Dziś zagramy za freebet na Superbecie z wczoraj + z superspina.
Kupon #13 FREEBET
Napoli - Braga / 1 (Superprzewaga)
Arsenal - Sevilla / 2 (+2,5 AH)
PSV - Lens / PSV gol + over 3.5 RR
RB Salzburg - Inter / Over 1.5 + każda over 1.5 RR + over 1.5 ŻK
Real Madryt - Braga / Over 2.5 + każda over 0.5 RR + over 2.5 ŻK
@7.20 - 8.5j Superbet hoho, nie mój tydzień pod puchary
Dziś trochę agresywniej bo skoro freebet to może spróbujemy coś odegrać.
Mam nadzieję, że kupon nie zakończy się znowu przedwcześnie tak jak ostatnio bywa na meczach o 18:45. Mam nadzieję, że Napoli grając u siebie z beznadziejnym Unionem poradzi sobie i zachowa komplet punktów. W dalszym ciągu brak Osimhena ale jest Politano, Raspadori czy Kvara, którzy jak najbardziej dają radę. Oglądałem mecz z Salerną i naprawdę fajnie to wyglądało mimo, że rywale mieli swoje okazje to Napoli cały mecz prowadziło grę i miało wynik pod kontrolą gdyż szybko wyszli na prowadzenie. Liczę, że tu będzie podobnie szybka bramka-dwie i kontrolowanie spotkania. Przyjemna jest także superprzewaga, bo szybkie dwa gole dla Neapolitańczyków kończą nam emocje i typ mamy zaliczony.
W Arsenalu z kolei sporo kontuzji. Na pewno nie zagrają Jesus, Partey, Ode, Smith-Rowe a Nketiah także nie trenował i jego występ stoi pod znakiem zapytania. Artecie na pewno zależy tylko i wyłącznie na trzech punktach, zwłaszcza, że drużyna dalej jest pewnie nabuzowana po weekendzie i będzie chciała jak najszybciej powrócić na zwycięskie tory. Problem w tym, że Sevilla to nie są ogórki jak Sheffield czy inne Bournemouth i sprawili niemało kłopotów już w pierwszym spotkaniu na Ramos Sanchez Pizjuan gdzie wygrana Arsenalu była dość szczęśliwa, bo piłkarze z Andaluzji mieli kilka dogodnych okazji, które można było zamienić na bramki. Wiadomo teraz Kanonierzy grają u siebie, Sevilla na wyjeździe, ale ciężko mi uwierzyć w 3:0 lub wyżej dla Arsenalu, który nie jest w jakiejś wybitnej formie, w zespole jest sporo kontuzji, a Sevilla zapewne nie wyjdzie na otwartą grę i cios za cios, tylko zapewne staną mocniej w obronie szukając swoich szans w atakach. Sytuacja wydaje mi się podobna jak w ostatniej kolejce
LE gdzie bliźniacza sytuacja była w meczu Brighton - Ajax, gdzie również grałem dodatni handicap na gości, bo w moim zdaniu kursy na zdecydowanego faworyta jakim jest Arsenal są przeszacowane. Moim zdaniem 1.3 z Sevillą ma jeszcze mniejszą wartość jak gra wtedy na Brighton, a handi na Sevillę po wyższym kursie niż gra na "jedynkę" moim zdaniem jest lepszym wyborem.
PSV u siebie podejmie Lens i z pewnością będzie chciało to spotkanie wygrać bo zajmuje aktualnie ostatnie miejsce w tabeli a spokojnie stać ich na awans z drugiego miejsca. Pierwszy mecz zakończył się remisem więc będą musieli wygrac aby w przypadku takiej samej ilości punktów być wyżej w tabeli bo decyduje bilans meczów bezpośrednich. Holendrzy to nie ekipa, która strzela gola i klepie tylko zespół który chce strzelić drugą a potem trzecią i czwarta bramkę. Cały czas nacierają na zespół rywali. Tu gra pod faworyta, choć win jest wg mnie naprawdę prawdopodobny to gram ostrożniej czyli na rogi i gola. Rogi PSV pokrywało w każdym spotkaniu w tym sezonie, a bramki nie strzelili tylko na Emirates - na własnym obiekcie w każdym spotkaniu w tym sezonie strzelali minimum bramkę więc liczę na to i dziś.
W meczu Salzburgu z Interem spodziewam się ciekawego widowiska bo jak się okazało Salzburg to nie tylko chłopcy do bicia. Potrafili wygrać na ciężkim terenie w Lizbonie, co prawda pozostałe mecze dwa przegrali ale Interowi potrafili zagrozić także w Mediolanie. Na pewno będą starali się zdobyć bramkę aniżeli grać "na zero", to ofensywna ekipa podobnie jak i Inter. Dwa gole to tak naprawdę może pokryć każda z tych ekip choć bliżej temu jednak Interowi i tak też typują bukmacherzy. Inter nie pokrył overa tylko z Benficą, w meczach Salzburga minimum dwa gole padały w każdym spotkaniu. Co więcej zespół z Austrii także w każdym spotkaniu tego sezonu bił co najmniej dwa rogi - także w
LM. Średnio biją 5.3 roga/mecz, także roga "na połowę" powinni zrobić, zwłaszcza, że grają u siebie. W
LM wbili zaledwie 2 Sociedad (ale linia pokryta), 5 w Lizbonie i 4 w Mediolanie. Dwie kartki to także nie wygórowana linia, a wręcz bardzo niska zwłaszcza na tym etapie rozgrywek.
Podobnie sprawy mają się w Realu, z tym, że over 2.5 może pokryć sam Real. Trzy kartki podobnie jak wyżej to także niska linia biorąc pod uwagę, że mamy tu hiszpańską i portugalską ekipę. Braga na drugie miejsce szans raczej nie ma przy tak grającym Napoli ale chociaż trzecie może utrzymać i awansować do
LE. Na pewno będą próbować i tworzyć zagrożenie pod bramką Królewskich. W kwestii rożnych Braga nie miała spotkania gdzie nie wbiłaby choć jednego rożnego, Real podobnie - każdy rywal był w stanie nabić im choć jednego roga, bo o ich roga to nie ma co się bać. Największym ryzykiem jest ten over 2.5 ale jak wspomniałem przy takim potencjale ofensywnym jakim dysponuje Real sami są w stanie to pokryć. Braga być może zdoła strzelić bramkę co tylko zadziała pozytywnie na typ, istotnym jest, że w każdym meczu Portugalczyków był over 2.5 - kartek brakło tylko w meczu z Realem własnie w roli gospodarza (były tylko 2). Dziś mam nadzieję, że będzie inaczej.