>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
R 7

reikai

Użytkownik
Fury w boksie niedługo walczy, kurs 2.10.U siebie w Manchesterze, więc sędziowie jego.Parker regres ostatnio, na punkty nie wygra, znokautować tym bardziej nie znokautuje lotnego na nogach Furego.

spiderman1984 510

spiderman1984

Użytkownik
Pewnie, zaraz zrobię screena ;) Tylko jeszcze mi powiedzcie jak go tu wrzucić, żeby pokazało się od razu zdjęcie a nie link to jakieś innej strony - nie chcę śmiecić jakimiś linkami ;)
chyba przez przycisk &quot;Wyślij plik&quot; , ale nie jestem pewny

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Pewnie, zaraz zrobię screena ;) Tylko jeszcze mi powiedzcie jak go tu wrzucić, żeby pokazało się od razu zdjęcie a nie link to jakieś innej strony - nie chcę śmiecić jakimiś linkami ;)
nie wygłupiaj się, nie musisz nić udowadniać żeby zadowolić jakiegoś cześka
ważne, że hajs się zgadza
sam pobrałem Dybale, dzięki

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Nikt nie &quot;powinien&quot; nic wrzucać, bo to już jest &quot;dowód w sprawie&quot;, no chyba, że sts, czy &quot;inni&quot; operatorzy ????
Ale ofc wolna wola ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Proszę bardzo. Aguero trochę nerwów mi sprawił ale chwała Guardioli, że go nie ściągnął i dał walczyć o Króla Strzelców ????
EDIT
Jeszcze decydowałem między Adurizem z Bilbao a Insigne. Aduriz też trafił ???? ???? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom