>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy NHL by Biskup

B 0

blancomadrid

Użytkownik
Hej,
mam pewne pytanie. Czy prowadzisz jakieś statystyki odnośnie obstawiania NHL? Chodzi mi o to jak często ( a właściwie ile) zdarzyło ci się serii w których nie trafiłeś 3 razy pod rząd, a innymi słowy jak często trafiałeś dopiero w 4 progu progresji, a jak często dopiero na 5 progu. Czytając poprzednie wiadomości to chyba tylko 2 razy za 5 razem, ale wolę się upewnić. Chodzi o to że chcę zagrać twoją progresją, jednak nie chcę ryzykować dłuższej serii, i dużej straty, więc chcę wyznaczyć sobie pewien próg, do którego zawsze max będe grał. A więc do obliczeń byłyby mi potrzebne właśnie takie statystyki jeżeli posiadasz. Byłbym wdzięczny za odpowiedź. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany moimi wyliczeniami chętnie się podzielę.
pozdrawiam

M 0

milosz01

Użytkownik
Spoko, tylko z tą progresją trzeba być naprawde ostrożnym i mieć kasę w razie dłuższych serii.
Wczoraj wypłaciłem 500, które udało mi się ugrać przez miesiąc (małe stawki od 10-30).

Od połowy listopada obstawiałem codziennie po jednym zakładzie (łącznie ponad 130 zakładów).
Najdłuższa seria zwycięstw pod rząd - 6.
Najdłuższa seria porażek pod rząd - 5.

PS. Teraz sezon NHL jest bezpośrednio przed play-offami, wiec proponuję trochę zluzować ze stawkami.
Oj był placz wtedy u niektórych graczy.

@bbiskup
Jak się bilans zysków/stat na koniec sezonu zamknął?
Zmieniłes buka czy trwasz przy tym samym?

Do góry Bottom