>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy od BascoBet

B 0

BascoBet

Użytkownik
Witam! W tym temacie będę podawał swoje najpewniejsze, wg. mnie typy wraz z kuponami. Posiadam bagaż ponad 10-cio letniego doświadczenia w tematyce bukmacherskiej. Interesuje się najbardziej tenisem ziemnym, piłką nożną, koszykówką oraz żużlem. Moje wybory na dane zdarzenia będę się starał merytorycznie wytłumaczyć w kilku zdaniach. Zapraszam do śledzenia tematu!

B 0

BascoBet

Użytkownik
24.06.2020

W dniu dzisiejszym zaproponuję jeden kupon, w którym znajdują się trzy, wg. mnie najpewniejsze na dziś zdarzenia.
Na wstępie chciałbym jeszcze dodać, że stawkuję kupony w czeskich koronach.

19:00, Piłka Nożna - Liga Angielska
Manchester United - Sheffield United: 1 @1,40 [Tipsport]

Z dozą pewności stawiam na gospodarzy. Czerwone Diabły nie zaznały smaku porażki od aż 12 spotkań. Ich celem jest zakończyć sezon w TOP4, aby uzyskać prawa do gry w Lidze Mistrzów. Aby przybliżyć się do tego celu, trzeba mecze wygrywać. Margines błędu się skończył, ponieważ "MU" tracą 5 punktów do 4 miejsca. Zostało 8 spotkań i 24 oczka do zdobycia. Leicester gubi punkty, i tu właśnie opatruje szansę graczy z Manchesteru na dostanie się do czwórki. Po przerwie związanej z koronawirusem, United rozegrało jeden mecz - zremisowany z Tottenhamem. Sheffield United zagrał dwa spotkania i nie pokazał absolutnie nic - marny remis z Aston Villą i sroga porażka z Newcastle United (0:3). Dzisiejsi goście mogą jednak spać spokojnie, ponieważ okupują 8 miejsce w tabeli i są pewni utrzymania, a taki był ich cel przed sezonowy. Nie chce mi się wierzyć, żeby drużyna z Sheffield utrzymała tak wysokie miejsce w tabeli.

20:30, Piłka Nożna - Liga Polska
Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa: Handicap +1,5 (1) @1,43 [Tipsport]

W tym spotkaniu stawiam, że gospodarze mogą przegrać mecz maksymalnie róznicą jednej bramki. Idę przeciwko ludziom stawiającym dzisiaj na Legię Warszawa (w czeskim bukmacherze aż 92% postawiło na wygraną gości, dzięki czemu kurs spadł z 1,90 na 1,59!). Dlaczego stawiam w kierunku "Jagi"? Na początku wspomnijmy o osłabieniach Legii - kontuzję złapał najlepszy ostatnio gracz Wojskowych - Marko Vesović. Ponadto dwóch napastników - Kante oraz Sanogo. Zostają właściwie z jednym napastnikiem - Pekhartem, aczkolwiek znamy jego styl gry, to zawodnik wysoki, który nie opiera się na dynamice, lecz na warunkach fizycznych. Wydaje mi się, że obrona Jagielloni poradzi sobie z nim. To będzie trudny mecz dla gości - w Białymstoku zawsze ciężko im się grało. Spójrzmy w statystykę - na ostatnie 6 batalii w Białymstoku, 4 razy padł remis, dwukrotnie triumfowała Jagiellonia, a Legia nie wygrała żadnego z tych spotkań. W Ekstraklasie zostało 7 kolejek do końca rozgrywek. Legia wiedzie prym i prowadzi z 10 punktową przewagą. Legia nie musi wygrywać wszystkich spotkań, oni skupiają się na meczach przede wszystkim na własnym stadionie. Pamiętajmy, że Piast, czy Lech, również gubią sporo punktów, a więc sprawa Mistrzostwa jest już praktycznie przesądzona... z drugiej strony Jagiellonia walcząca o Ligę Europy. Prawdpodobnie 4 miejsce zagwarantuję start w kwalifikacjach. Ostatni argument to forma drużyn po przerwie. Obie drużyny radzą sobie całkiem nieźle - Jaga z 3 wygranymi, 1 remisem i 1 porażką, Legia z 5 wygranymi i z 1 porażką. Z tym, że Legia przegrała swój ostatni mecz wyjazdowy z Górnikiem Zabrze. Czy dzisiaj wygrają z druzyną bardziej wymagającą, biorąc pod uwagę brak Vesovicia czy Kante? Ja stawiam bezpiecznie, na Jagiellonie z handicapem po fajnym kursie, ponieważ wszystkie argumenty przemawiają za tym zakładem. Ryzykowniej można spróbować pograć 1X.

22:00, Piłka Nożna - Hiszpania
Real Madryt - Mallorca - 1 @1,15 [Tipsport]

Ostatni nasz zakład na kuponie i krótka analiza. Z reguły nie tykam takich kursów, ale dzisiaj - czemu nie? Zanosi się na bardzo pewną wygraną Realu Madryt. Mallorca to drużyna ze strefy spadkowej, która wpuściła najwięcej bramek w lidze. Królewscy nie mogą tracić dzisiaj punktów, aby ponownie zrównać się w tabeli z Barceloną. Ostatnie dwa mecze u siebie z Mallorcą to pewne wygrane w stosunkach 5:2 oraz 4:1. Dzisiaj uważam, że gospodarze również odniosą pewne zwycięstwo. Forma Realu po przerwie - zacna - trzy wygrane. Mallorca - dwie porażki, jeden remis. Uważam, że Real ma bardzo spore szansę na Mistrzostwo Hiszpanii w tym roku. Barcelona, po dwóch latach dominacji przeżywa słabszy sezon, a Królewscy łapią wiatr w żagle i mkną do przodu.

Mój kupon:
Manchester United - Sheffield United: 1 @1,40 [Tipsport]
Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa: Handicap +1,5 (1) @1,43 [Tipsport]
Real Madryt - Mallorca - 1 @1,15 [Tipsport]

Kurs ogólny: 2.27 [Tipsport]
Stawka: 50j

Powodzenia!:)

Ostatnia edycja:
B 0

BascoBet

Użytkownik
Pierwszy kupon na forum - pierwsza wygrana!
Analiza nie poszła na marne, wszystkie zdarzenia weszły bez problemów.

Wyniki:
Manchester United - Sheffield United 3:0
Real Madryt - Mallorca 2:0
Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa 0:0

KuponWin.png

Pochwalę się też małym "wariacikiem za drobne"...

Tasma1.png

Do jutra! :)

B 0

BascoBet

Użytkownik
25.06.2020

Cześć! W dniu dzisiejszym proponuję dubla.

15:30, Tenis ziemny - DTB German Pro Series
Maximilian Marterer - Kevin Krawietz - 1 @1,50 [Tipsport]

Kurs spadł od wczoraj z 1,65. Pojedynek dwóch Niemców o bardzo podobnych warunkach fizycznych - obaj mierzą po 191 cm wzrostu. Leworęczny, 25 letni Max to zawodnik o wiele większym potencjale niż jego dzisiejszy przeciwnik. Przypomnę, że w 2018 roku zajmował on 45 miejsce w rankingu ATP. Obecnie plasuje się na 371 miejscu, z powodu absencji w drugiej połowie sezonu 2019 roku (kontuzja kolana). Jego dzisiejszy ranking więc nie odzwierciedla skali talentu i umiejętności, ponieważ to gracz z papierami na utrzymanie się w TOP 50/70. Jego gra opiera się na serwisie i solidnym forhendzie. Marterer po przerwie koronawirusowej rozegrał 6 spotkań, z czego 5 wygrał i tylko raz przegrał. Teraz kilka zdań o Kevinie. Jest to 28 latek, gracz obecnie 618 w rankingu ATP, a najwyżej plasował się na 212 miejscu. Posiada bardzo mocny serwis, ale nie najlepiej porusza się po korcie, słabo gra w defensywie, w którą będzie spychany w tym meczu przez leworęczny forhend Maximiliana. Również rozegrał 6 spotkań, a jego statystyki to 3 zwycięstwa i 3 porażki. Krawietz jako underdog wygrał ostatnie 2 mecze, nie chce mi się wierzyć, aby dzisiaj znów to uczynił. Co prawda H2H to 2-1 na korzyść Krawietza, ale zupełnie się tym nie sugeruję - mecze między tymi Panami rozgrywano 5 i 6 lat temu, a więc Max był jeszcze nastolatkiem. Ale ostatni ich mecz w 2015 roku na korzyść Marterera (6-3, 6-2). Reasumując, bez zawahania stawiam na młodszego Niemca. Umiejętności i forma są tutaj wyraźnie po jego stronie.

