>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [90]

Status
Zamknięty.
uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Vietnam
Binh Duong - Nam Dinh, 1 over 1.5 goli, @2.00, 1:1 w 68 minucie, stawka: x3

Edit

Powrót na ziemię...
Bez goli.
Dziś: postawione: 18j, wygrane: 13.2j, bilans: - 4.8j (1/2)

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Riske zapłaciła wszystko, ładnie poszła. Jastremska niech ogarnia i będzie pięknie.

Widze ze ktoś mi post usunął

adik1992 561,9K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Riske po szlema. To co ona wyprawia na trawie to przechodzi ludzkie pojęcie. I to jak potrafi odwracać losy meczu. 

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Wimbledon
Muchova - Pliskova
typ: Muchova   @4   1j

spróbować można, zwłaszcza, że Karolina zaczęła nieźle.
Obecnie 3-2 w 1 secie.

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Bangladesz
Brothers Union - Dhaka Abahani
1 połowa typ: over 1,5  @2,06  2j

zderzok, ja mogę w Lidlu pracować, pizzę roznosić albo talerze zmywać. Co za różnica?
Studiuję bo lubię wyzwania i to wszystko. Mnie pieniądze nie są do szczęścia potrzebne, wierzysz czy nie. Są inne wartości w życiu. Już pisałam, gram dla zabawy, nie dla pieniędzy. Jakkolwiek głupkowato to brzmi na tym forum  :))

p.s. Chyba pan moderator usunął wpis kolegi? Żeby potem nie było, że sama do siebie gadam ;)

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
pozdrowienia dla Was, i dla modów....75% !pamiętajcie. ide do własnego tematu. tu nic nie można napisać, tacy wrazliwi. a zadnych k... nie było. wiecie co wam powiem: bierzcie przykład z innego forum, ze jak taka Kamilcia lub ja, chcemy pogadac raz na ruski rok to powiino sie dac a nie tylko typy LIVE i sraczka na to. Takich Panów 24h pownniscie miec nascie.dJCIE ZYC

RBR1one 583,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Panie i Panowie w tym dziale podajemy typy live a nie dyskutujemy o rodzinie i swiatopogladach. Zrozumcie to pierniczki moje ????

Otrzymane punkty reputacji: +28
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
cytat z dnia 8 lipca 2019 15:06 przez ranczo0123Panie i Panowie w tym dziale podajemy typy live a nie dyskutujemy o rodzinie i swiatopogladach. Zrozumcie to pierniczki moje ????
10% dyskusji nie zaszkodziłoby , ale ok. Taka polityka. Rozmowa o pierdołach jeszcze nikomu nie zaszkodziła

RBR1one 583,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
cytat z dnia 8 lipca 2019 15:09 przez zderzok

10% dyskusji nie zaszkodziłoby , ale ok. Taka polityka. Rozmowa o pierdołach jeszcze nikomu nie zaszkodziła
W tym temacie gwarantuje Ci, ze jest wiecej niz 10% dyskusji ktora tolerujemy a ktora nie ma nic wspolnego z podawaniem typow na zywo. Chodzi o to, ze jak za duzo osob zaczyna przylaczyc sie do dyskutowaniu o takich rzeczach jak powyzej to robi sie zbedny spam. Jak chcesz z Pania polonistka pogadac o sprawach swiatopogladowych to jaki jest problem napisac dokladnie to co napisales wyzej tyle, ze w wiadomosci prywatnej? ???? Tu juz nawet nie chodzi o zaslanianie sie regulaminem tylko o myslenie zdroworozsadkowe. Na tym konczymy dyskusje i rozchodzimy sie w pokoju.

Otrzymane punkty reputacji: +4
K 0

kropson1988

Gość
Czesc wszystkim. Mam pytanie czy jesli zrobie przykladowo 15k wyplaty z buka na konto bankowe to ktos moze sie przysadzic mi o to ? Bardzo prosze o pomoc i odpowiedz.

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Wimbledon
Halep - Gaurr
typ: Gauff  @4,80  2j
1-2 w gemach 1 set.

kto wie...

Jednak Halep lepsza.   Trochę szkoda bo kto nie lubi niespodzianek. 

adik1992 561,9K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
cytat z dnia 8 lipca 2019 15:35 przez kropson1988Czesc wszystkim. Mam pytanie czy jesli zrobie przykladowo 15k wyplaty z buka na konto bankowe to ktos moze sie przysadzic mi o to ? Bardzo prosze o pomoc i odpowiedz.
Nie powinni. Ja kiedyś wyplacilem z Lvbet na PKO BP 15 tyś w ciągu jednego dnia tylko trzema wyplatami i nikt się nie czepiał. 

K 0

kropson1988

Gość
cytat z dnia 8 lipca 2019 15:51 przez adik1992

Nie powinni. Ja kiedyś wyplacilem z Lvbet na PKO BP 15 tyś w ciągu jednego dnia tylko trzema wyplatami i nikt się nie czepiał. 
Super dziekuje Ci kolego serdeczne to i ja rozdzielę swoja wygrana na 3 czesci i najwyzej zlece do wyplaty ????.

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
cytat z dnia 8 lipca 2019 15:49 przez arquisek

Ciężko, Halep już łapie rytm, 6-2 dla Simony w 1szym :p
Jeśli sedziowie będą się mylić jak przed chwilą to wszystko możliwe. Wygraną piłkę Gauff zabrali. Ale młodziutka Amerykanka jest buńczuczna, nawet rakietą po korcie rzuca ze złości :)
Doświadczenie Rumunki może mieć kluczowe znaczenie. Zobaczymy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom