Dobranoc i sporo wygranych na nocnych typach
Jutro super dzień bo 1 mecze w MŚ W HOKEJU
Verwo powinien sie zjawić i wam coś zapodać ,mnie tylko się ktrytykuje za typy jak pisałem wcześniej
Dlatego niech każdy sam gra tak bedzie najlepiej ja gram co uważam za słuszne i co lubię ,a jak coś komuś nie pasuje to trudno ,ja nikomu nic nie pisze i zadaje pytania kto gra i za ile ,czy to ważne jak pisałem raczej nie ,każdy ma swój buzet ile może przeznaczyc na zakłady ,i na forum pozbierać typki z każdych działów i zagrać co mu się uda za stosowne a nie sugerować sie ktoś napisze ż egra mocno i nie wejdzie i kogo wina tego co napisał a ktoś postawił i pretensje ma do tej osoby bo nie weszło
Dlatego pisze o takich sytuacjach ,żeby każdy sam grał przemyślane typy ,a działy są od tego zeby ktoś mógł sobie podebrać anie zaiłość do użytkowników ,bo komuś co podał ie weszło ,odrazu zemsta ,a poco nikt niejest doskonały przecież ,dlatego poto jest forum żeby sie dowiadywać a nie ż ektoś pyta nikt nie odpisuje ,nie wiem czemu tak sie dzieje
Ale kilka lat wstecz jak było stare forum wyglad to było można sie dowiedzieć sporo i inni ludzi byli ,a w tych czasach jest jak jest
Dziękuje i nie przejmować się tym co napisałem ,bo tak ogólnie pisałem ,jak to widzę a nie żeby kogoś posądzać ,jeszce nigdy nic złego nie napisałem na kogoś i nie pisałem nic o typkach ,chcem to pobieram a jak nie to nie
Moja teorja taka ż enieraz coś podbiore nie wejdzie to niemam żalu do nikogo mój wybór był i moja kasa ,a i tak Dziękuje Wszystkim że podają typki ,poto jest to Forum ,żeby sie dzielić
Pozdrawiam to na tyle zaśmiecania i nie na temat
Trzymajcie się miłj Nocki i Gratulacje Wszystkim za dobre typki i te słabsze dni ,nie przejmojemy się niczym ,robimy swoją robotę ,i siedzielimy z wiedzą na forum z innymi
TO NA TYLE nie piszę wiecej nic bo administracja patrzy i ukarać mogą jak ktoś nie na temat pisze
Przepraszam i Pomagajmy innym wygrywać z BUKAMI tu na forum
Jatu wchodzę bo nieznam jeżyków OBCYCH i nie śledze różnych For poza tym ,bo nie zrozumie co tam piszą
Zawsze komuś coś podrzuce jakiś link jak ktoś prosi do meczy jak jestem to walne linkiem i jakimś typkiem ,a kto to doceni jego sprawa ,ja pomagam każdemu mam to zapodam
i odpisuje jak jestem nie koniecznie tutaj ,żeby nie zaśmiecac to na pv pisze ,żeby był dział
typy na żywo przejżysty
Dziękuję i wszystkiego dobrego użytkownikom na Forum Wszystkim!!!!