cytat z dnia 7 czerwca 2019 01:48 przez psychol32Kosz Portoryko Guayama 3.65 ostatnia kolejka wygrają to wejdą do playoff.
cytat z dnia 7 czerwca 2019 09:14 przez ranverBrazylia 1,61
Barty pokazala doświadczenie ????????????cytat z dnia 7 czerwca 2019 11:01 przez adik1992Konta @1,73
Barty @1,5
Idę w kierunku doświadczenia.
40:15 było przy serwisie Amandy. Barty nie miała setowej przy swoim.cytat z dnia 7 czerwca 2019 11:41 przez calaquendiPowie mi ktoś jak ze stanu 5;0 i własny serwis 40:15 w których to 6 gemach pani ugrywa 4 pkt robi powrót do stanu6;5 i zaraz pewnie 7;5? nie mam pytań.
Od którego momentu oglądasz mecz? Przecież do 5:0 40:15 Anisimova grała tragicznie. Wygrała tylko 4 pkt . Była tak spięta że wydawało się że zaraz się rozplacze z niemocy. Przy setowych Barty wyrzuciła dwa proste returny z backhandu. Po tym gemie napisałem że wyciąga rękę. Później barty coraz więcej prostych błędów. Pierwszy Winner z Backhandu Anisimowej był w 8 gemie wiec jak możesz pisać że gra poezje jak przez 6 gemow nie było jej na korcie.cytat z dnia 7 czerwca 2019 11:43 przez bukovinaLudzie nie piszcie, że Barty wyciągnęła rękę do Amanfy, bo to co ta młoda gra, to jest poezja tenisa. Wczoraj rozwaliła Halep, a Simona wcale nie grała źle tylko Amanda grala świetnie. Jej forheand przeciwko noga i obureczny backhand, to jest absolutny top. Jeśli psychika będzie na tym poziomie co teraz i zdrowie pozwoli, to spokojnie będzie mogła dogonic Serene.