cytat z dnia 4 września 2019 19:14 przez sphairstikeVekic zawsze zawodzi w waznych meczach w przeciwieństwie do Bencic. Ja pograłem Belinde przed meczem
To zamiast spamowac jak to ma ostatnio miejsce w Twoim przypadku za co dostawales bany zacznij podawać typy to może inni się uaktywnia. Albo przenieś się do konkurencji jak tu tak źle skoro temat zawieszasz albo zamykasz po kilka razy w miesiącu a za chwile wracasz.
Nie wiem po co takie teksty. Myślisz że po takim wpisie coś się zmieni na lepsze. Sam widzę że to forum upada i to w szybkim tempie ale nie kopie się leżącego
Swego czasu był tu taki user chomik. Udzielal się w dziale tenisa. Nie powiem wiedzę jakąś posiadał ale ego jak z ziemi do księżyca. Potrafił tylko innych obrażać jak i całe forum. Tez zachwalal betsample i nakłanial żeby tam się przenosić. Niestety tam go nie przyjęli i zatruwal tutaj życie ok. 2 lat zakładając nowe konta które były od razu banowane.
Pamiętaj wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
Ja dzisiaj przeczuwam, że Nasze będą miały problem z Niemkami i obym się mylił ale ogólnie gram w stronę Niemek pierwszy set @2,40, handi setowe +1.5 @2,05 i win w meczu @3,05 Betsafe.