Po @ 2,15 over 1,5 za drobne, zostało 15 min. podstawowego, spróbuję, bo okazje są...cytat z dnia 26 maja 2019 18:26 przez qowalsky6
Nieźle się Senegal prezentuje, Kolumbia gra swoje. Nawet padła bramka dla Senegalu, ale gola nie uznano. Podsumowując ciekawy mecz, a i gol w ht nie zdziwi więc GL!
live karny dla Senegalu, jeszcze VAR i ... 1-0
edit 1-0, dobrze Senegal zagrał ht, zobaczymy co dalej.
edit2 Kolejna okazja dla Senegalu, Kolumbia też miała szansę na wyrównanie, na tablicy wynik bez zmian...
Sprzedał to sprzedał. Przynajmniej zarobił. A Ty płaczesz jakbyś dom stracił a przecież tego nie grałeś. Ja pisałem na podstawie ostatniego seta bo tyle widziałem że Włoch ledwo biegał. Ktos wczesniej pisal ze mu prad oddcielo. Barcelona i Ajax też ostatnio sprzedali mecze. Sam widziałem jak w pewnym momencie na totki awans było ponad 50. No ale młode chłopaki z Holandii to chciały dorobić na boku. Ale wielka Barca. Przecież oni nie mogli przegrać meczu 4:0 Jak pierwszy wygrali 3:0. To nie do pomyślenia. A dlaczego uefa nic z tym nie robi? Bo wszyscy byli dogadani i pograli w stsie albo innej fortunie i teraz siedzą pod palmami.cytat z dnia 26 maja 2019 18:53 przez mrbrightside
nie płacze bo tego wogole nie grałem. ale jestem po prostu w szoku co oni odwalili po prostu chodzi mi o skale wału. na własne oczy widziałem jak na Checcinato było 1.008 a na Mahuta koło 55. no ale jak zdrowia brakuje to przeciez nic nie poradzi . Mahut brał lepsze suplementy i jadł steki a nie jakies kanapeczki jak Checcinato
Ale respekt dla Mjondalen za zdobycia gola w mniejszosci. Chociaz punktow w tym meczu niestety nie zdobedacytat z dnia 26 maja 2019 17:41 przez prolooserWczoraj sie nie udalo Z Norwegii, to moze dzisiaj
Mjondalen - Haugesund btts @1.66
Jeszcze karnego Molde nie strzeliło GL!cytat z dnia 26 maja 2019 19:38 przez kiks-lfcW lidze norweskiej mecz Tromso 2 - 0 MoldeTromso na miejscu ostatnim, Molde liderem.
Tromso od 51 minuty gra w osłabieniu.
Tromso straciło gola w ostatnich 16 meczach z rzędu.
Molde strzeliło gola w ostatnich 38 meczach z rzędu.
Do końca zostało 10 min + doliczony.
Probuje over 2.5 @1.94
21.mincytat z dnia 26 maja 2019 09:51 przez bizzissNa wieczór godz 20:30 Florentina - Genoa
Kartka przed min 25.00 @1.83 b365
Analiza w dziale polecam.
Pisze teraz bo akurat mam chwilkę wolną