>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [97]

Status
Zamknięty.
buyer 7K

buyer

Użytkownik
Witam,

0:3. 2 razy więcej oddanych strzałów. Przewaga w meczu. Niestety sytuacje trzeba wykorzystywać.
HISZPANIA: Tercera Division
Santfeliuenc - Peralada **0:0 - 20min**
Santfeliuenc +0,25
1.90
Betsson

Wysokie stawki na giełdzie.

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
Nishikori @ 5,10 ⛔ 7 gemów z rzędu wygrał Zverev, pogrom

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
psychol32 493,6K

psychol32

Użytkownik
Taranaki U19 (handi +27,5) 2.35 (20 punktami przegrywają)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +16
psychol32 493,6K

psychol32

Użytkownik
Za pół godziny mamy mecz piłki ręcznej kobiet Mioveni - Brasov 6.60 Fortuna. Turniej barażowy o udział w najwyższej klasie rozgrywkowej w kolejnym sezonie. Awansują dwie drużyny i wydaje mi się że na samym początku mamy mecz o 2 miejsce. Mioveni to beniaminek z bieżącego sezonu który radził sobie dość przeciętnie jak nie powiedzieć że słabo, natomiast Brasov to drużyna z drugiego poziomu rozgrywek ze wszystkimi wygranymi meczami z bieżącego sezonu. Rok wcześniej spadły bo w związku z zawirowaniami spowodowanym koronowirusem nie dokończyły rozgrywek mimo że kręciły niezłe wyniki 8 wygranych 2 remisy i tylko 1 porażka. To zespół z sukcesami zarówno na własnym podwórku jak i europejskich parkietach. Poczytałem trochę serwisy społecznościowe i one dość poważnie podchodzą do kwestii awansu. Zagram również remis kurs 12.00 Fortuna bo i taki wynik pozostawia obie drużyny w grze do samego końca turnieju barażowego. Dodam że większość buków zdjęła ten mecz nawet nie mogę znaleźć na 1xbet, a Fortunka jeszcze trzyma. Wszystko fajnie wygląda i pewnie nie wejdzie no ale spróbować muszę.

Ostatnia edycja:
erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Djokovic
1.95 fortuna

Byłby pewny plus ale Musetti odwalił krecz 2 gemy przed końcem 5 seta

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +88
verno 890,9K

verno

Znawca - Hokej