>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [88]

Status
Zamknięty.
H 115,9K

hagi84

Użytkownik
straszna bieda ten Senegal, od parnastu min graja jakby za kare, oby to byl ich ostatni wygrany mecz na tych mistrzostwach

taidio 882

taidio

Użytkownik
cytat z dnia 23 maja 2019 19:35 przez zderzoksport jest czysty @taidio
:D:D:D

możecie sobie wmawiać że wam kupony nie siadają bo handel, nie przeszkadza mi to, ale trochę mnie to jednocześnie śmieszy i żenuje

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
cytat z dnia 23 maja 2019 19:15 przez taidio

dobrze że NBA nie obstawiasz, bo tam każdy nie trafiony rzut z dobrej pozycji to byłby handel, a jakaś 10+ punktowa seria zespołu na który nie postawiłeś to już w ogóle handel życia i zawału byś chyba dostał

ta, ludzie którzy w życiu zarobili już miliony funtów czy dolarów handlują sobie EWIDENTNIE na live ryzykując swoją karierę żeby przyrobić jakieś, w porównaniu do zarobków w całej karierze, grosze i to nawet nie jest pojedyncza sytuacja raz na rok, tylko kilka razy dziennie piszesz o ewidentnym handlu w meczu tenisa gdzie nie grają jakieś bobasy tylko ludzie z pierwszej setek rankingu czy nawet pierwszej dziesiątki

polecam się leczyć
Ja tylko glebiej obserwuje tenis ale gralem dla funu nba i tam tez sie dzieją fajne rzeczy:) pilkarze ktorzy zarabiają 10 mln rozcznie w klubie przenoszą sie do tego w kotrym zapłacą im 20 mln?? Dlaczego Ronaldo i Mesii nie płacą podatkow i oszukuja??? prawda jest taka ze ludzie są najzwyczajniej w zyciu chciwi dlaczego ludzie ktorzy maja miliony albo dziesieatki czy setki milionow albo miliardy nawet i inwestują dalej i chcą wiecej? Poza tym nie jest tak rozowo jak piszesz ten temat zarobkow tenisa. Pamietam taki wywiad na koniec kariery z rumunskim tenisista Viktorem Hanescu ktory mowil o zarobkach ze przez całą kariere zarobil ponad milion dolarow i ze odliczajac to co zainwestowal i koszty lotow hoteli trenerow i fizjoteraputow wyszedl troche na plusie.
Ja podziwiam ludzi ktorzy sie zapieraja albo nie kojarzą faktow z codziennej rzeczywistosci słysząc co sie dzieje w polityce showbiznesie sporcie wszystkie male i duze afery do czego ludzi sa zdolni i jak są sprytni jesli w gre wchodzą pieniadze nie ma gornego limitu ktorym czlowiek by sie zadowolil. Noektorym sie tak wydaje ze jakby wygrali milion to juz by nic wiecej nie chcieli byliby panami swiata no bo milion to tyle pieniędzy ze trudbo sobiw wyobrazic przeciez:) 

taidio 882

taidio

Użytkownik
cytat z dnia 23 maja 2019 19:45 przez mrbrightside

Ja tylko glebiej obserwuje tenis ale gralem dla funu nba i tam tez sie dzieją fajne rzeczy:) pilkarze ktorzy zarabiają 10 mln rozcznie w klubie przenoszą sie do tego w kotrym zapłacą im 20 mln?? prawda jest taka ze ludzie są najzwyczajniej w zyciu chciwi dlaczego ludzie ktorzy maja miliony albo dziesieatki czy setki milionow albo miliardy nawet i inwestują dalej i chcą wiecej? Poza tym nie jest tak rozowo jak piszesz ten temat zarobkow tenisa. Pamietam taki wywiad na koniec kariery z rumunskim tenisista Viktorem Hanescu ktory mowil o zarobkach ze przez całą kariere zarobil ponad milion dolarow i ze odliczajac to co zainwestowal i koszty lotow hoteli trenerow i fizjoteraputow wyszedl troche na plusie
to nieźle masz w głowie nasrane, porównywanie nielegalnych rzeczy które mogą nie tylko zniszczyć karierę, ale również doprowadzić zawodnika do więzienia do legalnych rzeczy typu inwestowanie czy zmiana miejsca pracy(zmiana klubu), fajne te twoje porównania, takie nie za mądre xD

to ciekawe bo na oficjalnej stronie ATP można wyczytać że Viktor Hanescu zarobił 4.5 miliona dolarów, a nie ponad milion, także nie wiem czy celowo wprowadzasz w błąd czy zwyczajnie podajesz nieprawdziwe informacje bo pasują ci do tego co chcesz przekazać

twój post jest zwyczajnie głupi

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
cytat z dnia 23 maja 2019 19:54 przez taidio

