>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [92]

Status
Zamknięty.
czaro82 507,8K

czaro82

Użytkownik
... przepraszam za powyższy komentarz i off top ale przy napiciu kilku głębszych "gentelmenów" musiałem się wam wyżalić co mi w bani siedzi. Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +65
bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Podzielam zdanie, kiedyś forum żyło... Dział Premier League był na kilka stron. Użytkowników nie pamiętam ale było zawsze rzeczowo, teraz to układy się typy pod swoje sympatie klubowe, nie pod rzeczywistość. Często sam się udzielalem teraz wszystko padło i zaglądam tu czasem ale już nie z wizja że ktoś mnie odciagnie od typu czy potwierdzi moje przemyślenia ale z czystej ciekawości

Pozdrawiam 

Otrzymane punkty reputacji: +39
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ciekawe co ja mam powiedzieć, znam to forum od 2005, udzielam się aktywnie (w miarę od 2013) i "robię swoje" i każdego dnia pytanie pada: "warto?" Kiedy jest wsparcie w kumplach odp. jest prosta = warto! KTF!

Otrzymane punkty reputacji: +69
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
"Kiedyś to było" :D 

NHL 
Dallas Stars vs Pittsburgh Penguins 0:0 po 1 tercji
over 3.5 @1.90
    0:3
over 1.5 w 2 tercji @1.70     po 2 tercji dalej 0;0.. sytuacji tyle że over 3.5 dalej do zrobienia ale z taką skutecznością to może być ciężko.
Pingwiny często w 2 tercji się odpalają w tym sezonie, nie liczyłem ale jestem pewien że właśnie w 2 tercji w ich meczach pada najwięcej bramek. GL

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
MHL 04:00
Sakhalinskie Akuly vs MHK Dynamo Moscow
over 4.5 @2.10

over 5.5 @3.25    
over 6.5 @6.90    

Kursy przesadzone imo, 4.5 5.5 powinno wejść lekko a ja jeszcze spróbuję 6.5 po mega kursie  GLGL :)

@ 4:1 a tyle okazji tam było jeszcze gol na 4:1 w 2min 3tercji także całe 18min jeszcze mieli i nic już nie wbili.. szkoda gadać!

zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
Western United-Melbourne City
tak na sportowo mysle ze w tym meczu o btts sie postaraja wiec zagram @2.00    
0-0   7 min
1-1 65 min

Otrzymane punkty reputacji: +16
dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
⚽ B. Binh Duong - Quang Nam FC (bts - tak) 1,90   

i mały off top:
ktoś wie gdzie mogę sobie obejrzeć walki z fame mma 5? bo oczywiście wszędzie banują, a transmisji na żywo oglądać nie mogłem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom