Pewnie, zaraz zrobię screena Tylko jeszcze mi powiedzcie jak go tu wrzucić, żeby pokazało się od razu zdjęcie a nie link to jakieś innej strony - nie chcę śmiecić jakimiś linkami
Fury w boksie niedługo walczy, kurs 2.10.U siebie w Manchesterze, więc sędziowie jego.Parker regres ostatnio, na punkty nie wygra, znokautować tym bardziej nie znokautuje lotnego na nogach Furego.
Pewnie, zaraz zrobię screena Tylko jeszcze mi powiedzcie jak go tu wrzucić, żeby pokazało się od razu zdjęcie a nie link to jakieś innej strony - nie chcę śmiecić jakimiś linkami
Nikt nie "powinien" nic wrzucać, bo to już jest "dowód w sprawie", no chyba, że sts, czy "inni" operatorzy ????
Ale ofc wolna wola ????
Proszę bardzo. Aguero trochę nerwów mi sprawił ale chwała Guardioli, że go nie ściągnął i dał walczyć o Króla Strzelców ????
EDIT
Jeszcze decydowałem między Adurizem z Bilbao a Insigne. Aduriz też trafił ???? ???? ????