to nieźle masz w głowie nasrane, porównywanie nielegalnych rzeczy które mogą nie tylko zniszczyć karierę, ale również doprowadzić zawodnika do więzienia do legalnych rzeczy typu inwestowanie czy zmiana miejsca pracy(zmiana klubu), fajne te twoje porównania, takie nie za mądre xD

to ciekawe bo na oficjalnej stronie ATP można wyczytać że Viktor Hanescu zarobił 4.5 miliona dolarów, a nie ponad milion, także nie wiem czy celowo wprowadzasz w błąd czy zwyczajnie podajesz nieprawdziwe informacje bo pasują ci do tego co chcesz przekazać

twój post jest zwyczajnie głupi
Ten artykul czytałem wtedy kiedy Hanescuu konczyl kariere wiec pare ladnych lat temu kwota ile zarobil moze skonfabulowal moj mozg. Ale tego ze Hanescu mowil ze wiekszosc tego co wygral to kosztowaly go wlasnie podroze hotele trenerzy i fizjoterapeuci tego jestem na milion procent pewien do tej pory wlasnie myslalem ze wszyscy tenisisci to milionerzy i moje postrzeganie sie zmienilo.mialem myslenie  dziecka albo osoby ktora nie ma pojecia jak wygladaja realia tenisowego swiata. Myslisz ze to wszystko sponsoruje ATP? Policzcie sobie wezcie nawet oscylacyjnie jaki to jest koszt wyjazdow trenerow akademii hoteli przez np ok 12-15 lat kariery. No ile? 10tys moze z 50 tys by styknelo nie? A reszte wygranych to juz maja na czysto:) nq a jeszcze podatki..
Pamietam jak opowiadali tez w wywiadzie rodzice Janowicza o tym jak musieli dokladac do wyjazdow zaciagac kredyty i dopiero jak Janowicz doszedl do finalu w paryzu to wyszli jako tako na prostą  A Janowicz byl wt3dy juz pare lat zawodowym tenisista

taidio 882

taidio

Użytkownik
cytat z dnia 23 maja 2019 20:01 przez mrbrightside

Ten artykul czytałem wtedy kiedy Hanescuu konczyl kariere wiec pare ladnych lat temu kwota ile zarobil moze skonfabulowal moj mozg. Ale tego ze Hanescu mowil ze wiekszosc tego co wygral to kosztowaly go wlasnie podroze hotele trenerzy i fizjoterapeuci tego jestem na milion procent pewien bo wtedy wlasnie myslalem ze wszyscy tenisisci to milionerzy. To jest wlasnie dopiero myslenie dziecka albo osoby ktora nie ma pojecia jak wyglada swiat sportu. Myslisz ze to wszystko sponsoruje ATP? Policzcie sobie wezcie nawet oscylacyjnie jaki to jest koszt wyjazdow trenerow akademii hoteli przez np ok 12-15 lat kariery. No ile? 10tys moze z 50 tys by styknelo nie? 
zaraz dojdziemy do wniosków że tenisiści dokładają do tego by móc grać na turniejach

jeszcze jakbyś pisał o jakichś meczach gdzie grają niszowi zawodnicy którzy nie zarabiają takiej kasy jak topka, ale ty lecisz grubo codziennie ktoś z topki handluje i kropka xD zdajesz sobie sprawę jakie są konsekwencje gdy taka sprawa wyjdzie na jaw? głupi ludzie uwielbiają spiski bo czują się wtedy wyjątkowi i widząc po sposobie pisania i argumentacji wydajesz się być taką osobą

ty nawet nie twierdzisz że takie rzeczy się czasem w sporcie zdarzają, bo z tym bym się zgodził, ty z grubiej rury twierdzisz że kilka razy dziennie na najwyższym szczeblu ludzie handlują meczami, twoje 90% postów to jest po prostu wejście do typów na żywo i napisanie "oo gasqet handel", "oo dimitrov dzisiaj pohandlował", jak ktoś nie wierzy to wejdźcie w jego aktywność i tak właśnie wygląda większość jego postów xD chłop puszcza kupon, ogląda mecz i jak mu coś nie siada to każde nieudane zagranie to jest celowy handel wielkiego analityka xD

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Bolivia, 21:00
Sport Boys Warnes - Bolivar, Sport Boys do przerwy/Bolivar na koniec meczu (łamak), @21.00

Bolivia, 21:00
Sport Boys Warnes - Bolivar, Bolivar do przerwy/Sport Boys na koniec meczu (łamak), @21.00

Otrzymane punkty reputacji: +17
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
AFTURELDING - FJOLNIR over 2,5 1.50
Sport Boys W. - Bolivar over 2,5 1.50
Sport Boys W. - Bolivar 2  2.50

Jak ktos chce moż eako zrobić z overkami 2,5

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom