psychol32
Użytkownik
W STS 18.00, ale każdy buk inaczej określa kursy i w betssonie np często w takich sytuacjach (beznadziejnych) dają kurs 190.00cytat z dnia 7 czerwca 2019 11:40 przez adik1992Jaki był kurs na 1 set Anisimovej przy setowych ?
W STS 18.00, ale każdy buk inaczej określa kursy i w betssonie np często w takich sytuacjach (beznadziejnych) dają kurs 190.00cytat z dnia 7 czerwca 2019 11:40 przez adik1992Jaki był kurs na 1 set Anisimovej przy setowych ?
Z Halep w sumie też wytrzymała bo w 2 secie Rumunka miała BP przy 4:4. Gdyby wtedy Anisimova przegrała swój serwis to myślę że i by poleciała.cytat z dnia 7 czerwca 2019 11:58 przez bukovinaJa nie napisałem, że od początku tylko ogólnie, bo oglądałem jej dwa całe mecze w Paryżu i od 5-0 ten mecz. Od wygrania 1 gema zaczęła grać tak jak w spotkaniu z Halep. Pewna siebie i zdecydowana. Pokaż mi inna tenisistke, która w wieku 17 w półfinale wielkiego szlema, wyciąga seta z 0-5 i wygrywa do w Tie Breaku. Było już naprawdę sporo takich sptokan w WTA, czy Atp, gdzie zawodnik /czka odrabia stratę 2/3 przelaman i wraca do meczu, po czym nagle w decydującym momencie pęka i przegrywa seta.
Ale ja nie kwestionuje umiejętności amerykanki. Sam wczoraj napisałem że z Halep grała kosmos. Napisałem odnośnie dzisiejszego meczu bo widziałem co się dzieje. Barty zamiast przebić return i Amanda sama by zepsuła pozwoliła jej uwierzyć że nie wszystko stracone. I teraz zbiera tego konsekwencjecytat z dnia 7 czerwca 2019 11:58 przez bukovinaJa nie napisałem, że od początku tylko ogólnie, bo oglądałem jej dwa całe mecze w Paryżu i od 5-0 ten mecz. Od wygrania 1 gema zaczęła grać tak jak w spotkaniu z Halep. Pewna siebie i zdecydowana. Pokaż mi inna tenisistke, która w wieku 17 w półfinale wielkiego szlema, wyciąga seta z 0-5 i wygrywa do w Tie Breaku. Było już naprawdę sporo takich sptokan w WTA, czy Atp, gdzie zawodnik /czka odrabia stratę 2/3 przelaman i wraca do meczu, po czym nagle w decydującym momencie pęka i przegrywa seta.
Gdzie to doświadczenie ? ????????cytat z dnia 7 czerwca 2019 11:01 przez adik1992Konta @1,73
Barty @1,5
Idę w kierunku doświadczenia.
Sam masz barty w taśmie więc nie wiem po co te zaczepki zaraz napiszesz że pograles obie mlode bo widziałeś co się dzieje tak żeby wyszło na twoje.cytat z dnia 7 czerwca 2019 12:04 przez mrbrightside
Gdzie to doświadczenie ? ????????
Szanse były ale Konta ...cytat z dnia 7 czerwca 2019 12:05 przez psychol32Zagrałem dubla Konta + Barty 31.25