>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [89]

Status
Zamknięty.
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
cytat z dnia 22 czerwca 2019 17:51 przez dracond

Ale ja nie chce nikogo ignorowac. Nie spamuje reklamami avona albo powiekszenia penisa, wiec nie przeszkadza mi. Lubie czasami posmiac z innych, ale nie rozumiem o co typowi chodzi. Gosc mi w niczym nie przeszkadzal, nawet nie mielismy zadnej spiny a tu nagle jakies publiczne wycieczki, nosz kur...
Kto za dużo dyskutuje z off-em ten wpada na czarną listę hehe. Brawo Aquer za 1 set

dracond 107,5K

dracond

Użytkownik
cytat z dnia 22 czerwca 2019 17:55 przez zderzok

Kto za dużo dyskutuje z off-em ten wpada na czarną listę hehe
Aa juz rozumiem. Ciekawe kryterium. Czyli jednak masz cos z głową.
​​​​​​

Otrzymane punkty reputacji: +25
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
cytat z dnia 22 czerwca 2019 17:55 przez zderzok

Kto za dużo dyskutuje z off-em ten wpada na czarną listę hehe
Słuchaj stary, mi tu nie po drodze z paroma/parą :) panami :), ale wyluzuj już, wiadomo o co chodzi. Poza tym forum zdycha m. in. z "takich" powodów. Pisać się przez takie akcje nie chce, a ludziom daj szansę na własny osąd sytuacji. Czasem lepiej pozwolić, aby wszystko szło swoim tokiem. Prawda zawsze zwycięży :) Nie jest to łatwe, ale tak chyba lepiej...

Otrzymane punkty reputacji: +2
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Panowie ile jest kartek w meczu Niemcy v Nigeria kobiet?

Sedzina pokazala 3 zz tego co widzialem flashscores tez pokazuje 3 a stronka fifa pokazuje tylko 2

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
No wlasnie WH tez dwie pokazuje, ale ja ogladam mecz i widzialem, ze numer 15 dostal za faul, a 5 minut pozniej Poop dostala za cos. No i jedna dostaly Nigeryjki...

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
cytat z dnia 22 czerwca 2019 18:02 przez qowalsky6

Słuchaj stary, mi tu nie po drodze z paroma/parą :) panami :), ale wyluzuj już, wiadomo o co chodzi. Poza tym forum zdycha m. in. z "takich" powodów. Pisać się przez takie akcje nie chce, a ludziom daj szansę na własny osąd sytuacji. Czasem lepiej pozwolić, aby wszystko szło swoim tokiem. Prawda zawsze zwycięży :) Nie jest to łatwe, ale tak chyba lepiej...
Spoko.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom