Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Chyba nie będę miał czasu zapolować na live więc gram takiego dubla, ale polecam zapolować 2x singiel jak kursy wzrosną, no chyba, że zaczną strzelać od razu po przerwie
Bankstown - North Shore Mariners over 2.5
Rydalmere Lions - Blacktown Spartans over 1.5
@2.90
cytat z dnia 20 lipca 2019 10:36 przez 19nowik45Ulubiona liga .
???? Filipiny
Blackwater Elite - Rain or Shine Elasto Painters
1 połowa/mecz - 2/1 - 6.93
cytat z dnia 20 lipca 2019 12:05 przez kiks-lfcChyba nie będę miał czasu zapolować na live więc gram takiego dubla, ale polecam zapolować 2x singiel jak kursy wzrosną, no chyba, że zaczną strzelać od razu po przerwie
Bankstown - North Shore Mariners over 2.5
Rydalmere Lions - Blacktown Spartans over 1.5
@2.90
robin kierowniku dzięki za skośnych widzisz jakieś overy 1.5 tam gdzie jest 0-0 HT ? To moja ulubiona kombinacja, chodzi oczywiście o te skośne ligi, o których wiem tyle ile politycy o polityce
Jak chcecie coś w miarę ciekawego to śmiało można grać winnery Pohang i Busan w Korei. W obu obecnie remisy.
Busan 1,70 0-0 w 23'
Pohang 2,50 1-1 w 65'
AKO 4,20 2j
Dramat. 1-2 w ostatniej minucie od ostatniej w tabeli.
Przepraszam za pytanie ale czy ktoś używa flashscore do sprawdzania wyników i może też ma problemy z załączeniem strony ? Na telefonie nie odpala mi sie , a na kompie jakiś błąd wyskakuje i nie wiem czy toproblem tylko u mnie czy coś ogólnie jest z flashem dzisiaj ?
cytat z dnia 20 lipca 2019 13:26 przez kropson1988Przepraszam za pytanie ale czy ktoś używa flashscore do sprawdzania wyników i może też ma problemy z załączeniem strony ? Na telefonie nie odpala mi sie , a na kompie jakiś błąd wyskakuje i nie wiem czy toproblem tylko u mnie czy coś ogólnie jest z flashem dzisiaj ?
cytat z dnia 20 lipca 2019 13:26 przez kropson1988Przepraszam za pytanie ale czy ktoś używa flashscore do sprawdzania wyników i może też ma problemy z załączeniem strony ? Na telefonie nie odpala mi sie , a na kompie
jakiś błąd wyskakuje i nie wiem czy toproblem tylko u mnie czy coś ogólnie jest z flashem dzisi