widzialem zdjecia po gradobiciu po kostki loducytat z dnia 22 czerwca 2019 20:21 przez jozzy22Na pewnym forum piszą ze boisko na którym grają nasze Orzelki mocno nasiakniete woda wiec może być ciekawie
Ja na pewno przedmeczowo pogram Włochy win + over 2.5 i osobno przyatakuję na Polaków, ale z tym trochę odczekam.cytat z dnia 22 czerwca 2019 20:26 przez zloty5ojakies propozycje na u21? nie mam zadnej wizj na te mecze, wszyscy musza
I to cenię, konkretny wpis - reprymenda. Sezon ogórkowy to i typów mało. Ok, mam to na uwadze. Powiem tak: jak będę chciał odejść z forum to zrobię to z przytupem, a mianowicie pocisnę temu Panu, który ma ten idiotyczny podpis. Szczerze, nic mnie tu już nie trzyma jak i wielu innych. Może sentyment i staż. Umawiamy sie: pocisk z mojej trony = ban dożywotni ok, brak pocisku oraz brak łamania regulaminu = nietykalność. Nie wiem czy wiesz, ale to jest jak w handlu, z klientem się umawiasz na coś, kontraktujesz, zamykasz sprzedaż, tak robi zaje.... handlowiec, menedżer ds. sprzedaży, KAM. Nie każdy to wie, ja wiem bo jestem w branży....mam nadzieję, nie do usłyszenia....cytat z dnia 22 czerwca 2019 19:45 przez waldi1979@zderzok jeszcze jedna osobista wycieczka w kierunku jakiegoś usera i odpoczniesz od forum zdecydowanie dłużej niż ostatnio, to jest dział od podawania typów, a Ty od jakiegoś miesiąca podałeś może z pięć, reszta to albo prowokacja, albo docinki, ostatnie ostrzeżenie.
@zloty5o zajmijcie się typowaniem, a nie wzajemnym docinaniem, jeżeli macie coś do siebie to sobie napiszcie na pw, a nie zaśmiecajcie forum
@mrbrightside to co u @zderzok , to jest dział od podawania typów, a nie Twoje tylko handle, ten sprzedał, tamten sprzeda, nie podparte żadnymi argumentami, a tym bardziej typami, każdy kolejny wpis, który nie będzie miał typu i kursu, a tylko coś w rodzaju "patrzcie jak pięknie handluje" będzie usuwany, za nagminnie spamowanie tego rodzaju postami będa ostrzeżenia. Przejrzałem Twoje wpisy i w czerwcu podałeś jeden typ w tym dziale, więc chyba nie jest on Ci potrzebny do szczęścia.
chyba bilans bramkowy wszystkich drużyn, a następnie strzelone gole. Ale przy 3 pkt i tak żadna nie awansujecytat z dnia 22 czerwca 2019 20:35 przez zloty5o
w przypadku wygranej belgi min 1-0 i przegranej hiszpani co licza w tabeli
to fakt bo tylko jedna druzyna awansuje z drugiego miejsca tak wiec to bez znaczenia a to robi sie jeszcze ciekawiej bo 3 druzyny musza a jedna o honor wiec na pre nie mam wizji poczekamy na livecytat z dnia 22 czerwca 2019 20:39 przez neutralny
chyba bilans bramkowy wszystkich drużyn, a następnie strzelone gole. Ale przy 3 pkt i tak żadna nie awansuje
https://sport.tvp.pl/43151799/me-u21-hiszpania-polska-w-tvp-1-tvp-sport-tvpsportpl-i-aplikacji-mobilnej-transmisja-gdzie-ogladac-stream-na-zywocytat z dnia 22 czerwca 2019 20:50 przez lukasz44Podrzuci ktoś link do meczu muszę oglądać na komórce z góry dzięki