Za pół godziny mamy mecz piłki ręcznej kobiet Mioveni -
Brasov 6.60 Fortuna. Turniej barażowy o udział w najwyższej klasie rozgrywkowej w kolejnym sezonie. Awansują dwie drużyny i wydaje mi się że na samym początku mamy mecz o 2 miejsce. Mioveni to beniaminek z bieżącego sezonu który radził sobie dość przeciętnie jak nie powiedzieć że słabo, natomiast Brasov to drużyna z drugiego poziomu rozgrywek ze wszystkimi wygranymi meczami z bieżącego sezonu. Rok wcześniej spadły bo w związku z zawirowaniami spowodowanym koronowirusem nie dokończyły rozgrywek mimo że kręciły niezłe wyniki 8 wygranych 2 remisy i tylko 1 porażka. To zespół z sukcesami zarówno na własnym podwórku jak i europejskich parkietach. Poczytałem trochę serwisy społecznościowe i one dość poważnie podchodzą do kwestii awansu. Zagram również remis kurs
12.00 Fortuna bo i taki wynik pozostawia obie drużyny w grze do samego końca turnieju barażowego. Dodam że większość buków zdjęła ten mecz nawet nie mogę znaleźć na
1xbet, a Fortunka jeszcze trzyma. Wszystko fajnie wygląda i pewnie nie wejdzie no ale spróbować muszę.