>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
lobot 644

lobot

Użytkownik
Można próbować bramkę Vidala z Barcelony , dzisiaj zagra na prawym skrzydle
na 1xbet po kursie 11, takie pytanie przed meczem zobaczylem cos takiego Gerard Deulofeunie strzeli gola - Nie 1.40. Dałem na to maxa ile sie dało, nie ma go nawet na rezerwie. Cofną to czy przejdzie ? xd

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Idę za ciosem!
Salah + Mertens + Dybala + Aubameyang
@10.58 iforBet
✅✅✅ !!!!
Oczywiście tu jest błąd - kto śledził od razu ten wie, że podałem Mertensa a w rzeczywistości pograłem Insigne ???? Insigne jako pierwszy, Salah tak samo, Dybala też a Auba hattrick! Piękny dzień! ???? ???? ????

betlej 184

betlej

Użytkownik
✅✅✅ !!!!
Oczywiście tu jest błąd - kto śledził od razu ten wie, że podałem Mertensa a w rzeczywistości pograłem Insigne ???? Insigne jako pierwszy, Salah tak samo, Dybala też a Auba hattrick! Piękny dzień! ???? ???? ????
Pokazesz screena kuponu ?

yanger 100

yanger

Użytkownik
✅✅✅ !!!!
Zagralem z Tobą Aubemayanga, Dybale i Salaha, kurs okolo 8. Dzieki.
Edit :
Mertensa jak podales pierwotnie na szczescie nie zdazylem bo napoli mecz wtedy sie zaczynal :p

madman01 13,6K

madman01

Użytkownik
2 bramka Bredy stadiony świata warto zobaczyć...futbol staje się coraz barfziej brutalny albo brudny chyba feye tego nie chciał wygrać...takich kiksow bramkarzy to nawet w mojej okregowce nie widzialem, a oni przrciez graja w lidze mistrzow

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom