Akurat właczylem sobie pojedynek pan od momentu drugiego seta , gdzie Muguruza przegrywala 4:2 no i smiem twierdzic , że po tym co zobaczylem Muguruza zgarnia szlema i tutaj niemalze jestem tego pewien . Co do panow jesli Thiem pogra tak jak z Nadalem tez jestem w stanie stwierdzic , że to on bedzie triumfatorem calego turnieju .
A tutaj troszke zza firany tak pograne ale wczorajszy dzien i dzisiejszy poranek poki co jest piekny .
Chcesz szefie coś powiedzieć na temat 1 seta bo cos cicho jesteś. Ale 3:0 dla Rogera możesz śmiało rozliczyć, nie krępuj się bo zapomnisz jak wczorajsze typy na Nadala.
Panowie spokojnie Dwa to taka różnica o której zapominacie, że Ja grałem Ferdka po ponad 7 a wy dokładny wynik po mniej niż 2,00 i uważacie, że jesteście lepsi, bo wam wchodzi? Widać, że o bukmachercie a właściwie na zarabianiu na niej macie małe pojęcie.
Szeffb nie pyklo 3:0 na Fedexa ale nie poddawaj się teraz wal na 3:1 też za kilka tysi euro na odrobienie. A wrazie jak Djok wygra drugiego to all in na 3:2 czy też win Fedexa.