>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [88]

Status
Zamknięty.
psychol32 493,6K

psychol32

Użytkownik
cytat z dnia 7 czerwca 2019 11:40 przez adik1992Jaki był kurs na 1 set  Anisimovej przy setowych ?
W STS 18.00, ale każdy buk inaczej określa kursy i w betssonie np często w takich sytuacjach (beznadziejnych) dają kurs 190.00

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Australia
Melbourne Knights - Heidelberg, over 1.5 goli w pierwszej połowie, @2.75, 0:0 w 7 minucie, stawka: x2 

Edit

Dziś: postawione: 16j, wygrane: 0j, bilans: - 16j (0/3)

Otrzymane punkty reputacji: +3
B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Ja nie napisałem, że od początku tylko ogólnie, bo oglądałem jej dwa całe mecze w Paryżu i od 5-0 ten mecz. Od wygrania 1 gema zaczęła grać tak jak w spotkaniu z Halep. Pewna siebie i zdecydowana. Pokaż mi inna tenisistke, która w wieku 17 w półfinale wielkiego szlema, wyciąga seta z 0-5 i wygrywa do w Tie Breaku. Było już naprawdę sporo takich sptokan w WTA, czy Atp, gdzie zawodnik /czka odrabia stratę 2/3 przelaman i wraca do meczu, po czym nagle w decydującym momencie pęka i przegrywa seta. 

psychol32 493,6K

psychol32

Użytkownik
cytat z dnia 7 czerwca 2019 11:58 przez bukovinaJa nie napisałem, że od początku tylko ogólnie, bo oglądałem jej dwa całe mecze w Paryżu i od 5-0 ten mecz. Od wygrania 1 gema zaczęła grać tak jak w spotkaniu z Halep. Pewna siebie i zdecydowana. Pokaż mi inna tenisistke, która w wieku 17 w półfinale wielkiego szlema, wyciąga seta z 0-5 i wygrywa do w Tie Breaku. Było już naprawdę sporo takich sptokan w WTA, czy Atp, gdzie zawodnik /czka odrabia stratę 2/3 przelaman i wraca do meczu, po czym nagle w decydującym momencie pęka i przegrywa seta. 
Z Halep w sumie też wytrzymała bo w 2 secie Rumunka miała BP przy 4:4. Gdyby wtedy Anisimova przegrała swój serwis to myślę że i by poleciała.

adik1992 539,8K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
cytat z dnia 7 czerwca 2019 11:58 przez bukovinaJa nie napisałem, że od początku tylko ogólnie, bo oglądałem jej dwa całe mecze w Paryżu i od 5-0 ten mecz. Od wygrania 1 gema zaczęła grać tak jak w spotkaniu z Halep. Pewna siebie i zdecydowana. Pokaż mi inna tenisistke, która w wieku 17 w półfinale wielkiego szlema, wyciąga seta z 0-5 i wygrywa do w Tie Breaku. Było już naprawdę sporo takich sptokan w WTA, czy Atp, gdzie zawodnik /czka odrabia stratę 2/3 przelaman i wraca do meczu, po czym nagle w decydującym momencie pęka i przegrywa seta. 
Ale ja nie kwestionuje umiejętności amerykanki. Sam wczoraj napisałem że z Halep grała kosmos. Napisałem odnośnie dzisiejszego meczu bo widziałem co się dzieje. Barty zamiast przebić return i Amanda sama by zepsuła pozwoliła jej uwierzyć że nie wszystko stracone. I teraz zbiera tego konsekwencje  

adik1992 539,8K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
W 2 secie 0:12 po 3 gemach dla Anisimovej. Czyli czekać na 0:5 I w barty. Chyba że deszcz ja uratuje i będzie przerwa. 

psychol32 493,6K

psychol32

Użytkownik
Odbiegając od tenis to za pół godziny w kosza kobiet Mandurah. W bet365 kurs 7.00 Albo buki źle wystawiły kursy albo coś jest na rzeczy i Mandurah z jakiegoś powodu ma to przegrać.

PS. Zagrałem dubla Konta + Barty 31.25

Otrzymane punkty reputacji: +20
adik1992 539,8K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
cytat z dnia 7 czerwca 2019 12:04 przez mrbrightside

Gdzie to doświadczenie ?  ????????
Sam masz barty w taśmie więc nie wiem po co te zaczepki  zaraz napiszesz że pograles obie mlode bo widziałeś co się dzieje tak żeby wyszło na twoje.
po drugie konta meczu jeszcze nie przegrała. 

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Mnie nie.dziwi wygrana pierwszego seta Markety. Konta na tym turnieju jest.groźna, ale jej domeną są wymiany do 4 uderzeń. Całe RG na tym jedzie, czym dłużej gramy tym jetst słabsza. Marketa przedłuża wymiany skutecznie, zobaczymy efekt końcowy. Mam +2,5g Vondrousova @ 1,95 zagrane. Zapomniałem podać

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom