>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy od Kopiczasa

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Dziś 2 typy naraz, na noc
Miami - Boston +14,5 bet365 @1,30 1j
✅0,30
Pierwszy mecz zakończył się wysokim zwycięstwem gospodarzy. Owszem Boston zagrał przeciętnie, ale zapewne wyciągnął wnioski z tej porażki. Dziś śmiem twierdzić, że Celtowie będą bardziej szanować piłkę i kontrolować grę w pierwszych dwóch kwartach, kto wie może wygrają pierwszą połowę? BOS - MIA @5,25 kurs ciekawy. Dlaczego drugą połowę wygra Miami? Oni zawsze grają lepiej końcówki, to ich specjalność, ale nie sądzę, że wygrają więcej niż 10pkt.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
M.J.Jensen -2.5 - Ludovic Lindgren 1.45 Sportingbet 3j 9 - 2
✅1,35
MJJ w wyśmienitej formie dziś też przywiezie dwucyfrówkę takie jest moje zdanie, co do brata Fredki to ja już swoje zdanie o nim mam wyrobione. Przeciętniak bez talecie ma dostęp do najlepszych części, sprzętu, a nic nie jedzie. Kolejny zawodnik który skończy karierę za dwa, trzy sezony, bo uzna, że dłużej nie ma co tego ciągnąć.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Watt over 10 @1,83 Bet365 10j⛔

Jeśli serio jest z/z to piękna perełka się trafiła, jak wspomniał mj bull to chyba kwestia 5 biegów by przekroczył tą linie, a 6 to już w ogóle rewelka. Na kim ma tracić punkty? Harrisie może, ale Kennett czy Kildemand to wątpie.
3. Davey Watt - 3 , 3 , 2 , 3 , 1 = 12 W sezonie 2011 w barwach Poole zdobył 12 pkt i warto wspomnieć, że przegrał tylko z Emilem Sajfutdinovem (2pkt) i w biegu 15 przyjechał za Holderem i Emilem (1)
Rzadko gram w tym temacie taką dużą stawką, ale naprawdę warto!

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Rzeszów + Gorzów ako @1,49 sts (nie zabierają podatku) 20j⛔
Żużel: W Gorzowie musiałby się stać kataklizm, żeby kupon nie wszedł, a BDG na wyjazdach to 2 no może 2,5 zawodnika.

Otrzymane punkty reputacji: +2
M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Węgry - Irlandia DNB @1,66 50j 0 - 0 Zwrot
Ostatni sprawdzian Irlandii przed Euro. Zespół niedoceniany miał trochę szczęścia bo wylosował Estonię ze wszystkich drużyn, które zajeły 2 miejsce. Fachowcy uważają, że szkoda bo zajmują miejsce Turkom czy Bośniakom, ale ja uważam, że to dobra drużyna, traci bardzo mało bramek, może nie gra finezyjnej piłki, ale za to efektywną. Potrafią wygrywać mecze nie stwarzając wielu sytuacji, grają brzydką piłkę co mi się podoba, bo football to nie tylko hokejowe wyniki, ale też i taktyka, zorganizowanie i dyscyplina. Dziś pokonać Węgrów będzie im trudno, śmierdzi tu remisem dlatego gram DNB, jedno pewne, że tego meczu nie przegrają.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Kwiecień:
Podane: 8
Wygrane: 6
Zwroty: 1
Przegrane: 1
Bilans: ✅0,16

Podsumowanie od kuponu nr 10 (od 10 maj do 18 czerwiec bez meczu Japoni)
Podane: 20
Wygrane: 12
Zwroty: 3
Przegrane: 5
Bilans: ✅17,03

Japonia Kobiety +1,5 vs USA @1,25 bet365 1j ⛔ 1:4
Japonki są bardzo mocne ostatnim czasy, grają w optymalnym składzie. Buki wystawiły kursy 3,40 3,40 2,0 na stronę zawodniczek ze Stanów, ale dla mnie faworytkami mimo wszystko są Azjatki. Gram tradycyjnie bezpiecznie +1,5 bo nie chce mi się wierzyć by ten mecz mógł się zakończyć porażką Japonek np 0:2.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Liga Duńska

Outrup - Holsted 19:00 tobet 1,70 3j

Na dziś wybrałem mecz ligi duńskiej, Holsted lider jedzie do Outrup którzy zajmują ostatnie miejsce.
Staną na przeciw siebie Nicki Pedersen z Mads Korneliusen, tutaj przewaga dla gości, kolejni zawodnicy to Larsen i Buczek vs Vaculik z Przem Pawlickim tutaj minimalnie lepsi mogą być gospodarzę, ale kolejni zawodnicy niższej klasy to już zdecydowanie na korzyść gości. Spodziewam się, że Nicki i właśnie zawodnicy z nr 4 i 5 zdecydują o wygranej gości.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Outrup - Holsted 19:00 tobet 1,70 3j⛔
Czechy - Portugalia -0,5 @1,725 10j✅
Portugalia trafiła tutaj po bardzo dobrym meczu zarówno z Danią jak i Holandia. Potrafią strzelać gole strzelili jego też w przegranym meczu z Niemcami, ale Niemcy to Niemcy. Portugalia gra ładnie i zjawiskowo. Czesi z kolei trafili tu po pokonaniu bezskutecznej Polski, która miała siły tylko na 45minut, zatakowali ładnie Grków od początku strzelili 2 bramki i mają ćwierćfinał. Niestety to szczyt ich marzeń i umiejętności, Czesi pokazali słabą gre obroną w meczu z Grekami, którzy na stojąco strzelili im bramkę i w meczu z Rosją która przycisneła naszych południowych sąsiadów, 20minut i było 2:0.
Zdecydowany faworyt to Portugalia i nie liczyłbym tu na niespodziankę, a tym bardziej na to, że Czesi strzelą bramkę. To nie Grecja czy Polska tylko zawodnicy z wyższej półki, którzy dziś powinni wygrać przynajmniej 2 bramkami.
Powodzenia

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Magic Janowski over 6,5 @1,85 Tobet 1j⛔ 2

Maciek tylko 7pkt? Dla mnie to jakiś żarcik... Ok rozumiem, że Maciek w pierwszych 3 meczach w Szwecji nie przekroczył tej lini zdobywając odpowiednio 6, 5, 4, ale to był maj, okres w którym Janowski miał problemy ze swoim tunerem. Jak to powiedział Cieślak mądrze i krótko, że jak jakiemuś tunerowi za dobrze idzie to bierze za dużo silników i robi kiszkę. Ostatnie mecze Maćka to wyniki dwucyfrowe (nie licząc Anglii, ale to inna bajka). W Polsce lider, w Szwecji bardzo dobre wyniki. Finał DPŚ będzie w Szwecji, więc uważam, że Polacy którzy liczą na powołanie będą chcieli się pokazać i na pewno nie będą odpuszczać i oszczędzać silników. Greg Walasek, PePe, Buczek, Maciek pojadą na maxa.
7pkt w parze z Sundstroem jest do zrobienia na luzie w takiej formie jakiej jest, powołanie na DPŚ to nie był przypadek.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Watt - Ales @1,26 10j ⛔ 11 - 12
Wattie już po 2 wyścigach powinien mieć przynajmniej 4, a może i 5 pkt, Ales w 1 starcie jedzie z Crumpem i Woffindenem, w drugim swoim biegu vs Watt i Harris, czyli nie powinien mieć więcej, niż 2pkt, a jak przyjedzie za Australijczykiem to już można rozliczać kupon za wygrany, wiadomo rezerwy taktyczne mogą być u Czechów, ale zarówno oni jak i Niemcy odstają i nie widzę tu miejsca na żadną niespodziankę.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Francja Kobiety - Rosja K + Poniżej 10 rzutów rożnych ako @2,22 bet365 10j ✅ 3:0 i 6 rożnych
Udało mi się połączyć 2 zdarzenia z 1 meczu nie wiem czy to błąd buka czy nie blokują przy tak niszowych spotkaniach. Francuzki zdecydowany faworyt, ostatnio w ich meczach nie padało za wiele rożnych, tak samo może być dziś. W kobiecej piłce dużo rożnych też w mojej opinii nie pada. 10 = zwrot
✅ 12,2

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Australia -5,5 - Rosja @1,65 SB 5j✅
Lepszego prezenciku nie widziałem, najlepsza drużyna zestawiona z tą najgorszą, handi powinno wynosić ok 11,5 - 12,5 pkt ale nie 5,5, bez jaj.
✅3,25
Alonso - Massa @1,12 bet365 1j ✅ 1 - 12
✅ 0,12
Hiszpan z PP jedzie o zwycięstwo, Massa z 14 pozycji. Brazylijczyk na pewno szybki wskoczy wg mnie do top10, ale o top6 będzie miał cięzko. Alonso jak się nic dziwnego nie stanie zakończy przynajmniej na podium.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Kostova -3,5 - Ondraskova @1,80 1j ⛔ 4-6 6-4 7-5
H2h nie znalazłem, ale ostatnie mecze to Kostova prezentowała się lepiej. Czeszka niby u siebie jednak trochę jej brakuje. Dziś spodziewam się zaciętego pierwszego seta może nawet 6-3/4, a drugi pewne zwycięstwo Kostovej 6-1/2.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Ferrer, Djokovix, Roddick, Sharapova, Azarenka @1,24 5j ✅
✅ 1,2j
Same asy wybrałem na dziś, zawsze można dodać jeszcze Isie, Lisicką, Tsonge czy tam innych i podbić ako nawet do ok. 2, ale ja uważam, że 5 meczy wystarczy. Ako przyzwoite można coś tam zarobić. Czy pewne? To jest sport tutaj nie ma nic pewnego, ale gram 5 murowanych faworytów. Nie chce mi się wierzyć, żeby po 1 meczu ktoś z nich odpadł.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Kwiecień:
Podane: 8
Wygrane: 6
Zwroty: 1
Przegrane: 1
Bilans: ✅0,16

Podsumowanie od kuponu nr 10 (od 18 czerwiec mecz Japonii do końca lipca)
Podane: 20
Wygrane: 12
Zwroty: 3
Bilans: ✅17,03
Podsumowanie od kuponu nr 30 (od 10 maj do 18 czerwiec bez meczu Japoni)
Podane: 10
Wygrane: 5
Zwroty: -
Bilans: ✅8,02
Suma temat
Podane: 38
Wygrane: 23
Zwroty: 4
Przegrane: 11
Bilans: ✅25,21

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Middlesbrough +0,5 - Sheffield Wed @1,26 bet365 1j ✅ 3 - 1
Middles w dobrej formie ostatnio wygrywają wszystko jak leci + remis. Sheffield niby w lepszej dyspozycji niż na początku sezonu, ale zdobywali punkty z drużynami, które w tym sezonie będą dostarczycielami punktów. Podejrzewam, że Midlles wygra ten mecz 2:0, ale jak już przyzwyczaiłem spokojnie koko jumbo i do przodu. 1X po 1,26 to bardzo dobry kursik wg mnie.
Widzew - Lech poniżej 3 (3 = zwrot) @1,23 bet365 1j ✅ 0 - 1
Lech jakiś mega bramkostrzelny nie jest. W tym sezonie stracił najmniej ze wszystkich drużyn bramek. Widzew to drużyna, która zaatakuje, ale na pewno nie za wszelką cenę. Wymiany ciosów w tym meczu nie będzie. Nie liczył bym na grad goli w tym meczu. Under 1,5 czy Obie nie strzelą wygląda ciekawie, ja gram swoje powoli, ale do przodu.
✅ 0,49

Do góry Bottom