19:00, Piłka Nożna - Liga Angielska
Southampton - Arsenal - X2 @1,52 [Tipsport]

Do dubla doklejam typ z ligi angielskiej. Kompletnie nieudany powrót po przerwie notuje londyński Arsenal. Ekipa z Emirates ma za sobą dwie porażki - 0:3 z Manchesterem City oraz dość pechowo 1:2 z Brighton. Drużyna Artety plasuje się dopiero na 11 miejscu w tabeli, co jest szokującym wynikiem. Za trzy dni londyńczycy zagrają w ćwierćfinale FA Cup. Ponadto, w składzie Kanonierów kilka kontuzji. Dlaczego więc stawiam w kierunku Arsenalu, skoro teoretycznie, argumenty przemawiają do gry przeciwko? Dzisiaj stawiam na przełamanie. Nie chce mi się wierzyć, że drużyna o takim budżecie, kibicach i potencjale jest w stanie przegrać 4 mecz pod rząd. Nie chce mi się wierzyć, że Arsenal zakończy sezon w drugiej połowie tabeli. Być może nie uda się osiągnąć miejsca gwarantującego grę w europejskich pucharach (szok, a może sezon posuchy się im przyda?), ale każde miejsce wyżej w tabeli jest ważne. W grę wchodzą przecież pieniądze za prawa telewizyjne. Uważam, że TOP8 to absolutne minimum. Dzisiejszy rywal - przeciętny Southampton, drużyna, którą znamy głównie z tego, że utrzymuje się w lidze na ostatniej prostej - tak było w ostatnich dwóch sezonach. W obecnym może być inaczej, ponieważ drużyna z St Mary's posiada bezpieczną, 10 punktową przewagę nad strefą spadkową. Jeśli chodzi o H2H, to w ostatnich 10 spotkaniach między tymi ekipami, 5 razy zwyciężył Arsenal, 3 krotnie padł remis, a 2 razy mecz zakończył się po myśli Southampton. Wizyty Kanonierów w brytyjskim mieście portowym na przestrzeni ostatnich trzech lat kończyły się 2 zwycięstwami, 1 remisem oraz 1 porażką. Kończąc moją analizę - H2H przemawia za Arsenalem, ale ja przede wszystkim patrzę na obecną sytuację w tabeli. Bardzo nie pasuje mi tak niska pozycja The Gunners i prognozuję progres, do tego, tak jak wspomniałem szybciej - nie wierzę w czwartą porażkę Arsenalu pod rząd. Soton to dobry przeciwnik na przełamanie złej serii. Ja gram bezpiecznie, czyli zakład n wygraną podpieram remisem.

Kupon:
Maximilian Marterer - Kevin Krawietz - 1 @1,50 [Tipsport]
Southampton - Arsenal - X2 @1,52 [Tipsport]

Kurs: 2.28 [Tipsport]
Stawka: 30j

Powodzenia! :)

Ostatnia edycja:
B 0

BascoBet

Użytkownik
25.06.2020

Drugi kupon na dzień dzisiejszy ode mnie (pierwszy jest post wyżej)! Tym razem dubel z tenisa ziemnego.

00:00, Tenis ziemny - MatchPlay 120 (USA)
Claire Liu - Coco Vandeweghe - 1 @1,67 [Tipsport]

Sześć porażek z rzędu - trzy porażki po przerwie związanej z koronawirusem oraz zero wygranych setów. To ostatni bilans Coco Vandeweghe. Miałem okazję zerknąć na jej wczorajszy mecz z Alexą Glatch, i suma niewymuszonych błędów, które popełnia Coco, po prostu przeraża. Zawodniczka jest zupełnie bez formy i nie poradziła sobie z bardzo przeciętną Glatch. Dzisiaj ma przeciwniczkę bardziej wymagającą - Claire Liu to zawodniczka młoda, urodzona w 2000 roku, która była numerem 1 w rankingu juniorskim, wygrała juniorski Wimbledon, dostała się do finału juniorskiego French Open. Jest też zwyciężczynią Wimbledonu juniorskiego w deblu. W tenisie seniorskim też idzie jej całkiem dobrze, zajmowała nawet 137 lokatę w rankingu WTA (aktualnie na 235 miejscu), ale cała kariera przed nią. Coco to 29 letnia Amerykanka, której w ostatnich 2 latach często przeszkadzały kontuzje. Zajmuje 197 miejsce w rankingu, lata świetności ma już dawno za sobą, gdzie była nawet dziewiątą rakietą świata. Jej styl gry opiera się na serwisie i grze agresywnej, lecz gdy jest pod formą - popełnia niesamowitą ilość błędów i sama przegrywa mecz. Dzisiaj po drugiej stronie siatki młoda, ambitna, waleczna i solidna tenisistka, której Bóg nie obdarzył dobrymi warunkami fizycznymi (tylko 170 cm wzrostu, co, jak na tenis, to mało), ale nadrabia talentem. Obecna forma wskazuje na zdecydowaną wygraną Liu, nie wierzę, że wczoraj tak fatalnie grająca Coco dzisiaj wyjdzie i rozniesie rywalkę. Co więcej, tenisistki spotkały się 2 czerwca, a więc 3 tygodnie temu - Liu rozgromiła starszą koleżankę 6:2 6:0. Dzisiaj ponownie stawiam na wygraną Liu.

01:00, Tenis ziemny - Credit One Bank Invitational (USA)
Eugenie Bouchard - Annie Leylah Fernandez - 2 @1,53 [Tipsport]

W tym spotkaniu trochę nie rozumiem kursów. Czy ktokolwiek jeszcze wierzy w Bouchard? Zawodniczka jednego sezonu, dzisiaj 328 w rankingu WTA (kiedyś 5)... Rok 2019 zakończyła z bilansem 8 wygranych i 20 porażek. Właściwie od 5 lat Kanadyjka nie gra nic, jest bardzo przeciętna. Kursy na nią są wystawiane za nazwisko - tak jak było z Agnieszką Radwańską pod koniec jej kariery. Nie grała meczu tenisowego od pół roku czasu... a po drugiej stronie siatki, jedna z najbardziej utalentowanych zawodniczek nowej generacji. Leworęczna dziewczyna urodzona w 2002 roku, a już zajmuje 118 miejsce w rankingu WTA! Drobna Kanadyjka na początku obecnego sezonu doszła do finału turnieju WTA w Acapulco, przeszła przez kwalifikację Australian Open, doszła do 3 rundy w Monterrey, pokonując Sloane Stephens. Pokonała w tym roku Belindę Bencić w Fed Cupie (Szwajcarka była w tym czasie na 5 miejscu w rankingu). Jest w rytmie meczowym - grała 6 meczów po przerwie koronawirusowej, pierwsze dwa przegrała, lecz ostatnie cztery z rzędu wygrała. Leylah uderza piłki mocno, jest bardzo szybka na korcie, powinna przegonić starszą Kanadyjkę i spokojnie ten mecz wygrać.

Kupon:
Claire Liu - Coco Vandeweghe - 1 @1,67 [Tipsport]
Eugenie Bouchard - Annie Leylah Fernandez - 2 @1,53 [Tipsport]

Kurs: 2.56 [Tipsport]
Stawka: 20j

B 0

BascoBet

Użytkownik
25.06.2020

Trzeci kupon na dzisiaj. Krótka analiza, ponieważ pierwszy mecz startuje niedługo.

20:15, Koszykówka - Izrael
Maccabi Tel Awiw - Hapoel Holon - Handicap +25.5 (2) @1,35 [Tipsport]

Lider spotyka się z czwartą siłą ligi w rundzie zwycięzców. Gospodarze są oczywiście znacznym faworytem tego meczu, ale linie na ten alternatywny handicap są wyjątkowo wysokie. Na ostatnie 23 spotkania, 22 razy Holon pokrył ten handicap, a to mówi samo za siebie - między tymi drużynami nie ma aż takiej przepaści, aby nie pokryć handicapu 25 punktowego.

21:30 Koszykówka - Hiszpania
Barcelona - Tenerife - Handicap +17.5 (2) @1,32 [Tipsport]

Drugi mecz to również basket, tym razem Hiszpania. Spotkanie rozgrywane jest na neutralnym terenie w Valencii. Ostatni mecz rundy finałowej grupy A. Karty są rozdane, Barcelona wygrała grupę i gra dalej. Tenerife nie ma szans na awans. Mecz w którym Blaugrana na pewno da szansę pograć rezerwowym. Goście za to z pewnością będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony przeciwko świetnej drużynie i zagrają o zwycięstwo. Na ostatnich dziesięc spotkań między tymi ekipami, 8 razy handicap został pokryty przez Teneryfę, 2 razy Barcelona wygrała wyżej. Ale chciałbym zwrócić uwagę na jeszcze jedną statystykę: mianowicie na ostatnie 10 spotkań, 5 razy wygrała Teneryfa, a 5 razy Barcelona. Zatem ten rywal zdecydowanie nie leży Blaugranie. Uważam, że goście mogą powalczyć o dobry wynik w tym meczu.

22:00 Piłka Nożna - Portugalia
Braga - Victoria Guimaraes - Poniżej 4,5 bramek @1,15 [Tipsport]

Zakład "doczepiony" aby dobić do kursu kuponu 2 wzwyż. Postawiłem na bezpieczny under 4,5 w meczu Bragi. Mecz nie powinien być otwarty, ponieważ obie drużyny walczą o europejskie puchary, waga tego meczu jest ciężka. Nie spodziewam się tutaj wielu bramek. Na ostatnie 14 meczy w H2H tylko 2 razy padł over 4,5. Obie ekipy w swoich ostatnich dwóch meczach zanotowywały under 2,5 (Braga nawet 1,5 w obu spotkaniach).

Kupon:

Maccabi Tel Awiw - Hapoel Holon - Handicap +25.5 (2) @1,35 [Tipsport]
Barcelona - Tenerife - Handicap +17.5 (2) @1,32 [Tipsport]
Braga - Victoria Guimaraes - Poniżej 4,5 bramek @1,15 [Tipsport]

Kurs: 2,05
Stawka: 10j

Ostatnia edycja:
B 0

BascoBet

Użytkownik
** US OPEN 2020 **

Hej! W miarę możliwości, będę się starał dzielić z Wami moją wiedzą tenisową podczas US Open.
Co roku gram Wielkie Szlemy z pozytywnym skutkiem. Zobaczymy, czy uda się i teraz!
Poniżej moje typy z analizami. Jeśli szukasz porady - śmiało pisz w komentarzu. Postaram się odpowiedzieć.
Pierwsze spotkania zaczynamy zawsze od godz. 17:00 ! ! !

#Dzień_1

A. Davidovich Fokina - Dennis Novak

Typ: Dennis Novak [1.50]

ANALIZA:
Mamy tutaj mecz typowego "ziemniaka" - Fokiny, który głównie osiąga sukcesy nawierzchni ceglanej.
Po drugiej stronie siatki zawodnik, który preferuje hard courty. Novak potwierdził, że jest w dobrej formie w poprzednim turnieju "Cinncinati" (który był rozgrywany na kortach w Nowym Jorku - tych samych, na których gramy US Open).
Austriak pokonał zawsze niewygodnego Dzumhura, w drugiej rundzie uległ Aljazowi Bedene, lecz w 3 setach, po wyrównanej walce. Hiszpan w 1 rundzie gładko przegrał z Berankisem. W tym pojedynku wszystkie atuty są po stronie Novaka - serwis, forhend.
Znamy grę Fokiny - nie dysponuje mocnym serwisem, lubi grać dropshoty - gra typowa na wolne korty ziemne. Pewnie stawiam na Novaka.

Jason Jung - Federico Coria

Typ: Jason Jung [1.30]

ANALIZA:
Jung właściwie całe życie gra na hardzie, na prawdę moja pamięć nie sięga, kiedy grał ostatnio na innej nawierzchni. Solidny zawodnik z okolicy 100 rankingu, który przed pandemią w tym roku potrafił pokonać tak markowych graczy jak: Norrie, Anderson, Opelka.
Jego rywalem będzie Coria, który jest wychowany na kortach ziemnych i nie ma nic wspólnego z hard courtami - zupełna odwrotność do Junga. Na nawierzchni ceglanej stawiałbym na Corię, na nawierzchni twardej - zdecydowanie stawiam na Junga. Jego doświadczenie w tym spotkaniu zdecydowanie zaprocenuje. Prognozuję pewne zwycięstwo starszego z tej pary.

Adrian Mannarino - Lorenzo Sonego

Typ: Adrian Mannarino [1.66]

Pojedynek zawodników z TOP50 rankingu. Ten mecz zapowiada się ciekawie, a ja stawiam na Francuza. Przede wszystkim, Mannarino pokazał tydzień temu w meczu z Millmanem, że jest świetnie przygotowany. To był piękny mecz z długimi wymianami, ostatecznie minimalnie przegrany przez Adriana, ale tutaj myślę, że sobie odbije tą porażkę z nawiązką. Mannarino to leworęczny zawodnik z nieprzyjemnym, wyrzucającym z kortu serwisem. Lubi grać długie wymiany, trzymać piłkę w korcie. Jego rywalem jest zawodnik który słabo returnuje, woli krótkie wymiany, popełnia błędy - a więc to, co Mannarino lubi najbardziej. Właściwie jedynym atutem w tym meczu dla Sonego będzie serwis, ale nie jest to serwis typu Isner/Opelka. Tylko tą bronią Francuza on nie postraszy. Dodajmy, że Sonego notuje 10 porażek z rzędu na kortach twardych (zdecydowanie lepiej czuje się na ziemnych). Mannarino przed pandemią wygrał Challengera w Meksyku.

Paolo Lorenzi - Brandon Nakashima

Typ: Brandon Nakashima [1.20]

Tutaj wiele analizować nie trzeba - Nakashima to wielki talent, wychowany na hard courtach. Jego gra może się podobać, jest bardzo solidny. W tym meczu zabiega Włocha. Z racji wieku, Lorenziemu już blisko do końca kariery. Do tego, Paolo to Challengerowy rzemieślnik - z kortów ziemnych. W tym meczu nie ma szans powalczyć, zero atutów, przewiduję gładkie zwycięstwo Nakashimy, być może 3-0 w setach.

Federico Gaio - Ricardas Berankis

Typ: Ricardas Berankis [1.20]

Zdecydowanie stawiam na Litwina, który jest w formie - na ostatnich 7 meczy na kortach twardych, 6 wygrał, a jego passę przerwał Novak Djoković tydzień temu, lecz po bardzo ciekawym meczu. Berankis wygrał aż 10 gemów w meczu z Serbem, co mówi samo za siebie - jest świetnie przygotowany. Do tego, korty twarde są jego ulubionymi, a Gaio ciągle gra na ziemnych. Zero jakiegokolwiek przygotowania do turnieju Włocha - ostatnio grał w Challengerze Todi na mączce. Moim zdaniem przyjechał tu typowo po wpisowe, aby zainkasować fajną sumę za sam występ.

Denis Shapovalov - Sebastian Korda

Typ: Denis Shapovalov [1.11]

Dobry typ na podbicie kursu. Kanadyjczyk ma bardzo przyjemną drabinkę i myślę, że to wykorzysta. Korda jest o dwa poziomy gorszym graczem i nie ogranym na arenie międzynarodowej.

DODATKOWE TYPY:
Cressy - Kovalik: Cressy [1.53] - Cressy świetny serwis i gra serve&volley, bardzo dobra forma przed pandemią na hardzie, Kovalik woli wolniejszą grę i korty ziemne
Vondrousova - Minnen: Vondrousova [1.20] - Powinien być dość łatwy mecz dla Czeszki
Kostjuk - Kasatkina: Kasatkina [2.20] - Szukam niespodzianki kursowej w tym meczu, Kasatkina ostatnio w słabej formie, ale jeśli będzie grać cierpliwie, to młoda Kostjuk się wystrzela sama Myślę że doświadczenie Rosjanki pozwoli jej wygrać ten mecz
Linette - Inglis: Linette [1.14] - Magda ma świetną drabinkę i musi to wykorzystać, Inglis nie powinna Polce sprawić problemów
Martincova - Martić: Martić [1.20] - Widziałem na żywo Martincovą tydzień temu trenującą na hard courcie w Pradze. Słabe poruszanie się po korcie, dużo błędów. Martić to klasowa zawodniczka
Peterson - Flipkens: Peterson [1.90] - Flipkens już 34 lata na karku, to nie ta sama zawodniczka co kilka lat temu. Ogólnie obie zawodniczki lubią potrzymać piłkę w korcie, mogą być fajne wymiany, ale ja stawiam na wygraną Szwedki, lecz nie ukrywam, że z dozą ryzyka
Kerber - Tomljanović: Kerber [1.66]

KUPONY:

Dennis Novak [1,50]
Adrian Mannarino [1,66]
KURS: 2.50 [BET365]
STAWKA: 3j

Jason Jung [1,30]
Denis Shapovalov [1,11]
Brandon Nakashima [1,20]
Ricardas Berankis [1,20]
KURS: 2.08 [BET365]

Maxime Cressy [1,53]
Marketa Vondrousova [1,20]
Magda Linette [1,14]
KURS: 2.10 [BET365]

Daria Kasatkina [2,20]
Rebeca Peterson [1,90]
KURS: 4.20 [BET365]

Angelique Kerber [1,66]
Petra Martić [1,20]
KURS: 2.00 [BET365]

B 0

BascoBet

Użytkownik
US OPEN - Propozycję zakładu długoterminowego. Każdy z nas ma swoich faworytów do końcowego triumfu. Po dyskwalifikacji Djokovica, będziemy mieli debiutanckie zwycięstwo w ATP, a moim faworytem jest Dominic Thiem po kursie @5,00. Jeśli chodzi o WTA, tutaj największe szansę daje Viktorii Azarence @7,50. Gdy złączymy te zdarzenia, mamy fajny kurs ogólny w postaci 37.50. Oczywiście grając single, nasze szanse na wygraną się zwiększają, a kursy zachęcają do gry! Czy w niedzielę będziemy liczyć $$$?

ATP: Dominic Thiem wygra US Open 2020 @5,00

Podczas absencji Federera i Nadala, głównym faworytem do zwycięstwa był Novak Djoković. Wczoraj, po głupim i nie przemyślanym zachowaniu, Serb został zdyskwalifikowany z turnieju. Wcześniej odpadł również inny faworyt - Stefanos Tsitsipas. W chwili obecnej, moim zdaniem, Dominic Thiem ma największe szanse na tytuł. Najgroźniejszym rywalem będzie Danił Medvedev, a z nim Austriak może skrzyżować rakiety w półfinale, mecz ten może mieć miano przedwczesnego finału, gdyż dolna drabinka jest o wiele mocniejsza niż górna.

Droga Thiema do tytułu:
1/8 finału - Felix Auger-Aliassime
ćwierćfinał - prawdpodobnie De Minaur
półfinał - prawdpodobnie Medvedev
finał - prawdpodobnie Zverev

Cztery mecze do wygrania. Już dzisiaj 1 krok do zrobienia z młodym Kanadyjczykiem, Felixem. W ćwierćfinale Thiem może zagrać z De Minaurem lub Pospisilem. Wg. mnie zagra z Australijczykiem. Tak czy inaczej, w obu przypadkach Thiem będzie dużym faworytem. Półfinał z Medvedevem to mecz o wszystko. Jeśli Austriak wygra, to moim zdaniem w finale będzie faworytem. Może trafić tam na Zvereva (najprawdpodobniejszy scenariusz), choć Shapovalov również wygląda na chłopaka, który może dostać się do finału.
Dominic Thiem z obecnej stawki najbardziej zasłużył na tytuł wielkoszlemowy. Austriak grał w finałach Grand Slamów aż trzy razy . W 2018 roku, 0-3 z Nadalem na Roland Garros. Rok później, 1-3 z Nadalem - również we Francji. W 2020 roku, w Australian Open: 2-3 z Djokovicem po świetnym meczu. Teraz czas ugrać seta więcej, i wymarzony tytuł zostanie zdobyty! Oprócz Thiema, tylko Medvedev - jeden raz - poznał smak finału turnieju wielkoszlemowego (rok temu na US Open porażka z Nadalem).
Forma Thiema pozwala nam optymistycznie patrzeć na ten zakład. Do tego, jest on najbardziej utytułowany i doświadczony wśród pozostałych zawodników w stawce. Pozytywne H2H z głównymi rywalami - ze Zverevem 7:2, z Medvedevem 2:1.

WTA - Victoria Azarenka wygra US Open 2020 @ 7,50
Przejdźmy do analizy u Pań. Stawiam na Azarenkę, która jest w wyśmienitej formie. Dwukrotna mistrzyni wielkoszlemowa z AO (2012, 2013) ma w końcu szansę dorzucić kolejny tytuł. Białorusinka długo dochodziła do formy po kontuzjach, a następnie po zostaniu matką. Wydaje się, że w końcu osiągnęła szczyt formy. Obecnie notuje serię 9 zwycięstw i jej gra wygląda znakomicie.

Drabinka:
1/8 finału - Muchova
ćwierćfinał - Mertens/Kenin
półfinał - Williams/Cornet/Pironkova/Sakkari
finał - prawdopodobnie Osaka lub Brady

Droga do tytułu nie będzie łatwa. Dzisiaj czeka Vikę mecz 1/8 finału z Muchovą. W ćwierćfinale wymagająca rywalka - Mertens lub Kenin. Jeśli Vika zagra jak dotychczas, to o wynik meczu jestem jednak spokojny w obu przypadkach. Półfinał to już mecz, dość możliwe, że z Sereną Williams. Amerykanka nie powinna pokonać Białorusinki, patrząc na formę obu Pań - dla Sereny półfinał będzie bardzo dobrym rezultatem. W przypadku meczu z Cornet/Pironkovą/Sakkari - Azarenka będzie zdecydowanym faworytem. Prawdziwy, najtrudniejszy test czekać będzie na Vikę w finale - Naomi Osaka lub będąca w świetnej formie Jen Brady. Po cichu liczę, że Osaka się potknie szybciej i odpadnie. Wtedy szanse Azarenki będą olbrzymie. Jeśli w finale zagra Osaka i Azarenka, to będzie ciężej, ale szansę oceniam na 55 do 45 na korzyść Viktorii. Ja patrzę pozytywnie, ponieważ widzę Vikę w formie zzda dawnych lat - gdzie zawsze szła jak walec i była nie do zatrzymania! Pobieram świetny kurs i trzymam kciuki!

KUPONY
Thiem wygra US Open @5,00 [Tipsport] Stawka 3j
Azarenka wygra US Open @7,5 [Tipsport] Stawka 2j
Thiem + Azarenka wygrają US Open @37,5 Stawka 1j

Do góry Bottom