>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

TYPY OD LATY

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
W Święto Pracy,można cośniecoś wznowić,aczkolwiek nie wiem na jak długo i jeszcze nie wiem w jakiej formule.
Numerację kontynuuję,ale konto (mimo,że stan był na plus) zeruję.
Planuję utrzymać stawkę 100j,ale zastanawiam się czy grać zdarzenia &quot;wysokokursowe&quot; w osobnym subtemacie,czy razem,bo obniżą one znacznie skuteczność,ale magiczny yeld byłby na plus nawet przy skuteczności 30%.
&quot;We will say what time will tell&quot;

(piłka ręczna,Islandia) Haukar - FH Hafnarfjordur 1@1,22 28:27✅
(piłka nożna,Słowacja) Slovan - Koszyce 1@1,53 1:2 ⛔ januszowy typ - slovan nie przegrał poprzednich7miu spotkań z Koszycami,no ale teraz akrat musiał,nastepnych siedmiu też nie przegra- kurs na Koszyce urusł do 9,5
AKO:1,86 ⛔

Bet365

Stawka:100j Rezultat:-100

Total:-100

Haukar w sezonie zasadniczym w roli gospodarza niepokonany, w play- offach z nieznanych mi powodów wtopił dwa pierwsze mecze,ale po przebiegu dwóch kolejnych widzę,że chcą zagrać w finale,a nie po to odrabiali straty,żeby dziś wtopić,kurs nieco niski,na live na pewno większy,wyższy też w betssonie.
Slovan niepodzielnie rządzi od jakiegoś czasu na Słowacji - w tej edycji pucharu w 6 meczach 6 zwycięstw i tylko 2 stracone bramki,pewne prowadzenie w Corgon Lidze,w mojej opinii mieli trudniejszych rywali niż Koszyce,w tamtym sezonie wygrali z Koszycami w półfinale dwukrotnie,także wygrali na wyjeździe w lidze ostatnio 2:0.Finał na terenie neutralnym w Myjavie.

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
(piłka nożna,Rosja)
Amkar Perm - Krasnodar 2@ 1,7⛔ 2:2 juz widzę,że będzie w trąbe,kurs zbijany przez januszy kilka dni podniósł Amkar o 0,5, a ktoś kumaty zbił to w ciągu godziny z 5,00 na 4,00.This is Russia.
Anzhi - Samara 1 @1,8⛔ 0:1 Anzhi przewaga w statystykach,ale co z tego
AKO:3,06
Bet365
Stawka:100j Rezultat:-100
Total:-200
Amkar od marca na wakacjach,mdły i słaby.Ostatni wygrany mecz 10 marca z dramatycznie słabym spadkowiczem z Nowogrodu.Krasodar niby walczy o UEFA,mnie ten argument średnio przekonuje,bardziej liczę na to,że Amkar przyzwyczaił się do porażek,remis też,możliwy,ale to już słaby kurs.
Samara będzie się przygotowywać do baraży i nie sądzę aby na wyjazd z Anzhi pojechała w najsilniejszym składzie,niedoszły potentat ligi za to będzie jak sądzę chciał się pożegnać z honorem oraz uniknąć ostatniego miejsca w tabeli.

adhemar 374

adhemar

Użytkownik

Ruch Chorzów - Wisła Kraków : Ruch -0,5 @ 2,15 2:2 ⛔

Bet365

Stawka:100j Rezultat:-100j

Total:-560

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Dotychczas na MŚ, 14 spotkań w tym 5 z rzutami karnymi i 12 overów (2,5),w związku z tym proponuję małą zabawę w progresje,(niewliczaną do tych statystyk miesięcznych i z innym stawkowaniem oraz bukiem).

Progresja 1 - rzuty karne,Fibonacci - krok1: Belgia - Algieria :rzut karny TAK @3,6 2j ✅ (wyjątkowo szybko,6ty mecz z rzutem karnym na 15 mozliwych - kursy powyżej 3 na to,wydają się być value na tym turnieju) +5,2j

Progresja 2 - over 2,5, mnożnik conajmniej 2 w stosunku do poprzedniej(nieudanej próby)krok1: Belgia - Algieria : over 2,5@ 1,66 2j ✅ +1,32j

Betsson

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Myślę,że da się jeszcze z karnymi popróbować,ale na pewno nie będą dyktowane w każdym meczu.Próbuję rozpocząć kolejną,ale tym razem od 1j(bo przed meczem Belgii były już 2 spotkania bez karnych).
Progresja 3(karne) Brazylia - Meksyk : rzut karny - TAK @3,5 1j Betsson⛔

Co do overów wątpliwości nie mam,dłuższej serii nie powinno być
Progresja 4(over)Brazylia - Meksyk : over 2,5 @ 1,77 2j Betsson.⛔

Do góry Bottom