Spokojnie, Real podbił kurs na siebie.Jeszcze parę minut temu myślałem o handi +1,5 na Szachtar
Real to wygląda jak jakieś amatorszczaki.
Dokładnie tak, a lolek już na to dwa domy postawił.Spokojnie, Real podbił kurs na siebie.
W przerwie zagrają u buka i teraz zrobią lamaka
Prędzej bym postawił na jeszcze gole Szachtara niż jakikolwiek Realu po 1 połowieSpokojnie, Real podbił kurs na siebie.
W przerwie zagrają u buka i teraz zrobią lamaka
W Hiszpanii w związku z epidemią obniżki kontraktów, więc muszą chlopaki kombinować
Całkiem możliwe. Nie oglądam meczu. Zdziwił mnie wynik bo nie spodziewałem się aż tak słabego Realu. Ale jako kibic Barcelony nie jestem tym zmartwionyPrędzej bym postawił na jeszcze gole Szachtara niż jakikolwiek Realu po 1 połowie
Mógłbyś się chociaż trochę postarać w tych Twoich prowokacjachLiverpool
City @2,045
10/10
Panowie wchodzimy grubo! Myślę, że można stawiać porządny rower za jakieś 5 tys. City pewnie z kilka brameczek załaduje a co do Ajaxu są ciency jak siki pająka jakieś 2 tygodnie temu nawet z Groningen nie potrafili strzelić bramki więc bramka Van Dijka to no problem.
Liverpool
City @2,045
10/10
Panowie wchodzimy grubo! Myślę, że można stawiać porządny rower za jakieś 5 tys. City pewnie z kilka brameczek załaduje a co do Ajaxu są ciency jak siki pająka jakieś 2 tygodnie temu nawet z Groningen nie potrafili strzelić bramki więc bramka Van Dijka to no problem.
Nie zapomnij rozliczyć poniedziałkowego hokeja MISTRZU ze spalonego teatru
Dzieciaki uczcie się od majstra bo wiecznie tutaj nie będę
1:1Fc Cartagena over 1.5
@ 2.45
na dziś
Almeria DNB 1:1
Inter DNB 2:2
ako 1.81 etoto
Majster? Zią zrobiłeś z dwóch (mocno pewnych zresztą) faworytów z Premier League dubla i już się uważasz za majstra? Przecież takie typy są w ch*j januszowe i wszystkie okoliczne Janusze i Grażynki mieli to na taśmach.
Dzieciaki uczcie się od majstra bo wiecznie tutaj nie będę