W Święto Pracy,można cośniecoś wznowić,aczkolwiek nie wiem na jak długo i jeszcze nie wiem w jakiej formule.
Numerację kontynuuję,ale konto (mimo,że stan był na plus) zeruję.
Planuję utrzymać stawkę 100j,ale zastanawiam się czy grać zdarzenia "wysokokursowe" w osobnym subtemacie,czy razem,bo obniżą one znacznie skuteczność,ale magiczny yeld byłby na plus nawet przy skuteczności 30%.
"We will say what time will tell"
(
piłka ręczna,
Islandia) Haukar - FH Hafnarfjordur 1@1,22
28:27
(
piłka nożna,Słowacja) Slovan - Koszyce 1@1,53
1:2 januszowy typ - slovan nie przegrał poprzednich7miu spotkań z Koszycami,no ale teraz akrat musiał,nastepnych siedmiu też nie przegra- kurs na Koszyce urusł do 9,5
AKO:1,86
Bet365
Stawka:100j Rezultat:
-100
Total:
-100
Haukar w sezonie zasadniczym w roli gospodarza niepokonany, w play- offach z nieznanych mi powodów wtopił dwa pierwsze mecze,ale po przebiegu dwóch kolejnych widzę,że chcą zagrać w finale,a nie po to odrabiali straty,żeby dziś wtopić,kurs nieco niski,na
live na pewno większy,wyższy też w betssonie.
Slovan niepodzielnie rządzi od jakiegoś czasu na Słowacji - w tej edycji pucharu w 6 meczach 6 zwycięstw i tylko 2 stracone bramki,pewne prowadzenie w Corgon Lidze,w mojej opinii mieli trudniejszych rywali niż Koszyce,w tamtym sezonie wygrali z Koszycami w półfinale dwukrotnie,także wygrali na wyjeździe w lidze ostatnio 2:0.Finał na terenie neutralnym w Myjavie.