wygrał bez większych problemów. Wczorajszy mecz ze Stepankiem był bardzo nierówny zarówno z jego strony jak i Radka jednak w konsekwencji Rosjanin wykorzystał słabości rywala i odniósł zwycięstwo.
Matosević ma znane nazwiska na rozkładzie w tym turnieju - podobała mi się końcówka meczu z Raoniciem w jego wykonaniu. Jednak forma jego przeciwników i etapy karier w których się znajdują mówi wiele. Blake ma tylko momentami przebłyski dobrej gry, Davydenko też gra bardzo niestabilnie i nie wiadomo czy do końca uczciwie, Raonic jest wyraźnie pod formą o czym świadczą jego ostatnie wyniki.
W pierwszej chwili myślałem grać coś w stronę Matosevicia , ale head to head jest na korzyść Tursunova. W dodatku Tursunov na twardej w tym roku z bilansem 10/3 zaś Austriak 6/7. W związku z tym wygrany set w wykonaniu Tursunova wydaje się bardzo prawdopodobny. Jeśli nawet Matosević zagra dobry mecz ciężko mi sobie wyobrazić by wygrywając zamknął się w 2 setach.

Big John ze swoim atomowym serwisem powinien dac radę z Bagietą. Head to head na jego korzyść. U siebie Isner gra bardzo dobrze i przegrywa sporadycznie i nie z takimi rywalami jak Marcos. Marcos może i się przeciwstawi jednak rozgrywnaie tie-breaków Isner ma opanowane do perfekcji więc ciężko go będzie zaskoczyć. Bagiecie może braknąć cierpliwości po przegranym pierwszym secie.

Argentyńczyk Del Potro to absolutny światowy top co udowodnił już w tym roku w Indian Wells , Wimbledonie i w zesżłych latach. Anderson to gracz skupiający się na swoim serwisie jednak na wymianie nie wróże mu dużych szans z DelPo. Tutaj serwisy tak na sucho nie wejdą i będzie trzeba się mocno napracować na punkt. Del Potro pokazał , że z nogą nie ma problemów i po miesięcznej przerwie forma jest stosunkowo dobra. Anderson by musiał zagrać nadzwyczaj dobry mecz i DelPo musiałby pomóc rywalowi by przegrać ten mecz. Różnica w umiejętnościach jest spora i myślę, że Anderson jest tylko kolejnym etapem w drodze po wygranie tego turnieju przez Juana Martina.

Stan konta: 69,65 zł

wakabayashi92 0

wakabayashi92

Użytkownik
???? Dmitry Tursunov - John Isner(-2,5 gema) 2 @ 1,80 ✅
Stawka: 30 zł​

Na dzisiaj tylko singiel . Znów gram turniej w Waszyngtonie.
Prorokowałem przed rozpoczęciem turnieju finał dla Big Johna i myślę , że do tego dojdzie. Isner z meczu na mecz gra lepiej, atuty wiadomo wciąż te same. Tursunov z meczu na mecz wg mnie gra gorzej i ostatnie 2 pojedynki wygrał z ledwością . Dziś chwila kryzysu i może być po secie. Z Isnerem trzeba grać cierpliwie i równo. Handicap może zostać pokryty przy zaledwie jednym brejku na mecz więc śmiało trzeba próbować. Nawet przy stracie seta spokojnie do pokrycia tak więc warto.

wakabayashi92 0

wakabayashi92

Użytkownik
LIVE:

John Isner win 1,80 ✅
Stawka: 39,65 zł

Jasiu przegrywa 0:1 w setach , ale nie gra źle. Na moje oko nie powtórzy błędów z tie-breaka z 1 seta.
Tursunov niezła defensywa , ale myśle do czasu wszystko. :razz:

Ciśnij John !

Stan konta: 125,37 zł

wakabayashi92 0

wakabayashi92

Użytkownik
Dzisiaj dubel poleci z tenisa. Kursy mega spore. Gram przeciw faworytom.
???? Juan Martin Del Potro - John Isner 2 @ 3,55
???? Victoria Azarenka - Samantha Stosur 2 @ 3,55
ako 12,60
Stawka: 15,37 zł​

DelPo w dobrej formie , ale Haas pokazał , że można podjąć walkę. Isner z meczu na mecz gra lepiej - nawet na wymianach zaczyna to już dobrze wyglądać. Big John nigdy nie ugrał seta z Argentyńczykiem jednak dziś daje mu spore szanse na winnera. Pewny serwis , kilka piłek w obronie i kto wie.
Stosur gra tutaj bardzo dobrze , z Azą nigdy nie wygrała choć nie raz były bardzo wyrównane mecze między nimi. Stosur także gra mocno i konsekwentnie - jeśli utrzyma serwis i koncentracje to jest w stanie ten mecz wygrać.
Uważam, że w obu meczach jest value dlatego warto za trochę mniejszą kwotę , ale zawsze spróbować.

Do góry Bottom