>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [89]

Status
Zamknięty.
uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Korea Płd, 12:30
Bucheon - Seoul E-Land, Seoul E-Land strzeli gola w pierwszej polowie, @3.25, stawka: x2

Bucheon - Seoul E-Land, Btts, @2.10, stawka: x2

edit
@3.25  
@2.10  
Dziś: postawione: 12j, wygrane: 8.4j, bilans: - 3.6j (1/2)

Otrzymane punkty reputacji: +2
zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
cytat z dnia 24 czerwca 2019 12:26 przez robin.on.Korea Płd, 12:30
Bucheon - Seoul E-Land, Seoul E-Land strzeli gola w pierwszej polowie, @3.25, stawka: x2

Bucheon - Seoul E-Land, Btts, @2.10, stawka: x2

edit
@zloty5o powodzenia
Też tu widzę gole...
FT 2:1?
FT 3-2!

Otrzymane punkty reputacji: +30
uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
cytat z dnia 24 czerwca 2019 12:30 przez zloty5o

FT 3-2!
Nie wiem jak Ty to "ulepiłeś" czy skąd to wziąłeś ale brawo. Grałeś DW 3:2? Albo sprawdzałeś jaki kurs był? 
Pozdro 

edit
znalazłem sam, kursy od @23.00 (betway) do @61.00 (WH) w zależności od buka...
swoją drogą niezła rozbieżność...

zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
cytat z dnia 24 czerwca 2019 14:26 przez robin.on.

Nie wiem jak Ty to "ulepiłeś" czy skąd to wziąłeś ale brawo. Grałeś DW 3:2? Albo sprawdzałeś jaki kurs był? 
Pozdro 

edit
znalazłem sam, kursy od @23.00 do @61.00 w zależności od buka...
swoją drogą niezła rozbieżność...
Gralem ale symbolicznie h2h sprawdzalem i tak na 85% seoul strzela w ostatnich 10minutach udalo sie dobry poczatek dnia a nie wpisywalem bo wiesz jak jest ktos pogra wtopa i kupa hejtu

dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
cytat z dnia 24 czerwca 2019 14:37 przez zloty5o

Gralem ale symbolicznie h2h sprawdzalem i tak na 85% seoul strzela w ostatnich 10minutach udalo sie dobry poczatek dnia a nie wpisywalem bo wiesz jak jest ktos pogra wtopa i kupa hejtu
Myślę, że za taki kurs nikt się nie obrazi :) Przecież DW każdy gra na własne życzenie kalkulując, że ma małe szanse wejścia. A jak podeprzesz przeczucie jakąs statystyką, to zawsze ktoś z wolną gotóweczką może sobie skorzystać.

zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
cytat z dnia 24 czerwca 2019 14:45 przez dracond

Myślę, że za taki kurs nikt się nie obrazi :) Przecież DW każdy gra na własne życzenie kalkulując, że ma małe szanse wejścia. A jak podeprzesz przeczucie jakąs statystyką, to zawsze ktoś z wolną gotóweczką może sobie skorzystać.
Fajnie ze ze ty to rozumisz ale jest tu paru ktorzy nie rozumia 

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
cytat z dnia 24 czerwca 2019 14:37 przez zloty5o

W tym sezonie Seoul E-Land ma zdobytych 16 goli przy 30 straconych, natomiast wracajac do czasu to najlepszą skutecznosc rzeczywiscie maja w koncowce drugich polów. Dokladniej 43% goli padało w ostatnich 15 minutach. Nie mniej jednak to że strzelą 2 gole na wyjezdzie i to w dodatku drugiej druzynie w tabeli (sami na ostatnim miejscu) to jak piątka w lotto... A zeby bylo ciekawiej ostatni raz Seoul E-Land zdobył 2 gole na wyjeździe 7/10/18...
Jeżeli DW  siadlo to teraz powinienes sprobowac lotto ;-)
Brawo jeszcze raz 

zloty5o 87,1K

zloty5o

Użytkownik
cytat z dnia 24 czerwca 2019 14:53 przez robin.on.

W tym sezonie Seoul E-Land ma zdobytych 16 goli przy 30 straconych, natomiast wracajac do czasu to najlepszą skutecznosc rzeczywiscie maja w koncowce drugich polów. Dokladniej 43% goli padało w ostatnich 15 minutach. Nie mniej jednak to że strzelą 2 gole na wyjezdzie i to w dodatku drugiej druzynie w tabeli (sami na ostatnim miejscu) to jak piątka w lotto... A zeby bylo ciekawiej ostatni raz Seoul E-Land zdobył 2 gole na wyjeździe 7/10/18...
Jeżeli DW  siadlo to teraz powinienes sprobowac lotto ;-)
Brawo jeszcze raz 
Nie gram w lotto hahah w mojej tabeli z 7 druzynom bylo minelo szukamy czegos dalej

dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
cytat z dnia 24 czerwca 2019 15:14 przez zderzok

co masz na myśli? doprecyzuj proszę :)
Panie nawet nie wiesz jak ja kiedyś dużo tu live podawałem swojego czasu :)
Faktycznie, zdarzało mi się robić przerwy od forum, więc mogłem Twoje masówki przeoczyć. A teraz piję do tego, że Twoich trzech typów na jednej stronie działu "typy na żywo", to ja dawno nie widziałem. Miałem wrażenie, ze Twój ostatni hejt na Robina, Złotego i mnie opierał się właśnie o to, że za dużo typów wrzucamy, a tu masz! nagle tyle typów od Ciebie w tak krótkim czasie.
Ale nie odbieraj tego jakoś negatywnie - wrzucaj jak najwięcej. Wystarczy, że będziesz miał więcej typów wygranych niż przegranych i myślę, że wszyscy będą zadowoleni, mogąc skorzystać z Twoich sugestii.
Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom