Skoro tak ostro z tymi bramkami to dlaczego nie spróbujesz over 3,5 bramki w 1 połowie po kursie 22,00? Ja próbuje "Ogień z ku*wami!"
Replika hood off-acytat z dnia 18 czerwca 2019 01:03 przez dracondNo to proste, że ciężko będzie takim przeciętniakom ogarnąć tyle goli, stąd taki wykokszony kurs ;]
Ale że ja? Niee, ja nie mam takiego obrotu jak ten Pan. Ale lubie sobie wrzucić wysokie kursy, nawet z czapycytat z dnia 18 czerwca 2019 06:25 przez zderzok
Replika hood off-a
rano pije kawe odpalam kompa i widze juz z rana wypowiedz tego glaba to mnie krew zalewa.Trzepia sie kolegi ktory poswieca swoj czas i energie na wstawianie swoich typow a ta p.....a blada juz szuka zaczepki sam nic nie wnosi na forum oprocz zametu i jeszcze zawsze ma cos do powiedzenia.te forum wlasnie przez takich glabow umiera smiercia naturalna coraz wiecej typerow poprostu ucieka stad tysiace uczestnikow a garstka udzielajacyh sie wiem ze za ten wpis napewno ponose konsekwecje ale szczeze zwisa mi juz to bo widze co sie dzieje wiec stad moj apel do administratorow moze wkoncu czas postawic na JAKOSC UCZESTNIKOW A NIE NA ILOSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TYLE W TEMACIE MAM NADZIEJE ZE ZDAZY TO PRZECZYTAC DUZO DOBRYCH I UDZIELAJACYCH SIE TYPEROW . no i oczywiscie zycze wysokich wygranychcytat z dnia 18 czerwca 2019 06:25 przez zderzok
Replika hood off-a