Serdecznie nie polecam, najprostsza droga do bankructwa. Dlaczego?cytat z dnia 8 sierpnia 2019 14:35 przez zderzokJa testuje nowa taktykę. Obserwuje wybrany mecz i zwykle gram dany set: tenis, siatkówka, siatka plażowa , tenis stołowy. I kurs 1.15 czy 1.25 to zależy , wale za 1000 zł i cel 200 zł zysku dziennie. 1 zakład trafiony dziennie styknie. Miesięcznie cel 6000 zł zysku.zobaczymy jak wyjdzie.
Wiem bo ostatnio miałem akurat za mniejsza stawkę takie cos: tenis stolowy. 2-0 dla faworyta i nagle 2-2 w setach i w piątym secie 5-0 dla tego co odrabia niefaworyta. Myślę sobie. Wał jak nic na doga i cyk. I przegral. Zwykle taki przebieg spotkania dawał mi hajs A tu zonk.cytat z dnia 8 sierpnia 2019 15:46 przez marcusgreen
Serdecznie nie polecam, najprostsza droga do bankructwa. Dlaczego?
Niech ci wejdzie tak 5 razy pod rząd, czyli jesteś 1000 zł na plus. Szóstego dnia ci nie wejdzie, czyli jesteś na 0. A także siódmego będziesz miał pecha i już jesteś 1000 na minus i znów, żeby wyjść na 0 musisz mieć win streaka 5 razy pod rząd.
Jeśli już długo obserwujesz wydarzenia na buku to powinieneś wiedzieć. że kursy np. ok 1.20 w jakiejkolwiek dyscyplinie o niczym nie świadczą i bez zaskoczenia mogą ci nie wejść. Więc jeśli chcesz go obstawić zastanów się, czy sam jako buk byś taki wystawił...
No ba forum jest darmowe wiec reklamy muszą byc (odpowiedz administracji)cytat z dnia 8 sierpnia 2019 17:15 przez zuchmanMam pytanie, zaczęły wam się pojawiać nagminnie reklamy na stronie fb? Czy tylko ja mam taki problem?
Tym razem