Schwartzmanowi tez braknie zdrowia a Marko sie nie przygotowal na 5 setow. Mi brakuje slow jesli naprawde w to wierzyciecytat z dnia 26 maja 2019 17:12 przez adik1992Uwaga spoiler!
Zaraz pojawi się post o ustawce i jawnym handlu w meczu Schwarzmana. Bo przecież Diego wygrał pierwszy set ,w drugim prowadził 2:0 i miał bp na 3:0 i przegrał set 3:6. A takie rzeczy w tenisie się nie zdarzają.
Oglądałem ostatni set Włocha z Mahutem i Marko wyglądał na kompletnie bez sił. Ledwo się poruszał. Nie wiem jak wcześniej było ale wyglądało że przegrał ostatni set bo brakło zdrowia. Kto chce widzieć ustawke ten widzi.
Rozegranych już zostało dziś kilka spotkań. Czy w którymś nie było walku? Roger też pohandlowal w drugim przegrywając 3 gemy z rzędu. Bo przecież dzieci sporo a w Szwajcarii 500+ nie płacą.cytat z dnia 26 maja 2019 17:20 przez mrbrightside
Schwartzmanowi tez braknie zdrowia a Marko sie nie przygotowal na 5 setow. Mi brakuje slow jesli naprawde w to wierzycie
Różnie to bywa, bo może przyjść jakaś zapaść, ale na ten moment Ramos bez podjazdu.cytat z dnia 26 maja 2019 17:53 przez karciarz
Mogę zapomnieć o overku setowym ????
cytat z dnia 26 maja 2019 17:48 przez quick.Djere idzie jak po swoje.
Scyzoryk się otwiera, jak widzę posty o handlowaniu odpuścić tenis, albo grać coś od kogoś. Wtedy winę zrzucać na tych, co podali typ, na PW i luz.
1.07 nie weszło w tasiemce i będziesz teraz dwa dni żale na forum wylewał? Mi przed chwilą Azejberdżan po kursie 10 w siatę nie wszedł przegrywając 5 seta 17-19 Też mam płakać?cytat z dnia 26 maja 2019 17:57 przez mrbrightside
Napisałes ze jestes tenisowym dziennikarzem . co napisałbys o duzej niespodziance 1 dnia w ktorej zeszłoroczny półfinalista Checcinatto prowadząc 2:0 w setach odpada z 37 letnim dziadkiem sklasyfikowanym na 200+ miejscu w rankingu? zdrowia zabrakło ? mecz zycia na clayu Mahuta?
a Ramos geniusz claya wykorzystał całe 0/7 bpointow
Nieźle się Senegal prezentuje, Kolumbia gra swoje. Nawet padła bramka dla Senegalu, ale gola nie uznano. Podsumowując ciekawy mecz, a i gol w ht nie zdziwi więc GL!cytat z dnia 26 maja 2019 18:23 przez gonzaU20 Senegal - Kolumbia over 0,5 HT @ 2,02 Uni.
cytat z dnia 26 maja 2019 17:57 przez mrbrightside
Napisałes ze jestes tenisowym dziennikarzem . co napisałbys o duzej niespodziance 1 dnia w ktorej zeszłoroczny półfinalista Checcinatto prowadząc 2:0 w setach odpada z 37 letnim dziadkiem sklasyfikowanym na 200+ miejscu w rankingu? zdrowia zabrakło ? mecz zycia na clayu Mahuta?
a Ramos geniusz claya wykorzystał całe 0/7 bpointow
nie płacze bo tego wogole nie grałem. ale jestem po prostu w szoku co oni odwalili po prostu chodzi mi o skale wału. na własne oczy widziałem jak na Checcinato było 1.008 a na Mahuta koło 55. no ale jak zdrowia brakuje to przeciez nic nie poradzi . Mahut brał lepsze suplementy i jadł steki a nie jakies kanapeczki jak Checcinatocytat z dnia 26 maja 2019 18:13 przez psychol32
1.07 nie weszło w tasiemce i będziesz teraz dwa dni żale na forum wylewał? Mi przed chwilą Azejberdżan po kursie 10 w siatę nie wszedł przegrywając 5 seta 17-19 Też mam płakać?