>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

TYPY OD LATY

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Gwoli uzupełnienia,lepiej późno niż wcale

To był 7my krok : 21jx3,55 = 74,55
A progresja 5 to sumarycznie : wygrana 74,55j - suma stawek 54j=21,55j
Dalej nie robiłem bo mecze były rozgrywane równolegle to raz ,a dwa,to ,że nie byłem w stanie dotrwać do 22ej nawet czasami.
Ojej,jaki ładny minus wykręciłem tu kiedyś,było mnóstwo okazji,żeby wznowić temat których nie wykorzystałem więc dziś z okazji bez okazji.

1/02/15 (nr w miesiącu/miesiąc/rok)
Szachtar - Bayern (ilość kartek) : 1 @ 1,825 3:5 ⛔
PSG - Chelsea : 1X @ 1,45 1:1 ✅
AKO: 2,64
Bet365
Stawka:10j Rezultat:-10
SUMA:-10
Opis: Pewnie nie wejdzie jak to w LM,kartki słabszy technicznie powinien ich zrobić więcej niż lepszy nawet jeśli gra u siebie (czy de facto na neutralnym stadionie),w paly-offach LM wygrane gości nie są częste,kalkulacja i rozwaga to główne zasady.PSG w LM na pewno gra o poziom lepiej niż w lidze francuskiej.

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
2/02/15
(skoki MŚ HS 100)
Kasai - Velta: Kasai @ 1,66
Stawka: 18j Rezultat:
Bet365:
Opis:Bet365 zazwyczaj daje pary które wyglądają na wyrównane, nie wiem dlaczego ta jest tutaj,owszem w klasyfikacji generalnej są blisko siebie,ale Velta to lotnik i praktycznie tyle,HS&gt;140 to ok,ale na tak małej skoczni nie wyobrażam sobie jego sukcesu,owszem Kasai też pewnie wolałby ciut większy obiekt,no ale na tej skoczni widzę Vetlę tak samo jak był tu rok temu w PŚ czyli w 3ciej dziesiątce (a i wówczas zawody rozgrywane były na większej skoczni).Pomijam oczywiście warunki wietrzne,jeśli się trafi loteria to i Kubacki może wygrać ze Stochem,więc zakładam wiatr mniej więcej podobny dla obu.

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
3/02/15
(piłka ręczna LM)
Motor - Kielce:1 @ 1,75
Stawka:10j Rezultat:
Bet365
Opis: Zastanawiam się czy jeszcze warto po takim kursie,bo był ponad 3,no ale Kielce jeszcze nie odpuściły żadnego meczu w grupie,a wyjazd w przetrzebionym składzie na Ukrainę ,gdzie gospodarze mają jeszcze szanse na awans jest dobra okazją.

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
4/02/15
(MŚ Falun - sprint)
Kowalczyk podium - TAK @ 3
Stawka: 5j Rezultat:
Bet365
Opis: A dlaczego nie?Jej styl, praktycznie tylko na nim się koncentrowała w tym sezonie,owszem podobno ukierunkowuje się na maratony,ale kogoś kto potrafił miażdżyć rywalki nie wolno lekceważyć nawet gdy ma gorszy okres,a sprint to też najbardziej nieprzewidywalna z konkurencji MŚ.

Do góry Bottom