cytat z dnia 12 lipca 2019 19:10 przez mrbrightsideJuz po Federerze to co zagrał przez ostatnie kilknascie minut to dramat do kwadratu kompletne zalamanie psychiczne Gra teraz tak jak Berretini gral z nim
cytat z dnia 12 lipca 2019 19:07 przez zderzokJedziesz Nadal z nim. Vamos
cytat z dnia 12 lipca 2019 20:08 przez zderzok
Djokera też ogra
... po chwili he he
haha. a Ty ile pieniązków przegrałes na tym meczu ze musiałem dac upust i skomentowac? kazdy kto widział co Roger zagral w 2 secie myslał ze bardzo prawdopodobne ze Nadal juz go dojedzie . mysle ze po 2 secie albo juz w trakcie poszła lawina hajsu na live na Nadala wpłacona przez tajperów na całym swiecie mozna sie tylko domyslac ilecytat z dnia 12 lipca 2019 20:48 przez czaro82
... dramat to jest z tobą robaczku i to co dzień
cytat z dnia 12 lipca 2019 18:32 przez zderzokNadal @2.80
Skoro jesteś z powrotem, nie przegrywaj |
Witaj ............! Wspaniale, że znowu jesteś z nami. Mamy nadzieję, że ostatnia wyjątkowa oferta pozwoliła Ci z sukcesem obstawić zwycięzców. Chcemy mieć pewność, że maksymalnie wykorzystasz możliwości zakładów sportowych, więc proponujemy Ci zakład bez ryzyka o wartości 280 PLN. Zakład już czeka na Twoim koncie, ale traci ważność po siedmiu dniach, więc postaw go jak najszybciej. Zespół Unibet |
@czaro82 chyba na banicytat z dnia 12 lipca 2019 20:48 przez czaro82
... niestety kriss ale z tobą też he he
o kim piszesz? wymień ja jestem po urlopie zajebiscie naładowany i wypoczęty. karam buka siarczystą mocącytat z dnia 12 lipca 2019 20:57 przez czaro82... powinniście zdecydowanie odpocząć od forum na zasłużonych wakacjach/urlopie ale nie tych w waszych głowach lecz prawdziwych takich zwyczajnych jak np. mazury jakieś jezioro lub wypad do babci na wioche bo palma uderza wam do głowy i zaczynacie gwiazdorzyć!!!
jesteś bratem lub kuzynem @kamilcia21 ??cytat z dnia 12 lipca 2019 21:24 przez kamillo91
Jaka kopanina !