cytat z dnia 25 października 2019 15:03 przez erni1Ręczna na dziś i jutro
Bahrajn DNB 34:29 plus
Iran DNB 27:25 plus
ako 1.80 etoto
cytat z dnia 26 października 2019 18:10 przez brajanuszWarta Zawiercie 2 set wygra z handi -2,5, kurs 2,08
już 1:0cytat z dnia 26 października 2019 19:10 przez siadloCharleroi 2,1
Wyłączyłem przy 16-11 ha jazda po 3-1 !cytat z dnia 26 października 2019 19:06 przez tyksiolWydymalo hc
cytat z dnia 26 października 2019 19:10 przez siadloCharleroi 2,1
Forum siadło po zmianie szaty graficznej połączonej z nową weryfikacją kont.cytat z dnia 26 października 2019 19:17 przez czaro82... siadlo, brajanusz no przecieram ekran ze zdumienia panowie, ratujcie to forum bo czuje że to już końcówka
Potwierdzam, sami "sobie strzelili w kolano". Do tego czasu było super. Spooory ruch, było mnóstwo typów i to celnych, bardzo często z argumentacją i śledzeniem w TV.cytat z dnia 26 października 2019 20:02 przez siadlo
Forum siadło po zmianie szaty graficznej połączonej z nową weryfikacją kont.
Wiem,że kolesie mieli ich po kilka, ale komu to przeszkadzało, skoro podawali trafne typy i to seriami. Było ich sporo i było czego wybierać.
Stare dobre czasy....
Widzę że wszyscy się wynieśli (z resztą już przed zapowiedziami zmian pisali do mnie, czy chce się z nimi przenieść).
Aż żal, że nie ma tu takich typerów, jak Tomek80, Prezes, Verno itd...Tylko Ty pozostałeś dinozaurze
Dzięki czaro82 ale nie bądź taki skromny Jeśli mozesz pojawiaj sie częściej, w piłce nożnej i tenisie masz lepszą od nas skuteczność. Pozdrawiam, powodzenia.cytat z dnia 26 października 2019 20:11 przez czaro82... erni1,tyksiol, jakub007 jesteście tutaj głównymi filarami oczywiście nie zapominając o złoty5 czy też Roshi wystarczy spojrzeć na waszą aktywność w typach live, owszem udziela się czasami jakiś moderator neutralny, ranczo0123 lub karciarz ale to typowe dla podtrzymania przy życiu tego działu, korzystając z okazji pozdrawiam wszystkich wyżej wymienionych oraz tych starszych lisów o których zapomniałem jak jozzy22 czy verno.
Razem z Tomek80, Stefan, Lamora, Afrykamen funkacid, oraz innymi starymi użytkownikami wspólnie tworzyliśmy coś w projekcie do którego byłem zaproszony tylko jako gość. Przyznaję może i się nie nadaje do tego typu prywatno-społecznych grup ale dobrze było mi zaglądać do ogółu z FB.cytat z dnia 26 października 2019 20:02 przez siadlo
Forum siadło po zmianie szaty graficznej połączonej z nową weryfikacją kont.
Wiem,że kolesie mieli ich po kilka, ale komu to przeszkadzało, skoro podawali trafne typy i to seriami. Było ich sporo i było czego wybierać.
Stare dobre czasy....
Widzę że wszyscy się wynieśli (z resztą już przed zapowiedziami zmian pisali do mnie, czy chce się z nimi przenieść).
Aż żal, że nie ma tu takich typerów, jak Tomek80, Prezes, Verno itd...Tylko Ty pozostałeś dinozaurze
... ja także żyje tą nadzieją kolego, chciałbym aby gonza, oraz ziomeczek i cuardado zaglądali tutaj częściej i wspólnymi siłami odbudujemy choć po części aktywność sprzed kilku lat. 3mam kciuki elocytat z dnia 26 października 2019 20:19 przez erni1
Dzięki czaro82 ale nie bądź taki skromny Jeśli mozesz pojawiaj sie częściej, w piłce nożnej i tenisie masz lepszą od nas skuteczność. Pozdrawiam, powodzenia.
P.s. Mam nadzieję, że koledzy Brajanusz i Siadło wrócili na trochę dluzej niż na jeden dzień