>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [89]

Status
Zamknięty.
dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
cytat z dnia 24 czerwca 2019 21:01 przez kamilcia21ME u21
Francja - Rumunia 
Kiedy zostanie strzelony pierwszy gol 
 1-15 min.  @4,20  1j  
16-30 min. @4,25  1j
Oj Kamilcia, wszyscy otwarcie mówią o graniu w tym meczu na 0:0 a Ty progresje na gola będziesz robic? To może zabolec Twoja kieszeń.
Ja z kolei sprobuje cos, czego nigdy nie gram, czyli under, w meczu Chorwacja - Anglia u20 [under 3,5] kurs: 2,15

Otrzymane punkty reputacji: +1
uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
ME U21
Chorwacja - Anglia, Btts w pierwszej polowie, @3.75, 0:1 w 26 minucie

edit

Dziś: postawione: 34j, wygrane: 56j, bilans: + 22j (6/3
1:1 w 39 minucie

Otrzymane punkty reputacji: +26
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
cytat z dnia 24 czerwca 2019 21:16 przez dracond

Widzieli. Ale nie takie rzeczy juz sie odwalały.
Wystarczy sięgnąć pamięcią do niedalekiej przeszłości i przypomnieć sobie LM z Barcą i Liverpoolem. Wg mnie to są wyczyny na poziomie tego łamaka (co prawda koreance zrobily to podczas jednego meczu ale to jednak niszowa liga w porownaniu do LM)

Ja codziennie takie rzeczy obserwuje w tenisie stolowym. Niby to nie ta skala ale... kursy są podobne :) i wchodzi częściej niż taki łamak jak w Korei.
Dokładnie. Tenis stołowy ma takie akcje

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
cytat z dnia 24 czerwca 2019 21:24 przez dracond

Oj Kamilcia, wszyscy otwarcie mówią o graniu w tym meczu na 0:0 a Ty progresje na gola będziesz robic? To może zabolec Twoja kieszeń.

Fakt, może zaboleć. Remis remisem ale po cichu liczyłam, że na 1-1 się umówili w szatni. Jak się utrzyma do 75 to odpuszczę. Nauka kosztuje :))

dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
cytat z dnia 24 czerwca 2019 21:37 przez kamilcia21

Fakt, może zaboleć. Remis remisem ale po cichu liczyłam, że na 1-1 się umówili w szatni. Jak się utrzyma do 75 to odpuszczę. Nauka kosztuje :))
To teraz potruję trochę matematyką, ale uważasz, że jest sens ładować przez cały mecz w gola, żeby odpuścić na ostatni etap (okno 75-90 minuta), w którym, statystycznie, wpada dużo goli? Ja tylko napisałem o przewidywaniach, zakulisowych rozmowach, wyliczeniach domorosłych ekspertów - można je brać pod uwagę lub nie. Natomiast nie brać ich pod uwagę i zawierzyć matematyce (statystyce), a na końcu kopnąć matematykę w dupcię, to trochę bez sensu - to tak jakbyś z dwóch wyjść: bramki numer 1 i bramki numer 2, wybrała skok z mostu :-/

dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
cytat z dnia 24 czerwca 2019 21:51 przez skazany10Grajcie 0-0 Francja Rumunia. Tam sie nic nie wydarzy a wola Rumunie przepuscic niz Wlochow.
Teraz to chromolę taki interes. 0:0 można było grać przed meczem. Teraz to biorę over 1,5 za 2,85 (ostatecznie 1:1 też jest po myśli teorii spiskowych) :)

W Islandii chyba nie czytali scenariusza i napierdzielają te gole, aż nie nadążam overów łapać. Miał być niski wynik z btsem, a przyjezdnym coś się pomyliło :)

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
cytat z dnia 24 czerwca 2019 21:42 przez dracond

... uważasz, że jest sens ładować przez cały mecz w gola, żeby odpuścić na ostatni etap (okno 75-90 minuta), w którym, statystycznie, wpada dużo goli? 
Masz rację, jak już się powiedziało A, trzeba powiedzieć B. Jednak wiesz jak działa presja tłumu ;)
Ponadto zabezpieczyłam trochę straty stawiając przed meczem na 0-0. Obracam bonus więc cel nadrzędny to obrócić i nie stracić. 
Ten mecz to dylemat. Wynik bezbramkowy wielce prawdopodobny jednak jakieś "ale" istnieje.
Jednak nie oddano ani jednego celnego strzału do przerwy. I teraz bądź tu mądry, ustawili czy nie?
Dobra, odpuszczam, najwyżej. 

dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
cytat z dnia 24 czerwca 2019 22:06 przez kamilcia21

Masz rację, jak już się powiedziało A, trzeba powiedzieć B. Jednak wiesz jak działa presja tłumu ;)
Ponadto zabezpieczyłam trochę straty stawiając przed meczem na 0-0. Obracam bonus więc cel nadrzędny to obrócić i nie stracić. 
Ten mecz to dylemat. Wynik bezbramkowy wielce prawdopodobny jednak jakieś "ale" istnieje.
Jednak nie oddano ani jednego celnego strzału do przerwy. I teraz bądź tu mądry, ustawili czy nie?
Dobra, odpuszczam, najwyżej. 
Wydaje się, że ustawili, ale coś tam walczą, coś biegają. Kopią się po nogach, więc totalnej olewki nie ma. A może warto poczekać i pyknąć jednak na jakąś bramkę? Ja pobrałem delikatnie over 1,5, dla towarzystwa z Tobą, a Ty mi piszesz, że odpuszczasz :p

Otrzymane punkty reputacji: +1
zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
cytat z dnia 24 czerwca 2019 22:00 przez dracond

Teraz to chromolę taki interes. 0:0 można było grać przed meczem. Teraz to biorę over 1,5 za 2,85 (ostatecznie 1:1 też jest po myśli teorii spiskowych) :)

W Islandii chyba nie czytali scenariusza i napierdzielają te gole, aż nie nadążam overów łapać. Miał być niski wynik z btsem, a przyjezdnym coś się pomyliło :)
Chyba nie czytali haha mam nadzieje ze po przerwie druga strona zacznie

dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
cytat z dnia 24 czerwca 2019 22:10 przez zloty5o

Chyba nie czytali haha mam nadzieje ze po przerwie druga strona zacznie
Mam to samo :)
Wziąłem już dwa overy w 1 połowie, ale over 3,5 się nie odważyłem, a tu bum :)
Po 3 bramce Haukar wziąłem sobie gospodarzy over 1,5 po kursie 4,33 więc liczę na mocniejszy bts :)
Ale trzeba mieć z tyłu głowy, że tutaj nie miało być zbyt dużo goli, a goście wyczerpali już limit na ten mecz :p

dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
cytat z dnia 24 czerwca 2019 21:24 przez dracond

Ja z kolei sprobuje cos, czego nigdy nie gram, czyli under, w meczu Chorwacja - Anglia u20 [under 3,5] kurs: 2,15

Już wiem dlaczego nigdy nie gram underów: bo są frustrujące i nie umiem ich grać :-/

cytat z dnia 24 czerwca 2019 22:22 przez zloty5o
NO I PROSZE JEST BTTS W ISLANDI
O proszę, wracają do scenariusza :)

zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
cytat z dnia 24 czerwca 2019 22:22 przez dracond

Już wiem dlaczego nigdy nie gram underów: bo są frustrujące i nie umiem ich grać :-/O proszę, wracają do scenariusza :)
To jeszcze jedna i obaj bedziemy zadowoleni

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom