na 1xbet po kursie 11, takie pytanie przed meczem zobaczylem cos takiego Gerard Deulofeunie strzeli gola - Nie 1.40. Dałem na to maxa ile sie dało, nie ma go nawet na rezerwie. Cofną to czy przejdzie ? xd
!!!!
Oczywiście tu jest błąd - kto śledził od razu ten wie, że podałem Mertensa a w rzeczywistości pograłem Insigne ???? Insigne jako pierwszy, Salah tak samo, Dybala też a Auba hattrick! Piękny dzień! ???? ???? ????
!!!!
Oczywiście tu jest błąd - kto śledził od razu ten wie, że podałem Mertensa a w rzeczywistości pograłem Insigne ???? Insigne jako pierwszy, Salah tak samo, Dybala też a Auba hattrick! Piękny dzień! ???? ???? ????
!!!!
Zagralem z Tobą Aubemayanga, Dybale i Salaha, kurs okolo 8. Dzieki.
Edit :
Mertensa jak podales pierwotnie na szczescie nie zdazylem bo napoli mecz wtedy sie zaczynal
2 bramka Bredy stadiony świata warto zobaczyć...futbol staje się coraz barfziej brutalny albo brudny chyba feye tego nie chciał wygrać...takich kiksow bramkarzy to nawet w mojej okregowce nie widzialem, a oni przrciez graja w lidze mistrzow