>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy od Kopiczasa

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Damian Balinski - Przemek Pawlicki @4,45 betsafe 100j
Kurs ogromne value. Damian dogadał się z motorami, które ma od nowego tunera. Przemek cały sezon jeździ z kontuzją nogi, na wyjazdach robi średnio 9 oczek. Myślę, że warto spróbować
Walasek -6 - Bjerre Remis @12 b365 100j
Nicki dokładnie 13 @7,5 b365 100j

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Bilans kwiecień - lipiec: ✅ 126,05
Bilans listopada ✅2933,4
Bilans grudnia: ✅ 878
Bilans stycznia: ✅ 364
Bilans lutego: ✅ 3
Bilans marca: ✅ 2350
Bilans kwietnia: ⛔ 884
Bilans maj: ⛔ 613
Suma temat:

Bilans: ✅ 5157,45zł

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Zaczynamy sezon NBA!
Z doświadczenia wiem, że po porażkach trzeba spasować, odpocząć, mieć świeżą głowe. NBA to mój konik na zimę, żużel nie wyszedł, kwiecień i maj słaby.
Sezon NBA skupie się na meczach gdzie są źle wyliczone kursy, będę pobierał dodatnie handi na &quot;nie faworytów&quot; i kumulował to z 2 handi. Jeśli uznam, że nie ma ciekawej oferty na daną noc to do handi będę pobierał faworyta.
W inaguarcyjnych meczach widzę, źle wyliczony kurs na Miami - CHI tu pobiora handi na gości. LAC i IND wydają się być pewniakami, ale odpuszczam mecz w LA ze względu na derby. Dodatnie handi na ORLando wydaję się ryzykowne dlatego gram czysty win na INDiane. Stawka bez szaleństw bo to pierwsze mecze.
MIA - CHI +12 + IND - ORL @1,42 100j ✅ 10j
Bilans października ✅ 10j

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Gornik - Wisła Obie strzelą nie @2,0 bwin 150j
Górnik czyste konto TAK @2,62 b365 150j
Wisła na wyjazdach w 7 meczach strzeliła 6 goli... w tym 3 Koronie, więc w 6 meczach 3 gole... Dodatkowo Wisła bez Brożka. Chciałem grać win górnika, ale Wisła będzie grała na 0:0, z kontry, więc różnie to może być, mogłoby się skończyć bezbramkowym remisem.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Poland vs Slovakia / Result With Handicap - Slovakia (-1)@ 7.90 marathon 100j
Russia vs Serbia / Total Goals - Over 4.5@ 11.17 oddsring 100j
Republic of Ireland vs Latvia / Draw No Bet - Latvia (0)@ 10.50 marathon 100j
4 mecze baraży MŚ Under 2,5 @6,55 oddsring 100j

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Ac Milan nie wygra żadnego trofeum 2013/2014 unibet @1,22 100j
Jedyny puchar jaki mogą zdobyć to puchar Włoch, ale z ich grą w tym sezonie nie wydaje mi się :p
West Brown next manager Robertp di Matteo @21 b365 100j
Jahan Mjallby next Celtic manager @16 betvictor 100j
Franco Baldini next Tottenham manager @150 betvictor 25j

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Kompletnie nie rozumiem pary Ammann - Kraus.
Szwajcar zawalił igrzyska olimpijskie, pokazując że jest kompletnie pod formą.
Drugi z kolei w druzynówce mocno przyczynił się do złota Niemców w &quot;indywidualnym&quot; (w drużynówce) był 5 oddał 2 b. dobre skoki na 136,5 i 134,5m. Ustępując tylko takim asom jak Stoch (2x złoto), Prevec (srebro ma normalnej, brąz na dużej), Bardal (brąz na normalnej), Kasai (srebro na dużej).
W konkursie indywidualnym też był na wysokim 6 miejscu. Tym razem poza medalistami przed nim był Freund (za Bardala) oraz Fannemel. Dwa równie dobre skoki 131m i 140m.
Ammanna próżno szukać w pierwszej 20stce. Najlepszy skok Szwajcara był tak samo długi jak najgorszy skok Niemca wynosił 131m. Za Ammannem jedynie na + może być jego pozycja w klasyfikacji PŚ.
Krausa zestawiłbym w parze z Thomas Diethart albo Andreas Wellinger, to by było bardziej adekwatne do formy zawodników. Bukmacherzy zasugerowali się słabymi skokami w treningach i kwalach obydwu. Zarówno jeden jak i drugi oddali słabe skoki. O ile u Krausa wiem, że to luźne podejście do zawodów, a nie brak formy.
Reasumując Kraus - Ammann @1,909 marathon to dla mnie promocja.
Kraus - Ammann @1,95 w Bwin
Drugą parę jaką wybrałem to:

Neumayer, Michael
- Vassiliev, Dmitri @1,72 marathon
Niemca nie zobaczyliśmy w Soczi, to nie znaczy że zapomniał jak się skacze. Nie pojechał na igrzyska tylko dlatego, że Niemcy mają mocny zespół i dla kogoś musiało zabraknąć miejsca. Postawiono na Freitaga, jak się później okazało nie słusznie. Jak dla mnie Michael jest na tą chwilę 5-7 skoczkiem Niemieckim. Vassiliev za to jest najlepszy z Rosjan. Jaka jest różnica między oba federacjami wszyscy wiemy. Rosjanie przygotowywali cykl treningowy tak by wyskoczyć z formą w Soczi, wyszło jak wyszło. Jeśli najlepszy zawodnik gospodarzy notuje wyniki na poziomie 20-30 miejsca to oznacza, że są słabo przygotowani.
Forma Niemca jest porównywalna, stawiam na niego bo wiem, że ma coś do udowodnienia sobie, trenerowi i kibicom. Nie spodziewałbym się po nim jakieś rewelacji, ale uważam że miejsce w przedziale 18-24 jest w jego zasięgu.
Sugeruje stawkę skromną.
Bardal na podium @3,0 Betsafe
Widzę tutaj value. Są 2 miejsca na podium wolne (jedno zajmuje Kamil). O pozostałe 2 powalczą Prevec, Kasai, Bardal, Freud. Schlierenzauer według mnie wyskoczy z formą w lotach narciarskich. Mamy 4 zawodników, a dwa miejsca 50-50 a kurs @3,0 warto złapać. Jak kto woli można pobrać Kasai też po @3.0. Zastanawiałem się nad Japończykiem, ale ostatecznie zaryzykuje przedstawiciela &quot;gospodarzy&quot;. (chodzi mi o cykl Skandynawski, żeby nie było że Andreas to Szwed)
Kraus - Ammann @1,909 marathon 200j
Kraus - Ammann @1,95 bwin 100j
Neumayer, Michael - Vassiliev, Dmitri @1,72 marathon 40j
Bardal podium @3,0 betsafe 20j
Kraus - Ammann @1,909 + Neumayer, Michael - Vassiliev, Dmitri marathon @3,28 40j
Stoch wygra @1,89 marathon 100j

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Basel - M. Tel Aviv @6 b365 200j
Salzburg - Ajax @6 b365 200j
Az Alkmarr - Liberec @7,1 200j marathon
3 powyższe @238 10j marathon
3 powyższe + Swansea @1884 10j marathon
Napoli - Swansea @7,9 80j marathon

Do góry Bottom