@29.00 siedzi!
Jesteś wielki gratuluję takiego kursucytat z dnia 7 lipca 2019 23:08 przez robin.on.Copa America
Brazylia - Peru, Gabriel Jesus otrzyma czerwona kartke, @29.00, stawka: x2, 47 minuta (ma jedną żółtą)
Dzisiaj typów: 21cytat z dnia 7 lipca 2019 21:08 przez kamilcia21Copa America
Brazylia - Peru
typ: Brazylia over 2,5 gola
@2,45 4j
wynik 3-1
-----------------------------
zakład specjalny
Brazylia wygra, wykona więcej rzutów różnych, Peru otrzyma więcej żółtych kartek.
@2,05 5j
Peru 4-3 w różnych, kartki 6-3 dla Brazylii
Nie marnuj swojego młodego życia na buka . Siedzenie po nocach już dobrze nie wróży pozdrawiam i ostrzegamcytat z dnia 8 lipca 2019 01:17 przez kamilcia21
Dzisiaj typów: 21
Wygranych: 13
Przegranych: 8
Zysk? Coś tam na plus. Dopiero się uczę wygrywać, będzie coraz lepiej
Całe życie marzyłam aby zostać hazardzistką )) a na serio, dziękuję za troskę ale to tylko zabawa. Jak każda, prędzej czy później się znudzi. Mam wiele innych zajęć, którym poświęcam czas. W pełni kontroluję umysł i emocje więc uzależnienie nie grozi. Tylko zabawa, zderzoczkucytat z dnia 8 lipca 2019 04:46 przez zderzok
Nie marnuj swojego młodego życia na buka . Siedzenie po nocach już dobrze nie wróży pozdrawiam i ostrzegam
Co sadzisz o Klaasenach, Mekticiach i Serenie?cytat z dnia 8 lipca 2019 09:58 przez adik1992Tak to dziś widzę
Nadal 3:0 @1,39
Halep 2:0 @1,55
Barty - Riske o17,5 @1,48
Rojer/Tecau - Gonzalez/Zeballos 1 set o9,5 @1,48
Bryan/Bryan- Mahut/Roger-Vasselin 1 set o9,5 @1,49
ako:7
Klaaseny powinny ogarnąć. Dobrze czują się na trawie.cytat z dnia 8 lipca 2019 10:01 przez pk95
Co sadzisz o Klaasenach, Mekticiach i Serenie?
Jakie to są te inne zainteresowania?cytat z dnia 8 lipca 2019 10:01 przez kamilcia21
Całe życie marzyłam aby zostać hazardzistką )) a na serio, dziękuję za troskę ale to tylko zabawa. Jak każda, prędzej czy później się znudzi. Mam wiele innych zajęć, którym poświęcam czas. W pełni kontroluję umysł i emocje więc uzależnienie nie grozi. Tylko zabawa, zderzoczku
Śmiem wątpić czy się znudzi....powrót z urlopu i jadymy z parchem-bukiemcytat z dnia 8 lipca 2019 10:01 przez kamilcia21
Całe życie marzyłam aby zostać hazardzistką )) a na serio, dziękuję za troskę ale to tylko zabawa. Jak każda, prędzej czy później się znudzi. Mam wiele innych zajęć, którym poświęcam czas. W pełni kontroluję umysł i emocje więc uzależnienie nie grozi. Tylko zabawa, zderzoczku
Wystarczy wejść w profil. Tam w największym skrócie zawarlam swoje pasje. tu nie wolmo rozmawiać, dostaniemy karę od admina. Więc cicho sza! Proszę obstawiać, bo zaraz będzie no more bets )cytat z dnia 8 lipca 2019 11:03 przez arquisek
Jakie to są te inne zainteresowania?
To kiedy idziemy w tany?cytat z dnia 8 lipca 2019 11:32 przez kamilcia21
Wystarczy wejść w profil. Tam w największym skrócie zawarlam swoje pasje. tu nie wolmo rozmawiać, dostaniemy karę od admina. Więc cicho sza! Proszę obstawiać, bo zaraz będzie no more bets )