FT 3-2!cytat z dnia 24 czerwca 2019 12:26 przez robin.on.Korea Płd, 12:30
Bucheon - Seoul E-Land, Seoul E-Land strzeli gola w pierwszej polowie, @3.25, stawka: x2
Korea Płd, 12:30
Bucheon - Seoul E-Land, Btts, @2.10, stawka: x2
edit
@zloty5o powodzenia
Też tu widzę gole...
FT 2:1?
miał setowa to przy 6:5 przegrał dwa swoje podania...cytat z dnia 24 czerwca 2019 13:37 przez byle-na-plusTipsarevic 2set 2,00
Nie wiem jak Ty to "ulepiłeś" czy skąd to wziąłeś ale brawo. Grałeś DW 3:2? Albo sprawdzałeś jaki kurs był?cytat z dnia 24 czerwca 2019 12:30 przez zloty5o
FT 3-2!
Gralem ale symbolicznie h2h sprawdzalem i tak na 85% seoul strzela w ostatnich 10minutach udalo sie dobry poczatek dnia a nie wpisywalem bo wiesz jak jest ktos pogra wtopa i kupa hejtucytat z dnia 24 czerwca 2019 14:26 przez robin.on.
Nie wiem jak Ty to "ulepiłeś" czy skąd to wziąłeś ale brawo. Grałeś DW 3:2? Albo sprawdzałeś jaki kurs był?
Pozdro
edit
znalazłem sam, kursy od @23.00 do @61.00 w zależności od buka...
swoją drogą niezła rozbieżność...
Myślę, że za taki kurs nikt się nie obrazi Przecież DW każdy gra na własne życzenie kalkulując, że ma małe szanse wejścia. A jak podeprzesz przeczucie jakąs statystyką, to zawsze ktoś z wolną gotóweczką może sobie skorzystać.cytat z dnia 24 czerwca 2019 14:37 przez zloty5o
Gralem ale symbolicznie h2h sprawdzalem i tak na 85% seoul strzela w ostatnich 10minutach udalo sie dobry poczatek dnia a nie wpisywalem bo wiesz jak jest ktos pogra wtopa i kupa hejtu
Fajnie ze ze ty to rozumisz ale jest tu paru ktorzy nie rozumiacytat z dnia 24 czerwca 2019 14:45 przez dracond
Myślę, że za taki kurs nikt się nie obrazi Przecież DW każdy gra na własne życzenie kalkulując, że ma małe szanse wejścia. A jak podeprzesz przeczucie jakąs statystyką, to zawsze ktoś z wolną gotóweczką może sobie skorzystać.
W tym sezonie Seoul E-Land ma zdobytych 16 goli przy 30 straconych, natomiast wracajac do czasu to najlepszą skutecznosc rzeczywiscie maja w koncowce drugich polów. Dokladniej 43% goli padało w ostatnich 15 minutach. Nie mniej jednak to że strzelą 2 gole na wyjezdzie i to w dodatku drugiej druzynie w tabeli (sami na ostatnim miejscu) to jak piątka w lotto... A zeby bylo ciekawiej ostatni raz Seoul E-Land zdobył 2 gole na wyjeździe 7/10/18...cytat z dnia 24 czerwca 2019 14:37 przez zloty5o
Gralem ale symbolicznie h2h sprawdzalem i tak na 85% seoul strzela w ostatnich 10minutach udalo sie dobry poczatek dnia a nie wpisywalem bo wiesz jak jest ktos pogra wtopa i kupa hejtu
Nie gram w lotto hahah w mojej tabeli z 7 druzynom bylo minelo szukamy czegos dalejcytat z dnia 24 czerwca 2019 14:53 przez robin.on.
W tym sezonie Seoul E-Land ma zdobytych 16 goli przy 30 straconych, natomiast wracajac do czasu to najlepszą skutecznosc rzeczywiscie maja w koncowce drugich polów. Dokladniej 43% goli padało w ostatnich 15 minutach. Nie mniej jednak to że strzelą 2 gole na wyjezdzie i to w dodatku drugiej druzynie w tabeli (sami na ostatnim miejscu) to jak piątka w lotto... A zeby bylo ciekawiej ostatni raz Seoul E-Land zdobył 2 gole na wyjeździe 7/10/18...
Jeżeli DW siadlo to teraz powinienes sprobowac lotto ;-)
Brawo jeszcze raz
Oho, co widzą moją oczy, Zderzok idzie na masowe typycytat z dnia 24 czerwca 2019 15:03 przez zderzoktenis stołowy
Mikhaylova, Polina @2.16
Faktycznie, zdarzało mi się robić przerwy od forum, więc mogłem Twoje masówki przeoczyć. A teraz piję do tego, że Twoich trzech typów na jednej stronie działu "typy na żywo", to ja dawno nie widziałem. Miałem wrażenie, ze Twój ostatni hejt na Robina, Złotego i mnie opierał się właśnie o to, że za dużo typów wrzucamy, a tu masz! nagle tyle typów od Ciebie w tak krótkim czasie.cytat z dnia 24 czerwca 2019 15:14 przez zderzok
co masz na myśli? doprecyzuj proszę
Panie nawet nie wiesz jak ja kiedyś dużo tu live podawałem swojego czasu