>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [93]

Status
Zamknięty.
K 0

kropson1988

Gość
Akurat właczylem sobie pojedynek pan od momentu drugiego seta , gdzie Muguruza przegrywala 4:2 no i smiem twierdzic , że po tym co zobaczylem Muguruza zgarnia szlema i tutaj niemalze jestem tego pewien . Co do panow jesli Thiem pogra tak jak z Nadalem tez jestem w stanie stwierdzic , że to on bedzie triumfatorem calego turnieju . 
A tutaj troszke zza firany tak pograne ale wczorajszy dzien i dzisiejszy poranek poki co jest piekny .

https://zapodaj.net/3c1d258a9a2d9.jpg.html
https://zapodaj.net/117c7e878d23f.jpg.html

K 0

kropson1988

Gość
cytat z dnia 30 stycznia 2020 09:29 przez szeffbZapraszam do działu tenisa robi się gorąca atmosfera przed meczem.
Jeszcze nie rozliczyles Nadala za drugi set i na mecz za tysiac euro haha ... Takze przestan pajacowac .

K 0

kropson1988

Gość
cytat z dnia 30 stycznia 2020 10:19 przez szeffbZastanawiam się nad pograniem 3:0 dla Ferdka co myślicie?
Tak dobry pomysł tylko przyłóż jak to masz w zwyczaju za kilka tysiecy euro ok? Jak wygrywać to grubo.

Ehh żałosny koleś... 

czaro82 507K

czaro82

Użytkownik
cytat z dnia 30 stycznia 2020 10:19 przez szeffbZastanawiam się nad pograniem 3:0 dla Ferdka co myślicie?
... kolega wyżej prosił abyś się już dalej niepogrążał a ty dalej Miszczu brniesz w to gówno które pozostawiłeś po sobie... ? 

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Chcesz szefie coś powiedzieć na temat 1 seta bo cos cicho jesteś.  Ale 3:0 dla  Rogera możesz śmiało rozliczyć, nie krępuj się bo zapomnisz jak wczorajsze typy na Nadala. 

S 766

szeffb

Użytkownik
Panowie spokojnie :) Dwa to taka różnica o której zapominacie, że Ja grałem Ferdka po ponad 7 a wy dokładny wynik po mniej niż 2,00 i uważacie, że jesteście lepsi, bo wam wchodzi? Widać, że o bukmachercie a właściwie na zarabianiu na niej macie małe pojęcie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
K 0

kropson1988

Gość
Szeffb nie pyklo 3:0 na Fedexa ale nie poddawaj się teraz wal na 3:1 też za kilka tysi euro na odrobienie. A wrazie jak Djok wygra drugiego to all in na 3:2 czy też win Fedexa. 

K 0

kropson1988

Gość
cytat z dnia 30 stycznia 2020 10:51 przez szeffbDjoko 3;0 @1,50 za 1000 euro 
Co za koleś i naprawdę nikt z moderatorów nic z tym nie robi? Ale karać normalne osoby to potraficie ehh brak słów panowie. 

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom