cytat z dnia 20 lipca 2019 10:36 przez 19nowik45Ulubiona liga .
???? Filipiny
Blackwater Elite - Rain or Shine Elasto Painters
1 połowa/mecz - 2/1 - 6.93
+ =cytat z dnia 20 lipca 2019 12:05 przez kiks-lfcChyba nie będę miał czasu zapolować na live więc gram takiego dubla, ale polecam zapolować 2x singiel jak kursy wzrosną, no chyba, że zaczną strzelać od razu po przerwie
Bankstown - North Shore Mariners over 2.5
Rydalmere Lions - Blacktown Spartans over 1.5
@2.90
thx ale już pozamiatane, został tylko mecz Cerezo Osaka, ale pobrałem over 3.5 w meczu Kashimy hehecytat z dnia 20 lipca 2019 12:57 przez robin.on.Japonia
Kashima Antlers - Sagan Tosu, 1 over 2.5 goli, @2.25, 2:1 w 65 minucie, stawka: x2
dokladam i obym sie nie ebnął...
edit
@kiks-lfc daj mi chwile pomyśle cos, jak znajde zagram i wrzuce.
Musi być coś od nich, bo u mnie na tel. nie działa.cytat z dnia 20 lipca 2019 13:26 przez kropson1988Przepraszam za pytanie ale czy ktoś używa flashscore do sprawdzania wyników i może też ma problemy z załączeniem strony ? Na telefonie nie odpala mi sie , a na kompie jakiś błąd wyskakuje i nie wiem czy toproblem tylko u mnie czy coś ogólnie jest z flashem dzisiaj ?
Mam to samo ,chyba mają jakiś problem .cytat z dnia 20 lipca 2019 13:26 przez kropson1988Przepraszam za pytanie ale czy ktoś używa flashscore do sprawdzania wyników i może też ma problemy z załączeniem strony ? Na telefonie nie odpala mi sie , a na kompie
jakiś błąd wyskakuje i nie wiem czy toproblem tylko u mnie czy coś ogólnie jest z flashem dzisi